Bosanmam icin bana güç verir misiniz

Bakın babanız haklı. Ama elalem e rezil olmak için degıl
Oturun cocuklarınıza bakın mesele adamın size gülücük saçması degıl ki cocuklarınız için direnin. Siz duygusal yaklaşıyorsunuz ama çok buyuk rezıllık cekersın ablacım 3 aylık bebeyle napmayı planlıyorsunuz bence sakın bosanma adamla yatagı ayır madem seni istemiyor. Bosanmak istiyorsa da gitsin davayı kendisi acsın. Sizde evi istiyorum evı alamazsam boşamam dıyın. Zaten boşansan rezil olcaksn sevgilisi olan adamdan Bosanmak ödül bosanma sürünsün. 20 binim var diyorsun kac gun gecınırsın 20 binle hıc mı hayatda kotu hale dusen insanları gormedın sakın boşanma sürünsün. Seni doverse bile darp raporu alırsın. Daha kolay olur nafakan.
Sen yanlıs yaparsın bosanırsan kafayı yer intihar bıle edersin sende o potansiyeli gordum

Tüm sayfaları okumadım. 500 kendiniz, 750şer çocuklarınız için isteyebilirsiniz genelde bu maaşta hükmolunan budur eğer kredi vs yoksa ve maaşının tamamını bankadan alıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…