- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.697
Selam aleyküm sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk aydır eşimle boşanma yolunda ilerliyoruz .. iki senelik evliyiz ama Şubat ayından bu yana sürekli kavga görültü var evimiz de sanki adamın kişiliği değişmiş gibi kendi de bunu diyor kendime hakim olamıyorum diye . Sonra çocuk istiyorduk ben Temmuz ayında hamile kaldım (öğrendiğim gün başka bir ilden arkadaşıyla eşi bize geldi adam vurdum duymazın tekiydi eşi bu yüzden iki düşük yaşamış herseyi karısından bekleyen bir tip bir tane de kızları var ) neyse ben bunlara hizmet edeyim derken bide görümcem geldi bize(oda iki aylık hamileydi o zaman cok kusma ağrısı vardı diye mecbur eşim gitti getirdi 2saatlik mesafe ) neyse arkadaşı iki gün kalıp gittiler bende sitem ettim dedim en azından çocuklarına baksaydı adam eşi de bana yardım ederdi diye eşim başladı benle tartışmaya hemde kız kardeşinin yanında bende ağladım kendimi odaya kapattım ertesi gün hastanede kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim daha da yıkıldım tabi .. o öyle gitti sonra iyi kötü toparlandık yıllık izne çıktık başta memleketine gittik ordan benim memlekete geçtik tabi arada tartışmalar devam ediyor . Neyse eve döndük benim eşimin de av merağı var babadan kalma tüfeği felan evde hep . Bende gitmesini isteniyorum çünkü işi gereği 1 hafta eve gelmiyor 1 hafta da sabah işe akşam eve geliyor bende diyorum ki benle vakit geçir evliliğimizden bişey anlayalım ( ilk evlendiğim de 20 gün gelmiyordu ne zamanlar atlattık) ama sürekli kavga ediyoruz o gitmek istiyor hemde gittiği kişilerde bekar hepsi . En sonda büyük kavga ettik baya tartıştık bu bana evden git beni rahat bırak Özgür bırak gibisinden neler demedi ki bnde gidicem dedim çıktı gitti göreve annemi aradım kızım dedi sinirle demiştir bekle gelsin yine konuşun bekledim bnde yemek yaptım geleceği gün geldi yemeğini yedi bnde salonda oturuyorum bana diyor sana gideceksin demedim mi .. (ama görevdeyken de üst komşumu aramış beni merak ettiği için ablamı aramış iyi mi diye ) daha ben ağlama krizine girdim oda da ve uyudum sabah kalktım öğlen gibiydi herseyini toplayım çıktım evden bide hastaydım yanımda sadece yol param vardı çıktım gittim baba evine bana gitme bile demedi annem de ist da evde değildi benle abim tektik . Ama ben gitmeden de abimi aramış İşte biz gizem le kavga ettik bende sen git memlekette biraz kafa dinle demişim ailesine böyle demiş. burda kar felan var hasta bi şekilde gece 10 da teyzemlere vardım halimi gören şok geçiriyor tabi abimi aradım bana dedi eşin böyle demiş bende patladım artık da abime herseyi anlattım oda sinirlendi kalktı eşimin ailesini aradı sizin oğlunuz nasıl böyle yapar diye aileler araya karıştı ben bosancam dedim artık yeter hamileyken de aynısını yaptı gitmem dedim aradan 1 ay geçti (Allah için de ailesi de cok iyi insanlar ) sürekli arıyorlar beni bnde artık cevap vermedim kimseye kendi ailem de arkamda duruyor tabi baktım köye kargo yollamıs çiçekler çikolatalar en sevdiğim yazar dan kitap felan . Arkadaşları arıyor sürekli ama bende gram yumuşama yok . Sonra bi akşam ablam aradı dedi annesi aramış ağlamış kadın nolacak bınların hali diye eşim de aramış ablamı ağlamış oda felan bizde neyse pişman dedik yaptığı hatayı anladı diyoruz bir şans daha tanı dediler bende maalesef öyle yaptım konuşmaya başladım sürekli diyor ben pişmanım anladım herseyi bilmem ne . Abimler beni getirdi eve Buda geldi abim ikimize de dedi işte evliliğinizin değerini bilin söyle böyle Buda düt yemiş bülbül zaten abimle ablam çıktı gitti (normal de o beni almaya gelecekti ama abimin sözlenme durumu var diye iznini o zaman için beklettik ) bir gün geçti adam aynı adam herseyde tartışmaya meyilli sürekli sinirli .. ya inanın böyle biri değildi nolmus bilmiyorum işi zor biraz onun stresi mi anlamıyorum biz bir yıl sevgiliydik cok naif ti ama şimdi bambaska biri olmuş bu sabah ta bana diyor ben senin istediğin gibi biri olamam ama ben sen değiş demiyorum ki sadece sevdiğim adam ol çıkıp gitmeyi istiyorum çünkü zerre değişme yok düzelme yok napmam lazım allahım bulunduğumuz yerde ufak bir ilçe hersey kısıtlı
..kusura bakmayın uzun oldu ama çoğu şeyi yazmadım hele hakkınızı helal edin
..kusura bakmayın uzun oldu ama çoğu şeyi yazmadım hele hakkınızı helal edin
Son düzenleme: