Eşim öyle bir insan ki, asla bir şeyi kafasına takmaz, kendi ağzıyla diyor zaten ailemden hiçbiri beni aramasa sen de olmasan ben yine yaşarım , aramam sormam falan diyor. O konuda çok katı bir insan.Esinizde yipranmislik,soğukluk hissettim..
Kimse 8 yıl bu kadar tanıyamaz ya da hep böyle olsa görmezden gelemezdiniz onca sene diye düşünüyorum..
Sizin önemsemediginiz şeyler esinizi tüketmis olabilir ama lütfen evliliğinizi,kendinizi ve eşinizi tarafsız sorgulayin.
Sizin için basit gelen olaylar onda derin izler bırakmış olabilir bazen kestirip atmak kötü görmek en kolayıdır..
Herşeyden emin olmadan bitirme kararı almayın derim..
Zira sizden kaynaklı sebeplerde bu duruma gelmiş olmasına sebep olabilir.
Aynen o şekil diyor..Duzelnez cunku duzrlmek istemiyor. Cunku duzelmek icin caba sarfetmiyor. Evliligi kurtarmak icin ugrasmiyor. Gittigi yere kadar diyor sanirim.
6 ay önce başbaşa tatile gittik , o zaman da bu problemlerimiz vardı hiç iyi gelmedi , ben konuşmadan konuşmadı, telefonuyla falan oynadı, odaya çıktığımızda hemen uyudu falan..
Asıl ona gitmeli işte, muhtemelen psikolojik sıkıntılar varDoktora gitti bir sıkıntısı yok , evlilik terapisti kaldı bir gitmediğimiz
Sanmıyorum , telefon falan hep ortada çünkü, şüphelenip baktım baya bulamadım bişey ama zaten yapsa kendi telefonundan yapmaz ,yakalanacağını bilir.Hayatinda baska biri olabilir mi peki?
Telefon bir sey gistermez ki. Belki ikinci telefonu vardir. Aklima bir sey gelmiyor. Cinsellik yok, sevgi sozcukleri yok, ilgi yok... peki bu kimle beraber oluyor?Sanmıyorum , telefon falan hep ortada çünkü, şüphelenip baktım baya bulamadım bişey ama zaten yapsa kendi telefonundan yapmaz ,yakalanacağını bilir.
Yok geçmiş konularımı okursanız 1 yıl önce de benzer bir konu açmışım.Sen okul durumu için önünü kesmesin diye katlanılmaz bir evliliğin olduğunu düşünüyor olabilir misin boşanırsam hayal ettiğim okula yerleşirim diyerek
Zira pek katlanılmaz bi durum göremedim ben
Böyleyse eğer önce bunu kendine itiraf et
1 yıldan fazladır böyle, öyle olsa söyler diye düşünüyorumBelki baska sıkintilari vardir anlatamiyordur is ile aile ile ilgili olabilir zamana birakin bence
Sanırım ömür boyu bu şekilde gitmez teşekkür ederim:)Insanlarin duzelmesi cok zor oluyor. Esinde hicbir caba yok. Duzelecegini dusunmeden ben boyle cekerim diyebileceksen bosanma. Ama dayanamiyorum diyorsan yol belli. Boyle hayat gecmez. Ikinizede iskence olur. Dilerim duzelir.
Erkekkler kadinlar gibi degil bizler icimizde birsey tutamiyoruz anlattigimiz icinde rahatliyoruz..1 yıldan fazladır böyle, öyle olsa söyler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?