Evet anlaşmalı ailesi de yapıcı olmadı ve bitti. 1 yıllık evliydik. Annemin yanına götürüp getirirken (ailem başka şehirde ) benden para istiyordu. Benim konularımı açıp okuyabilirsiniz. İlk başta güzeldi her şey sonra ne oldu bilmiyorumEvet bellii bi seyden sonra guvenmek inanmak.sıkıntı anlasmalımı bosandiniz o zaten birakmis herseyi kolay oldu ayrilmasi galiba
Allah yardımcın olsun kolay değil. Alacağın kararda içine serinlik versin.2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum
TeşekkürlerAllah yardımcın olsun kolay değil. Alacağın kararda içine serinlik versin.
Sınadıkları yerden sınansın kırılsınlarEvet anlaşmalı ailesi de yapıcı olmadı ve bitti. 1 yıllık evliydik. Annemin yanına götürüp getirirken (ailem başka şehirde ) benden para istiyordu. Benim konularımı açıp okuyabilirsiniz. İlk başta güzeldi her şey sonra ne oldu bilmiyorum
Istedigini konussun benim.hic umrumda olmaz ama.beni rahat biraksin gitsin istiyorum sadeceSiz ne yapsanızda o hep arkanızdan söylenecek kotuleyecektir. İyi de yapsanız kotu de yapsanız o kişilikler görmez nankör olurlar.Gücünüzde varsa hiç durmayın o düşünsün. Cesaret için biraz hareket etmeniz gerekir.
Olmuyor sa cocuk olmadan bosanınKi benim annem daha once bu degersizlige aldatilmalara siddetlere dayanamayip babamdan ayrilmis bi kadin suan tekrar evlendi ve mutlu sukur aslında degersizlestirilmek köreltilmek bile dediginiz gibi en buyuk sebeplerden biri ve bu gun gectikce hep devam edecek esim biraz psikolojik sorunlu gibi bugun godip evragi onune koysam imzala desem bana bu olaydan once bunu nerden yazdirdin nerden buldun sen boyle hesaplari yapmissin zaten sen halledersin hep boyle seyler diyor hani sanki onca sey yasanmamis bana vurmamis birbirimize hakaret etmemisiz gibi herseyin yasanip bitmesini istiyor galiba babasina daha once bosanacagomiz dedigimizde babasi sen benim.icin botersin dedi esime ona ragmen hala gonlumu almak ve degismek icin hicbor sey yapmiyor
E tabi ayrılmayı istemez. Saydım sebeplerini eve gelmiş çökmüş, şimdi kim boşanmayla uğraşacak, babaanne evine gidecek, düzenini bozacak. Yok mok seni seviyorum diyecek sakın kanma. Sonra belki çirkinleşir ama geri adım atma. Çekişmeli boşanmayla başlayıp anlaşmalıya dönenler vardı burada. Önemli olan kararlı olmak.Ahahah bir.kedim var sende annenincagir diyorum o zaman bu aksam eve gidince emekten sonra ona evragi gotureyim diyim.olmuyor mutlu olmak ikimizinde hakki fazla kotu hatirlamayalim.işler cigrindan.cikmadan.botsin guzelikle imzala.diyim bitsin dimi ya imzalamazda yokusa surerse
Boşanma kararı alırsanız ,evdeyken bire bir soylemeyin bari.size bişey yapmasınBoyle devam.edersem.40mda.ya olur ya timarhaneye giderim burda suan hepiniz beni cok cesaretlendirdiniz umarim.bi pislik.cıkartmadan biter
Çok teşekkür ederim bakalım aksam ne olacakE tabi ayrılmayı istemez. Saydım sebeplerini eve gelmiş çökmüş, şimdi kim boşanmayla uğraşacak, babaanne evine gidecek, düzenini bozacak. Yok mok seni seviyorum diyecek sakın kanma. Sonra belki çirkinleşir ama geri adım atma. Çekişmeli boşanmayla başlayıp anlaşmalıya dönenler vardı burada. Önemli olan kararlı olmak.
Evi de terk etme kusurlu duruma düşme.
Kaç kadın boyle imkanlari olmadigi icin psikopat kocalarina katlaniyor biliyormusunuz? Kac kadinimiz harap oluyor 4 duvar arasinda. Kendinize gelin kendinize bakabilecek maddi imkanlariniz varken lütfen psikolojinizden olmayin saglik olmayinca olanlarda bir ise yaramaz cocukta yoksa bosanin neden cekiyorsunuz, bende bosandim ole cok buyuk maddi imkanlarimda yok ailem ve meslegim var cok sukur. Umarim bu sacma evliligi bitirirsiniz.Yeterli evet ailemde arkadaslarimda bunun farkinda hepsi arkamda psikolojikmen cok etkilendim 2 yilda eski nesemi enerjimi hep aldi ama artik aliskanliktanmi onun bu narsist kisiligi beni ona bagimlimi etti bilmiyorum ama cesaret edemiyorum isim var evim param ailem herseyim var ama ayrilmaya cesaret edip hadi omzala su evragi diyemiyorum
Çok haklısınız galiba alışkanlıklardan yani konfor alanından cıkmamak.icin yada eger cirkinlesirse diyemi ki
Maalesef aynılarını ama çok daha fazlasını yaşayan bir kadın Olarak söylüyorum ki sen sustukça hep daha fazlası gelecek dozu gün gün artacak benim iki senedir hayatımda 6 aylık evlilikte görmediğim şey kalmadı bende senin gibi cesaret edemiyordum gelecek kaygısı vs vs ama inan boşandıktan sonra gerçekleri görüyorsun anlıyorsun ki sen kendini kandırıyorsun sana vuran birinin seni sevme ihtimali yok ki ayrıca sözü başka davranışı başka olan erkek güvenilmezdir cesaret etmelisin şunu düşün ömür boyu buna mahkum kalacak mısın2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum
Boşan2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum
2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum