yeterli bir sebep boşanmak için.tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum
aslında ne kadar şanslısınız. Sizin kadar şanslı olmayıp da cesur olan bir sürü kadın var. Sevilmiyorsunuz saygı görmüyorsunuz ve şiddetin dozu gün geçtikçe artacak. Üstelik çocuk da yok. Siz bilirsiniz yani.Yeterli evet ailemde arkadaslarimda bunun farkinda hepsi arkamda psikolojikmen cok etkilendim 2 yilda eski nesemi enerjimi hep aldi ama artik aliskanliktanmi onun bu narsist kisiligi beni ona bagimlimi etti bilmiyorum ama cesaret edemiyorum isim var evim param ailem herseyim var ama ayrilmaya cesaret edip hadi omzala su evragi diyemiyorum
2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum
Güya evet evlilik o oyun oynar ben ise giderim hemek camasir bulasip misafir agirlarim o yer iser seks uyur ise gider sohbet yok ben demeden bir yere gezmeye gittigimiz yok bayramda hep onun memleketine gidiyoruz bi bardak su istesem yarım saat sonra getirir bazen getirmez bile bi kez sadece hamileyken cok iyi davranmisti sadece onun nufusu tureyecek diye iyi davranmisti ve allah iste nasip etmiycek 9.ayda kurtaj olmustum ve cok korktum ayni seyelri yasamaktan beni cocuk istemiyorum diye sucluyor simdide sanki o ameliyata girmişte icinde bi seyler kazimislar gibi bu hakkida hep ben verdim.keske kendimi bu kadar degersizlestirmeseydimBu evlilik mi şimdi?
Yeterli evet ailemde arkadaslarimda bunun farkinda hepsi arkamda psikolojikmen cok etkilendim 2 yilda eski nesemi enerjimi hep aldi ama artik aliskanliktanmi onun bu narsist kisiligi beni ona bagimlimi etti bilmiyorum ama cesaret edemiyorum isim var evim param ailem herseyim var ama ayrilmaya cesaret edip hadi omzala su evragi diyemiyorum
Peki biz şimdi küsüz konusmuyoruz pazar gununden bu yana o hic birsey yok gibi dun sirnasmaha calisti izin vermedim ben anlaşmalı bosanma dilekcesini yazdım is yerinde o evragi nasil vermeli onunla nasil.konusmaliyim bi sans daha vermelimiyim yoksa bitmelimi cunku bu 6. Felan ve 3 defa ailelerimizde dahil.olduMutlu olsan buraya konu açmazdın her gün acı çekeceğine bir gün çek ayrıl bitsin.
Böyle senelerce çekersin diğer türlü 1-2 ay sonra unutur gidersin.
Genceciksin seni sevecek el üstünde tutacak bir sürü insan var. bununla borç ödeyeceğine gez toz çocuk için de korun lütfen
Nasıl bir yol izlemeliyim.peki cunku isin kotu bitmesinide istemiyorum.kin nefret kavgada istemiyorum biz suan benim annemin evinde oturuyoruz ayrilirsak capraz binamizda babaanesi ile yasacayak çünkü tamam cok denk gelmeyiz ama guzellike bitmesi icin nasil bi konusma yapmali evragi nasil.imzalatmaliyimSana vuran, itip kakan bir adamla asla evli kalma. Evli kalmayi geçtim ayni odada bile durma.
Bunlar daha cicim yillariniz. Bu Adam sana şimdiden vuruyorsa bundan yillar sonra neler yapmaz.
Lütfen korunmayi unutma!!
Adam iyi yere kapak atmis herseyi siz saglayin adam totosunu alip gelsin ay neyse bu yasta neden kendine bu kötülüğü yapar insan2 yıldır evliyiz 23 yaşındayım esim 29 meshep ve kultur farklılıklarımiz var biz hic sorun etmedik evlendik hic para pul istemedim cok esya vs istemedim her seye maddi olarak destek oldum bekarlik borclarini kapattım işim var evim var gücüm yerinde ailem destekcim eşim sürekli telefon oyunu oynuyor hic konusmuyoruz bir sey paylasmıyoruz tek onemsedigi şey genellikle seks yapmak sürekli kavga ediyoruz ona hiç bir sey demezsem iyiyiz ama bi sey yapmasını isteyim hemen bi surat hemen bi tavırlar tartıstıgımız zaman bana vuruyor itip kakoyor bende ona hakaret edip karsılık veriyorum ona kavga esnasında onu bosayacağimi söyledim evden gitmek istedim kapıyı kilitledi yarın bosanınca istedigini yaparsın dedi sözde beni çok seviyor fakat hic bir sevgi göstergesi göremiyorum bir kedim var o bile daha cok ssvdigini belli ediyor asla bir supriz hediye jest guzel soz vsde yapmaz nisanliyken sevgiliyken ev isi yapar supriz yapardi beni kandirdi svlendik yardim etmez her isi ben yaparim surekli oyun oynar bir sey konusmayiz etmsyiz hep onun istedigi gibi sekillenip gidiyor beni ablamin esinden bile kiskaniyor ablam ona sarilmiyormus benneden ona sarkliyormusum felan ne yapmam lazim boşanmalı mıyım imkanim vsr ama cesaret edemiyorum
Dirkt ac davaniPeki biz şimdi küsüz konusmuyoruz pazar gununden bu yana o hic birsey yok gibi dun sirnasmaha calisti izin vermedim ben anlaşmalı bosanma dilekcesini yazdım is yerinde o evragi nasil vermeli onunla nasil.konusmaliyim bi sans daha vermelimiyim yoksa bitmelimi cunku bu 6. Felan ve 3 defa ailelerimizde dahil.oldu
Acıkcası annemin hastalik donemiydi kizi evlen kimsemiz yok yuvanı kur dedino sira denk geldik onunla annem onu istemedi annem istemeyince bende kabul ettirmek icin inatlastim ve olaylar buralara kadar geldiAdam iyi yere kapak atmis herseyi siz saglayin adam totosunu alip gelsin ay neyse bu yasta neden kendine bu kötülüğü yapar insan
Evet hepsinin farkındyaım ama neden cesaret edemiyorum neden cekiniyorum anlamadim gittiSiddet var. Sevgi yok. Evli kalmak icin hic bir sebep yok. Hayvan herif diyecegim, ama hayvanlara ayip olacak
Birde bana diyorki senin sinirin yuzunden laf sokman yuzunden bu haldeyiz sen herseyi eskisksiz tam yaparsan kimse sana laf sokamaz ayrica sen bana vurmadan ben sana hakaret ettimmi bagirdimmi yok eee benmi sinirli.olmus oluyorum psikolojik manyakDirkt ac davani
Evet hepsinin farkındyaım ama neden cesaret edemiyorum neden cekiniyorum anlamadim gitti