14 aylık kimsem yok bu hayatta. Avukata gitmem gerekiyordu. Geri alacağım dedim ama tereddutluyum. Oğlumu almasa şimdi asla boşanmama izin vermez ben hem oğlumu hem kendimi nasıl kurtaracagimbebeginiz kac aylik ve neden alip gitmesine izin verdiniz
Herşeyi tek tek anlattım annesini haklli görüyor. Ve özür dilememi bekiyorEşinizin annesinin tavrı çok çirkin sizinle konuşma şeklide berbat. Sakinleşince twkrar konuşun bence eğer normalde davranıiları size karşo düzgünse sadece sinirle söylemiş olabilir
Kötü huyu yok eşimle bir sıkıntım yoktu sadec her zaman annesini savunması sıkıntı. Ve ben artık kendimi ezilmiş hissediyorumKendini bişi sanan bi kaynanan var ( narsist yazınca sinirlenen bi kitle var anla ).
Eşine de kendini acındırmış. Kimin annesi arayıp eşin evden kovdu dese sinirlenir zaten.
Eğer eşinin şiddeti kumar kötü alışkanlığı ve kötü huyu yoksa bence fevri davranma.
Bekle bi süre. Bebek de küçük. Ayrılma kararı senden çıkmasın vicdan yapmamış olursun.
Gözünü korkut bence çocuğunu al bşraz evden uzaklaş. Bir kaç günlüğüne en azından. Bir de kimse seninle böyle konuşmamalı na kadar çirkin bi üsluğHerşeyi tek tek anlattım annesini haklli görüyor. Ve özür dilememi bekiyor
Kötü huyu yok eşimle bir sıkıntım yoktu sadec her zaman annesini savunması sıkıntı. Ve ben artık kendimi ezilmiş hissediyorum
Annesine laf gelince gözü dönüyor isterse annesi adam öldürsün yine savunur. Ne desem boş eşimeElini vidanına koy empati kur sen de sinirlenirsin evi su basmış komşuyla temizledik bebek ortada ağlıyor. O ise savsaklıyor yoksa ne haddime de.
Eşinizle oturup konuşmalısınız. Aynı yatağa giren iki insanın çekinesi olmamalı.
Annesine laf gelince gözü dönüyor isterse annesi adam öldürsün yine savunur. Ne desem boş eşime
EvetBu kaynanaların gelinin dibine gelip elleri @mlarında oturma sendromlarına hastayım. Tövbe tövbe. 23 yaşında misin sen de gerçekten ?
Valla anneci herifler değişmez. Ben sana diyeyim. Annesi ile ilgili hiçbir çatışma durumunda kocan seni tutmayacak. Kaynananda bunun farkında ve bu olaydaki gibi çatışmaya meyilli ise geçmiş olsun.
Yazdıklarınızı attım ve sadece görüldü yaptiValla anneci herifler değişmez. Ben sana diyeyim. Annesi ile ilgili hiçbir çatışma durumunda kocan seni tutmayacak. Kaynananda bunun farkında ve bu olaydaki gibi çatışmaya meyilli ise geçmiş olsun.
Ahhhh kuzu sence erkekler kendilerini ve annelerini bilmez mi? Ben anamın nasıl biri olduğunu bilmez miyim şimdi?Yz
Yazdıklarınızı attım ve sadece görüldü yapti
Üniversiteyi bıraktım. İşim yok ailem yokAhhhh kuzu sence erkekler kendilerini ve annelerini bilmez mi? Ben anamın nasıl biri olduğunu bilmez miyim şimdi?
Kuzuların üniden mezun olduğu yaştasın kuzucuk. Mesleğin var mı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?