Boşanmalı mı, yeniden mi denemeli?

Eşim öyle bir insan ki, asla bir şeyi kafasına takmaz, kendi ağzıyla diyor zaten ailemden hiçbiri beni aramasa sen de olmasan ben yine yaşarım , aramam sormam falan diyor. O konuda çok katı bir insan.
Ama anlamıyorum neden böyle, daha derin düşünmek gerekiyor dediğiniz gibi..

6 ay önce başbaşa tatile gittik , o zaman da bu problemlerimiz vardı hiç iyi gelmedi , ben konuşmadan konuşmadı, telefonuyla falan oynadı, odaya çıktığımızda hemen uyudu falan..

Bunun tek nedeni , sürekli olarak aranızdaki ilişkinin halini gündeme getirmenizdir. Sanki tek sorun sizin , sanki sadece siz üzülüyorsunuz gibi bir sonuç çıkıyor burada.
Yapmayın. Konuşmayı bırakın. Kendi halimizde takılın.
O size nasıl davranıyorsa, çaktırmadan sizde öyle davranın.
Unutmayın, tüm insan fitrati bu şekildedir ; biri adım attıkça , diğeri kendinde boncuk arar.

açık açık konuşun, niyetin var mı kendini düzeltmeye diye sorun

ters bir cevap veriyorsa yolunuza bakın derim

Sanmıyorum , telefon falan hep ortada çünkü, şüphelenip baktım baya bulamadım bişey ama zaten yapsa kendi telefonundan yapmaz ,yakalanacağını bilir.
Telefon bir sey gistermez ki. Belki ikinci telefonu vardir. Aklima bir sey gelmiyor. Cinsellik yok, sevgi sozcukleri yok, ilgi yok... peki bu kimle beraber oluyor?
duzrlmeyecekse sizin omrunuzden yemesin. kimsenin bunu yapmaya hakki yok. duzelmek icin neyi bekliyormus beyefendi? ya da kimi?

Belki baska sıkintilari vardir anlatamiyordur is ile aile ile ilgili olabilir zamana birakin bence

Sen okul durumu için önünü kesmesin diye katlanılmaz bir evliliğin olduğunu düşünüyor olabilir misin boşanırsam hayal ettiğim okula yerleşirim diyerek
Zira pek katlanılmaz bi durum göremedim ben
Böyleyse eğer önce bunu kendine itiraf et

Yok geçmiş konularımı okursanız 1 yıl önce de benzer bir konu açmışım.
Kendinize göre haklı olabilirsiniz, herkesin derdi kendine büyük. Teşekkür ederim.

Insanlarin duzelmesi cok zor oluyor. Esinde hicbir caba yok. Duzelecegini dusunmeden ben boyle cekerim diyebileceksen bosanma. Ama dayanamiyorum diyorsan yol belli. Boyle hayat gecmez. Ikinizede iskence olur. Dilerim duzelir.

Insanlarin duzelmesi cok zor oluyor. Esinde hicbir caba yok. Duzelecegini dusunmeden ben boyle cekerim diyebileceksen bosanma. Ama dayanamiyorum diyorsan yol belli. Boyle hayat gecmez. Ikinizede iskence olur. Dilerim duzelir.
Sanırım ömür boyu bu şekilde gitmez teşekkür ederim:)

1 yıldan fazladır böyle, öyle olsa söyler diye düşünüyorum
Erkekkler kadinlar gibi degil bizler icimizde birsey tutamiyoruz anlattigimiz icinde rahatliyoruz..
Bak sana hic bir sekilde acilamiyor derdini anlatmiyor belkide sizin ona olan mesafenizden kaynaklidir biz evlenirken bosanalim diye evlenmiyoruz bir yuvayi yikmak cok kolaydir ya sonraa....
Bu forumda bosanan kadin cok ac oku sadece birinin bile hayatindan mutlu oldugunu okursan gerisini sen bilirsin ama bosanmak care degil onunde uzun yillar var yanliz gecirebilecekmisin yada tekrar evlenince daha kotu biri olmayacagi ne malum gelen gideni aratir
Sonra bide cocuk mevzusu var icinde ukte olarak kalacak keske benimde bi bebegim olsa diyeceksin insanlar bi bebek icin varligini yoklugu satiyor bu duygudan magrum birakma kendini
Iyi dusun

ben hayret ediyorum kaç yıl sevmıs evlenelim demiş simdi evlenince hayaller suyamı düştü allahım yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…