- 3 Ocak 2018
- 8
- 4
- 34
- Konu Sahibi Denizdir34
merhaba arkadaşlarım, yıllardır forumu okurdum fakat üyeliğim yoktu. 3 gün önce yaşadığım olay sonucu ne yapacağımı bilemedim. Sizlere danışmak istedim. 28 yaşındayım. Eşimle 2,5 aylık evliyiz öncesinde 8 yıllık bir ilişkimiz oldu. 3 gün öncesine kadar her şey harikaydı ya da ben öyle sanıyordum. Geçtiğimiz çarşamba Yılbaşı için başka şehirde yaşayan ailemin yanına gittim. Eşimde cumartesi yanımıza geldi. Yılbaşından sonraki gün içimdeki meraka engel olamayarak eşimin telefonundaki WhatsApp mesajlarına baktım ve bir erkek ile mesajlaşmasını gördüm. Crossdresser denen kişilere eğilimi varmış. Bu crossdresser denen şey kadın kıyafeti giyen erkekmiş. İnternetten rastgele crossdresser olmak isteyen birinin telefonunu bulmuş ve ona “ sen elbise giyersin, makyaj yapmak istermisin, neler yaşamak istersin “ gibi şeyler konuşmuş ve burda ağzıma alamayacağım şekilde konuşmalar. Görünce tabiki kendimden geçtim delirdim ailemin de yanımdaydım zor idare ettim. O şekilde eve döndük. Kendisi çok pişman olduğunu, bunun bir fantezi olduğunu, asla bu şekilde travesti crossdresser ne haltsa öyle biriyle ilişkiye girmediğini, mastürbasyon Sonrası boşalıp pişman olup kendinden utandığını, bensiz yaşayamayacağını, bunun sapkınlık sapıklık olduğunu psikolojik destek almak istediğini söyledi. Bunun üzerinde dün psikiyatri uzmanına gittik ama tabiki her şey çok yeni. Kendisi de ağlama nöbetleri geçiriyor ben de. Cinsel açıdan benim hissettiğim hiçbir sıkıntı yoktu, biseksüel olsa bunu bir şekilde erkeklerle de bir şekilde ilişkiye girmiş olurdu diye düşünüyorum. Asla travesti ya da cd biriyle birlikte olmadığını gerçeğe taşımadığını utandığını söylüyor. Evliğiliğimizi kurtarmak istediğini belirtiyor. Sizce ben ne yapmalıyım son bir şans verip tedavi olmasını beklemeli miyim ? Ne olur bana yardım edin.