Boşanmamak için direnen değişeceğine birşeylerin inanan saftirik ben ve benim gibilere tavsiyem

Aynı şeyi babamda yapmış 1 hafta boyunca içmiş ağlamış.Ve umudunu kırmak istemem ama beni en çok yıkan şey.Babamın ben bu adamın böyle yapacağını gördüm,biliyordum demesi oldu 2 gün önce eve geldiğimde.Hatta benim bu kararı vereceğimi bildiği için onu mahfedicek önlemler bile almış.Malesef boşuna karşımızda dikilmemişler.Bizi kırmamak içinde yaşayıp görmemizi istemişler.Pişman oldum ama çok geç.Baskı yapmasının,gezmelere tozmalara salmamasını şimdi anlıyorum.Hayat boş,insanların bir çoğu ne saf sevgiyi ne de aşkı hakediyor.Bu gördükleri içinde katı baba oluyorlar.Babama boyun eğmemek için dönmem sabrederim dedim ama anladım ki bu çektiğim acıya ne ben ne de babam dayanabiliyor.Ben babama baba bile demezdim ama hayat tecrübesi işte biliyorlar adamların ne halt yiyeceğini :) Şimdi tek umudum bu sene üniversite ve onun bana getireceği hem eğitim,hem çevre,sosyallik..Gezmelere tozmalara o kadar doydum ki..Kendim için birşeyler yapmak istiyorum..Babana inadından kararların birgün olursa sakın erteleme meğer bu eve dönemezsin çıkarsın lafının altında dön kızım kıyamam lafı gizliymiş.

Amin..Aminn..

Çok geçmiş olsun canım benim okurken kendimi buldum aa benim ki biraz daha farklı bende 2014 de evlendim eşimi daha önceden tanıyordum ama 2 aylık flort donemimiz oldu ardından nişan ve toplam 8ayın içinde de duğun ailem akrabalarım çevrem hep karşı çıktılar evlenmeme eşime değil tabiki erken evlenmeme karşı çıktılar ben 22 yaşımdaydım evlendiğimde çok severek çok isteyerek evlendim tabi ki de hala çok seviyorum ve 5 aylıkta hamileyim bizimde sürekli sorunlarımız oldu hala devam ediyor hatalar tek taraflı asla değildir biri dierini mutlaka tetikler benimde oldu hatalarım ama eşim yapı itibariyle asla hata kabul etmeyen biri ama şunu söyleyebilirim ki anne ve babamın kıymetini ve beni aslında ne kadar çok sevdiklerini evlenince anladım ve en kotu anne baba dahi aslında baldan tatlı babamın benim için uzulup göz yaşı doktuğunu gördüm ben o göz yaşlarını doken adama kurban olurum ölürüm onlar için

Yani tabiki ailemde benim abarttığımı ve hatalı olduğumu düşünüyorlardı son olayımızı kadar ama son dialoğumuzda aile dostumuz vardı yanımızda ve bitir bu işi kızım dedi direk.Sürekli alttan aldığını düşünen,gelene merhaba gidene elveda kafasında bir adam bana sana ihtiyacım yok dediğinde zaten kafamdan vuruldum resmen.Çok seviyorum eminim oda çok seviyor ama duygularını belli etmediği ve konuşmadığı için bende tam tersi olduğum için hep bende parlıyor olay.Evimiz var aile apartmanı dedi kapattık orayı ev tutalım madem diyorum param yok sen çalış tutalım diyor ben okuluma devam ediyorum ve bunu bildiği halde böyle demesi çok ağırıma gidiyor.Peki ne zaman başka yerden ev tutarız diyorum bilmem bakarız diye cevap alıyorum.Kayınvalidem çok etkiliyor eşimi cahil insanlar üstüne bide saflar ne dediklerini biliyorlar ne yaptıklarının farkındalar.Öyle oluncada eşim onların etkisinde kalıp bana resti çekti.Daha 1 ay önce barıştık daha çok bana sarılması gerekirken dahada gevşedi onun için evimizi kapatıp ailesiyle yaşamayı göze aldığım için.Geleceğinde hayalinde bile bize dair bir plan yok anneme yazlık alayım babama araba alayım kendimi gün geçtikçe dışlanmış hissediyorum.

Allah bundan sonraki hayatında gerçek mutluluk ve sağlık versin..
Bu kararı kolay almamışsın ama artık sabır taşı çatlamış.haklısın... Mutlu ol inşallah

Valla "20 yaşındayım" dan sonrasını okumadım kusura bakma. .hangi akla hizmet 19 unda evlendin hayatım ne cesaret aklım almıyor hayatı insanları ne kadar taniyabilirsin çocuk yaşta el kadar halinizle evliliğe atlayıp sonra gelip burda ağlayin

Ağlamak gibi bir derdim yok akla hizmet olmadığı için şuanda bu yaşlarda evlenmek isteyenlere ya da nişanlı olanlara birer tavsiye niteliğindeydi.20den sonrasını okuyamadığınız için sanırım durumu yanlış anladınız.Bence ya tamamen okumalısınız ya da yorum yapmanız çokta mantıklı gelmiyor.OKUMADIĞINIZ İÇİN ANLAMANIZI BEKLEMİYORUM.

aynı durumdayım cnm barışmak için neler yapıyorum ve yaptımda... o bir arıyor bir aramıyor aynı konular.sadece sevgi bekliyorsun ama karşında anlayan yok... çok iyi anlıyorum seni

aynı durumdayım cnm barışmak için neler yapıyorum ve yaptımda... o bir arıyor bir aramıyor aynı konular.sadece sevgi bekliyorsun ama karşında anlayan yok... çok iyi anlıyorum seni

Güzel arkadaşım sitede yenisin ne olur şu eski konuları hortlatma. Aylarca yıllarca siteye girmemiş insanlara yorum yapıyor onlardan cevap bekliyorsun. Siz en iyisi mi yeni bir konu açın. Herkes okusun size destek olsun.

içim bi tuhaf oldu. Allah yardımcınız olsun. elbet geçecektir. insanlar evlatlarını kaybediyor ölüm acısına alışıyor. şuan ki acınızda geçecektir. Yardım alın bi psikiyatriye gidin. Karar vermeniz bile sizin ne kadar güçlü olduğunuzu gösterir. Rabbim yardımcınız olsun.

Yazdıklarınızı farklı problemlerden kaynaklansa da sonuç olarak birebir yaşadım. Ben de ayrılıyorum. Yalnız değilsiniz. Size dua edicem :'(

BENDE AYNI DURUMDAYIM CNM SİZLERLE.BARIŞMAK İÇİN COK S EY YAPIYORUM MERAK ETTIGIM ICIN TECRUBELERINIZI YAZIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…