- 28 Ağustos 2024
- 134
- 59
- Konu Sahibi hayatakusmek
Mrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor