• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı, yeniden mi denemeli?

İstediğin bölümü istediğin üniversitede oku hayallerini daha fazla erteleme gerçekten.20 aylık evlisiniz cinsellik yok demek ne demek? Eşiniz soğuk belli ki.. Evlilik böyle yürümez anlaşmalı boşanın. Gidin üniversite okuyun. Üniversite hayatını doya doya doyaaa yaşayın. Bir ömür duygusuz bir insanla geçmez. :)

İstediğin bölümü istediğin üniversitede oku hayallerini daha fazla erteleme gerçekten.20 aylık evlisiniz cinsellik yok demek ne demek? Eşiniz soğuk belli ki.. Evlilik böyle yürümez anlaşmalı boşanın. Gidin üniversite okuyun. Üniversite hayatını doya doya doyaaa yaşayın. Bir ömür duygusuz bir insanla geçmez. :)
Ona göre şuan yaşadığımız durum çok normal :)

Ona göre şuan yaşadığımız durum çok normal :)
Ama size göre normal değil:) siz ne istediğinizi biliyorsanız sıkıntı yok:) ama şu var eşinizden boşanmayı ister misiniz? Yani buna siz hazır mısınız?

8 yıldan 8 günlük tecrübe çıkaramamışsınız ne yaşadınız neye dikkat ettiniz o süre içerisinde ilginç!..

Bence aile terapistine gidin.. Ben boşanmak istemiyorum ama ... gibi şeyler söyleyin. Demek ki bir sıkıntısı var ki sorma artık beni rahat bırak diyor.. Umarım düzelir. Boşanmak çok zor bir karar ama geleceğin de öyle önemsiz değil belirteyim.. Hakkında hayırlısı olsun.

Düzelecekse de kendi kendine düzelmeyecek.
Aile terapistine gidin. Orda da sorunlar çözülemiyorsa o zaman ayrılığı düşünürsünüz. En azından elinizden gelen her şeyi yapmış olun ki ileride pişmanlık olmasın.

Yuva kurmak kolay değil lafından gına geldi artık ya. Bunu kadınlara değil erkeklere söyleyin.

Cinsellik konusunda esini birkac kez reddetti diye kocanın kavga cikarmasını haklı bulan, boşanma sebebi olduğunu soyleyenler yine kadınlar baska konuda ama konu bayan olunca da dövmüyorsa, sövmüyorsa,aldatmıyorsa katlan oluyor yorumlar. Gerçi şiddet görüp aldatılan kadına senin de sucun var/yuvanı dağıtma diyenler yine bu kafalar. Herşey erkeklere mübah bu memlekette.

Son düzenleme:
Back