- 24 Ağustos 2020
- 2.814
- 6.888
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Selam ben 3yıllık evliyim onun öncesinde 5yıllıkta bir beraberliğimiz oldu. 29yaşındayım kocam o kadar ilgisiz ki evde benim varlığımdan bir haber yüzüme bakaz benimle konuşmaz varsa yoksa futbol oyun ve telefon onun için defalarca konuştum evi terk ettim boşanıcam dedim düzelicem dedi sürekli 2hafta düzeldi sonra yine aynı ilgisizliğe devam etti evlendiğimizden beri belki 10kere cinsel ilişkiye girmişizdir adam yapmıyor asla sarılıp uyuyoruz arkadaş gibi kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki . Bu konu hakkındada konuştum senle ilgisi yok diyor ben farkında bile değilim diyor. Ama taş olsa çatlar ya kavga ediyoruz ben çok sinirli bi insanımdır benim sinirim geçsin diye haftalarca konuşmaz benimle. Uzaktan gören herkes bizi çol mutlu sanıyor ama artık canıma tak etti hiç bir güzel sözü yoktur ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu bu adam nerdeyse her ay kavga edip bir kaç hafta konuşmuyoruz evide terk ettim bi kaç kere söz değişcem dedi geri döndüm ama tık yok. 2gğn önce bi anda senden boşanıcam dedim 2gün boyunca konuşmadık yarın adliyeye gitöryi düşünüyorum. Çok severek evlendik halada seviyoruz ama olmuyor nefesalması bile batıyor artık bana kavga etmrktende çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce kızlar bi fikir verin ?