Kızlar lütfen yargılamayın kız kardeşiniz gibi görün derdimi anlatabilecegim kimse yok.elimden geldiği kadar kısa anlatcam 2 senelik evliyim severek evlendik eşim devlet memuruydu işinden falan istifa etti bir takım sorunlar oldu 3_4 aydır issisiz benim ailem destek oluyor ev kirasını odeyemedik ev sahibi evden kovdu falan eşim bir kaç gün önce benim sana verebileceğim hicbisey yok beni bırak git dedi hayır dedim sonra kardeşi geldi kardeşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz onu doldurdu noldu bilmiyorum boşanmak istiyorum dedi ya intihar edicem ya bosancaz dedi geçen gün biyerden para geldi bana geldi sarıldı öptü falan niye boşanmak istiyon dedim para yüzünden mi dedim hem para hem başka şeyler evlilik bana göre değilmiş dedi ailesiyle konusmuyodu beni hiç istemedi ailesi düğünden sonra or...spu falan dedi annesi o gündür konusmuyodu şimdi oraya gidicem diyo ev sahibi 15 ine kadar süre verdi on beşine kadar yanımda kal ozaman dedim tamam dedi artık maddi konuların düzeleceğine dair umudu yok oyuzdenmi böyle yapıyor yoksa gerçekten sevmiyomu anlayamıyorum hani ailenle asla konuşmazdın dedim gidecek yerim yok mecvurum dedi aynı odada kalıyoruz cinsellik devam ediyo uyurken sarılıyor falan derdi ne sizce ve ben ne yapmalıyım bir haftaya evden çıkmamız gerekiyor maddi zorluklarda bir kere bile sesimi çıkarmadım bu güne kadar o halde neden böyle yapıyor tamam boşanlim dedim on beşine kadar duralım bosanalim dedim oturup konuşsam ne diycem kafaya koymuş yapmalıyım ben ailesinin yanına gidemeyiz ben gidemem yani annesi bosanirsan gel diyomus benim ailemin yanında iki ay zaten kaldık yatılı iş falan mı aramalıyım ne yapayım sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmalımıyım çok kötüyüm bişey söyleyin
- Konu Sahibi petektek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
- 30 Aralık 2009
- 22.821
- 88.878
- 1.123
Mavinin her tonunaa bebişim az bak hele
- 1 Ekim 2013
- 7.955
- 16.170
- 448
- 34
Bir de çok mattah bir durumunuz varmış gibi çocuk yapma peşindesiniz böyle çulsuz adamı ilk önce sizin boşamanız lazım ne meraklısınız çile çekmeyeKızlar lütfen yargılamayın kız kardeşiniz gibi görün derdimi anlatabilecegim kimse yok.elimden geldiği kadar kısa anlatcam 2 senelik evliyim severek evlendik eşim devlet memuruydu işinden falan istifa etti bir takım sorunlar oldu 3_4 aydır issisiz benim ailem destek oluyor ev kirasını odeyemedik ev sahibi evden kovdu falan eşim bir kaç gün önce benim sana verebileceğim hicbisey yok beni bırak git dedi hayır dedim sonra kardeşi geldi kardeşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz onu doldurdu noldu bilmiyorum boşanmak istiyorum dedi ya intihar edicem ya bosancaz dedi geçen gün biyerden para geldi bana geldi sarıldı öptü falan niye boşanmak istiyon dedim para yüzünden mi dedim hem para hem başka şeyler evlilik bana göre değilmiş dedi ailesiyle konusmuyodu beni hiç istemedi ailesi düğünden sonra or...spu falan dedi annesi o gündür konusmuyodu şimdi oraya gidicem diyo ev sahibi 15 ine kadar süre verdi on beşine kadar yanımda kal ozaman dedim tamam dedi artık maddi konuların düzeleceğine dair umudu yok oyuzdenmi böyle yapıyor yoksa gerçekten sevmiyomu anlayamıyorum hani ailenle asla konuşmazdın dedim gidecek yerim yok mecvurum dedi aynı odada kalıyoruz cinsellik devam ediyo uyurken sarılıyor falan derdi ne sizce ve ben ne yapmalıyım bir haftaya evden çıkmamız gerekiyor maddi zorluklarda bir kere bile sesimi çıkarmadım bu güne kadar o halde neden böyle yapıyor tamam boşanlim dedim on beşine kadar duralım bosanalim dedim oturup konuşsam ne diycem kafaya koymuş yapmalıyım ben ailesinin yanına gidemeyiz ben gidemem yani annesi bosanirsan gel diyomus benim ailemin yanında iki ay zaten kaldık yatılı iş falan mı aramalıyım ne yapayım sizce
- 25 Nisan 2018
- 4.228
- 8.239
- 158
Önünü arkasını düşünmeden eşiniz neden istifa etti ki?Bir de boşanmak istiyorum diyen bir adamla hala neden cinsellik devam ediyor ? Kazara hamile kalırım da boşanmaktan felan vazgeçer mi diye mi düşünüyorsunuz?Kızlar lütfen yargılamayın kız kardeşiniz gibi görün derdimi anlatabilecegim kimse yok.elimden geldiği kadar kısa anlatcam 2 senelik evliyim severek evlendik eşim devlet memuruydu işinden falan istifa etti bir takım sorunlar oldu 3_4 aydır issisiz benim ailem destek oluyor ev kirasını odeyemedik ev sahibi evden kovdu falan eşim bir kaç gün önce benim sana verebileceğim hicbisey yok beni bırak git dedi hayır dedim sonra kardeşi geldi kardeşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz onu doldurdu noldu bilmiyorum boşanmak istiyorum dedi ya intihar edicem ya bosancaz dedi geçen gün biyerden para geldi bana geldi sarıldı öptü falan niye boşanmak istiyon dedim para yüzünden mi dedim hem para hem başka şeyler evlilik bana göre değilmiş dedi ailesiyle konusmuyodu beni hiç istemedi ailesi düğünden sonra or...spu falan dedi annesi o gündür konusmuyodu şimdi oraya gidicem diyo ev sahibi 15 ine kadar süre verdi on beşine kadar yanımda kal ozaman dedim tamam dedi artık maddi konuların düzeleceğine dair umudu yok oyuzdenmi böyle yapıyor yoksa gerçekten sevmiyomu anlayamıyorum hani ailenle asla konuşmazdın dedim gidecek yerim yok mecvurum dedi aynı odada kalıyoruz cinsellik devam ediyo uyurken sarılıyor falan derdi ne sizce ve ben ne yapmalıyım bir haftaya evden çıkmamız gerekiyor maddi zorluklarda bir kere bile sesimi çıkarmadım bu güne kadar o halde neden böyle yapıyor tamam boşanlim dedim on beşine kadar duralım bosanalim dedim oturup konuşsam ne diycem kafaya koymuş yapmalıyım ben ailesinin yanına gidemeyiz ben gidemem yani annesi bosanirsan gel diyomus benim ailemin yanında iki ay zaten kaldık yatılı iş falan mı aramalıyım ne yapayım sizce
Ailenizin yanında iki ay kalmışsınız zaten nereye kadar başkalarının yanında kalacaksınız madem herşeyin suçlusu maddiyat eşiniz iş bulana kadar siz girip bir işte çalışsaydınız
- 12 Ekim 2009
- 985
- 4.394
- 638
İki soru takıldı aklıma. Birincisi, evliliğiniz bu haldeyken neden yana yakıla hamile kalmaya çalışıyorsunuz?
Neredeyse evinizden atılacaksınız, ne siz çalışıyorsunuz ne de eşiniz. Ama bütün konularınız gebelik üzerine neredeyse. Neden?
İkincisi de eşinizin neden memurluktan istifa ettiğini merak ettim. İnsanlar memurluktan öyle kolay kolay istifa etmez/çıkarılmaz.
Bunu neden soruyorum? Çünkü eşinizle ilgili tek sorun işsiz olması vs değil gibi geldi. Bu durumda yine ayrı soru gündeme geliyor.
Neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz? Doğmamış bir bebekle alıp veremediğiniz nedir ki böyle bir ortama çocuk getirmeyi düşünüyorsunuz?
Neredeyse evinizden atılacaksınız, ne siz çalışıyorsunuz ne de eşiniz. Ama bütün konularınız gebelik üzerine neredeyse. Neden?
İkincisi de eşinizin neden memurluktan istifa ettiğini merak ettim. İnsanlar memurluktan öyle kolay kolay istifa etmez/çıkarılmaz.
Bunu neden soruyorum? Çünkü eşinizle ilgili tek sorun işsiz olması vs değil gibi geldi. Bu durumda yine ayrı soru gündeme geliyor.
Neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz? Doğmamış bir bebekle alıp veremediğiniz nedir ki böyle bir ortama çocuk getirmeyi düşünüyorsunuz?
Benim hastalığım yüzünden istifa etti kardeşinin yanında iş vardı iş battıPlansız programsız sizi de kendini de düşünmeden istifa edebilen sorumsuz adamla ne yapacaksınız?
- 6 Mart 2024
- 2.345
- 2.189
- 48
Kız kardeşim gibi okudum kız kardeşim gibi cevap veriyorum …
dengesiz mısın bacım daha ne adamın koynunda gezion .
Senın ıcın işini bırakan bugün senden nie vazgeçsin .
Ya bazı konular inanın bana çok bağımsız ve kendı boşluk doldurmalarınızla açılmış gibi geliyor . Adamın tutulacak yeri yok ortada çocuk yok gidip bunca zaman birimiz deliyse birimiz akıllı olalım diyip çalışıp kirayı ödememiissiniz iki değişik yatıp kalkıp sevısmıssınız anca birinizde de mantık yok . Ev sahıbıyle konuşun kocanızı def edin işe girip hemen kiranızı ödeyin hayatınıza bakın . yeniden düzen kurmak öyle kolay mı bu devirde .
dengesiz mısın bacım daha ne adamın koynunda gezion .
Senın ıcın işini bırakan bugün senden nie vazgeçsin .
Ya bazı konular inanın bana çok bağımsız ve kendı boşluk doldurmalarınızla açılmış gibi geliyor . Adamın tutulacak yeri yok ortada çocuk yok gidip bunca zaman birimiz deliyse birimiz akıllı olalım diyip çalışıp kirayı ödememiissiniz iki değişik yatıp kalkıp sevısmıssınız anca birinizde de mantık yok . Ev sahıbıyle konuşun kocanızı def edin işe girip hemen kiranızı ödeyin hayatınıza bakın . yeniden düzen kurmak öyle kolay mı bu devirde .
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
Sizin hastalığınız yüzünden istifa etmesi de saçma. Oturmadı bende. İnsanın eşi hastaysa daha güvende olduğu işi tercih eder.Benim hastalığım yüzünden istifa etti kardeşinin yanında iş vardı iş battı
Bir de şey var ne hastalığı hiçbir şekilde hastalıkla ilgili bir konusu yok hevesle test gösterdiğinde bile hevesini görmezden gelip cvp bile vermeden oyuna devam eden bir adam var karşısında ben sanmıyorum hastalığı için olsun daha bi konu önce eşi iki aylığına şehir dışına gidiyo ondan önceki konularda iş bile aramıyo hangi ara kardeşinin yanına gitti de iş battıSizin hastalığınız yüzünden istifa etmesi de saçma. Oturmadı bende. İnsanın eşi hastaysa daha güvende olduğu işi tercih eder.
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
Muhtemelen memuriyet ne uzar ne kısalır gidem de kardeşime yamanıp esnaf olam falan demiştir. Kardeş de ya istememiştir ya akıllarındaki iş fikri saçma sapan bişeydir işine gelmemiştir.Bir de şey var ne hastalığı hiçbir şekilde hastalıkla ilgili bir konusu yok hevesle test gösterdiğinde bile hevesini görmezden gelip cvp bile vermeden oyuna devam eden bir adam var karşısında ben sanmıyorum hastalığı için olsun daha bi konu önce eşi iki aylığına şehir dışına gidiyo ondan önceki konularda iş bile aramıyo hangi ara kardeşinin yanına gitti de iş battı
Konu sahibi de ya kendini kandırıyor benim için diye ya da adam manipüle etmiş her şey senin için diye.
Mantıklı baksana adam parayı görünce öpüp para yokken boşanalım diyor kadın da acaba yatılı hasta bakıcı mı olsam diyor he ol git bu adamı besleMuhtemelen memuriyet ne uzar ne kısalır gidem de kardeşime yamanıp esnaf olam falan demiştir. Kardeş de ya istememiştir ya akıllarındaki iş fikri saçma sapan bişeydir işine gelmemiştir.
Konu sahibi de ya kendini kandırıyor benim için diye ya da adam manipüle etmiş her şey senin için diye.
- 4 Haziran 2023
- 554
- 910
- 23
- 25 Aralık 2020
- 5.130
- 18.834
- 198
- 41
nasıl bir hastalığınız var kiBenim hastalığım yüzünden istifa etti kardeşinin yanında iş vardı iş battı
devlet memuru eşle olmuyor ama kardeş yanında iş (esnaflık ya da küçük zanaat herhalde) ile olabiliyor
adam asker filan mıydı?
şehir dışında mı görev yapıyordu?
başka düşünüyorum uzman/astsubay gibi dağda bayırda gezen adamsa anca o karımın yanında olayım hastalığında diyebilir
ama o durumda bile siz evlenene kadar ne yapıyordunuz? evlenince mi hasta oldunuz?
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
İşten ayrılacak kadar ağır hastalığı olan kadın nasıl hasta bakacakmış acaba?Mantıklı baksana adam parayı görünce öpüp para yokken boşanalım diyor kadın da acaba yatılı hasta bakıcı mı olsam diyor he ol git bu adamı besle
Hastalık dediği çocuğu olmaması değildir inşİşten ayrılacak kadar ağır hastalığı olan kadın nasıl hasta bakacakmış acaba?
+ hastalık için memuriyeti bırakıyor ama 2 ay şehir dışına gidiyor e ne anladın yurdagül
- 25 Aralık 2020
- 5.130
- 18.834
- 198
- 41
hakketen da ayrı meselaİşten ayrılacak kadar ağır hastalığı olan kadın nasıl hasta bakacakmış acaba?
kadın hasta diye adam işi bırakıyor ama kadın gidip yatılı hasta bakacak, e baya sağlam o zaman?