Boşanmamak için direnen değişeceğine birşeylerin inanan saftirik ben ve benim gibilere tavsiyem

Baba evindesin şimdi anladığım kadarıyla peki eşin aramıyor mu seni merak etmio mu şu an? Oda kendi ailesiyle mi yaşıyor şimdi?
Evet.Hayır kendisi arayıp hiçbir zaman sormadı zaten hep yalnız bırakıp giderdi ailesinin evine arayıp soran çırpınan ben olurdum.Artık bende kestim

Evet.Hayır kendisi arayıp hiçbir zaman sormadı zaten hep yalnız bırakıp giderdi ailesinin evine arayıp soran çırpınan ben olurdum.Artık bende kestim
Eden bulut elbet eşinde bu sorumsuzluklarının bedelini elber bulur. Merhametsizmiş

sakin arkana bakma,simdi ileriye bakma zamani!asil simdi inadina yasama zamani!!

kimseyi yorgan altında gözyaşlarını silecek kadar sevmeyeceksin.
Allah'a sığın senden başka kimsem yok beni kimseye muhtaç etme de.
güzel günler seni bekliyor..

Canım merak etme herşeyi unutursun zamanla seninle aynıyız bende senin yaşadıklarımı yaşadım 21 yaşında iken ama şuan 38 yaşındayım bir kızım var sevdigim bana deger veren biri var en azından yanımda,kendini asla ezdirme o pişman olsun sen degil

Metal sana cvp veremedimm kusura bakma

Ya oncelikle kusura bakma telden giriyorum yanlislikla alinti yapmisim heeralde...yazamadim birturlu..umarim daha iyisindir yazdiklarinda beni duygulandirddi..zaten konunu okuyunca kendimi gordum resmrn yanliz degilsin..esyalarimi almaya gitcem 1kac gune kadar okadar zorlaniyorumki mantigim biran once derken yuregim dayanmiyor..yurekmi dayanir zaten..ama ne yapacaksin is basa dustumu insan yapmam dedigini yapiyor dayanamam dediginede dayaniyor..anlattigim gibi bende cok sey gordum gecirdim 10 senemi heba ettim hicbir sonuc elde edemedigim gibi cok buyuk zararlarla ayriliyorum cok buyuk hasarlar var icimde ama okuyorum psikoliji ozellikle aailem destek sagolsun bak seninde oyleymis..bir sekilde zsman geciriyorum kendime ogutler sabirlar akillar iyilikler vermeye cabaliyorum..ben olacaktim baska zamanda kendimi atacak bahane bulamayacak boyle duracaktim icim yanardi resmen benden uzaklasinca vucudum tepki verir hasta olurdumdegmez inanki senden baska yok baska hayatta yok..yasa rahatina bak sil at diyemem belki suan Iicin ama ciz ustunu birde acini yasadigin donemi zorluklarini kabul et kabul etmek ve yuzlesmek cok onemli bol dua et insallah atlatacagiz...Allahin izniyle..

Güzel kızım (çocuğum yasindasin) böyle cesur yurek oldugun için seni ve aileni kutluyorum en doğru kararı almış sin allahım bundan sonra karşına seni mutlu edecek kıymetini bilecek birini çıkarır inşallah dayan güzel kızım atlatirsin emin ol....

İnşallah.Kendimi sürekli telkin ediyorum artık..Arada aklıma güzel günler geldiğinde boğazımda herşey düğümlensede geleceğimi çıkmaza sokmayacağım.Ne bana sevgisini verebilecek kadar kalbini açabilir ne de benim geleceğim için güzel imkanlar verebilir.Tek suçum bunları görmemek ama olsun Allah bana bu fırsatı verme sebebi önümdeki yolda elediğim görmediğim şeyleri görmemi sağlamaktı.Allaha içimden söküp atması ve hayırlısı için dua ediyorum artık önceden ne olursa olsun benim olsun diye ederken bu da bir gelişme :) Umarım seninde işlerin kalbim biran önce yoluna girer herşey biranda olup bitsin ve şuraya girdiğimizde gülelim bunlara ilerde inşallah..

Kıyamam size samimiyetiniz için dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın taşıyabileceğimiz acılar versin güzel günler biran önce gelsin..

Aile desteği aile sevgisi bu yüzden çok önemli heleki baba sevgisi yokmu bambaşka bisey bende aynı şekilde senin gibi babam ilgi göstermiyordu bana aramiz hiç iyi değildi hatta bi ara nefret ediyordum biran önce o evden kurtulmak için 18 yasında beni benden alan adı aşk kendisi nankor olan biriyle evlendim 2 senedir evliyim inan o kadar kötü şeyler yasadimki ben onun için ailemi silip yok sayıp evlendim o beni kırmak için elinden geleni yaptı sonradan öğrendim babam evlendihim gece eve gitmemiş icmis dışarda eve gelince de anneme sarılıp aglamis ki babam hayatta ağlamaz demek adamın içi nasıl yandiysa artık siz

gercekten beni de duygulandırdın..cünkü tüm bayanlar güven ve sevgiyle evleniyorr..ama değişeceğini kimbilebilir kii..hakkında hayrlısı olsun..kendini en az yıpranmayla kurtarıp hayata atılman en iyi seçim..Rabbim aileni başından eksik etmesin..zananı geldiğinde sana sımsıkı sarılacak bi eş nasip eylesin..duygularını hissedebiliyoırum sanki..

baba gercekten cok önemli...ben babasız büyüdüm vee eşten daha cok sey bekliyorsunuz ve daha hassas oluyorsunuz fakatt göremeyince...

Doğru kararı almışsın kendini ezdirme
Her şey aşk değil malesef. Keşke aşkla her şeyi görmezden gelebilseydik.
Daha çok gençsin hayatını yaşa. Evlenmek için acele etme.. İnşallah bi gün ailenin onayladığı birini bulup gerçekten mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…