• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım

Merkur deniz

Woman power🔥
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
281
271
33
30
Kızlar merhaba 6 yıllık evliyim ama eşimden romantik bir şey göremiyorum istediğim her şeyi alır yapar ama bi kere de o düşünmüyor hep ben diyorum oraya gidelim bunu al diye ama artık onun düşünmesini istiyorum bunu söyledim içinden gelerek bana bir hediye ya da çiçek almıyorsun diye ben böyleyim evlenmeden önce biliyordun diyor haklı ama ben de şımartılmak istiyorum başkalarının eşleri çiçek felan alınca özeniyorum başka bir sorun yok aramızda sırf bu yüzden boşanmak istiyorum beni sevmediğini unursamadığını düşünüyorum napmalıyım üçüncü bir göze ihtiyacım var

E siz de kabul etmişsiniz evlenmeden de öyleymiş.. Dışarıda insanları görüp özenmek bana çok garip geliyor açıkçası..Elinizdeki malzeme bu bundan sonra böyle yaşayamam derseniz boşanın tabiki çünkü bunu kafanıza takıp beklentiye girdikçe eşinizle ilgili başka şeyler de size batmaya başlayacak..Son olarak Allah size başka dert vermesin diyorum..

Kızlar merhaba 6 yıllık evliyim ama eşimden romantik bir şey göremiyorum istediğim her şeyi alır yapar ama bi kere de o düşünmüyor hep ben diyorum oraya gidelim bunu al diye ama artık onun düşünmesini istiyorum bunu söyledim içinden gelerek bana bir hediye ya da çiçek almıyorsun diye ben böyleyim evlenmeden önce biliyordun diyor haklı ama ben de şımartılmak istiyorum başkalarının eşleri çiçek felan alınca özeniyorum başka bir sorun yok aramızda sırf bu yüzden boşanmak istiyorum beni sevmediğini unursamadığını düşünüyorum napmalıyım üçüncü bir göze ihtiyacım var
Adam baştan söylemiş ben böyleym diye,hamuru buymuş değiştiremesiniz bu saatten sonra hiç uğraşmayın .

her ilişkinin dinamiği farklıdır neden kıyaslıyorsunuz ki ? o çiçek böcek alanların da hiç sorunu yok mu sanıyorsunuz
Bende çiçek almak istiyorum bunu da söyledim istediğim için küstü konuşmuyor hep ben çabalamak zorundayım bütün suç bende gibi davranıyor

Bende çiçek almak istiyorum bunu da söyledim istediğim için küstü konuşmuyor hep ben çabalamak zorundayım bütün suç bende gibi davranıyor
kendi çiçeğinizi kendiniz de alabilirsiniz, her insan farklıdır cidden tek sorun buysa boşanmak için sebep olamaz ki bu

Evlenmeden önce sorun etmediğiniz şeyleri evlendikten sonra adamın önüne getirmeniz doğru değil. Çiçek böcek hediye ne zaman boşanma sebebi oldu, çocuk oyuncağı mı evlilik, aklınızı başınıza alın dert aramayın.

Benim sevgilim de başından beri böyle. Çiçeği böceği bırak uyandığında günaydın yazmak bile zor geliyordu kendisine. En son hastalandığımda bir patlama yaşadım ve sinirle bunların hepsini öne sürerek bir süre konuşmayalım dedim. Hala konuşmuyorum çünkü içimden gelmiyor, sanırım soğudum. Üstelik aşıktım. Demek ki aşk da bir yere kadar insan sevildiğini görmek istiyor. Siz böyle olduğunu bildiğiniz biriyle bile bile evlenmişsiniz kendi düşen ağlamaz

"Kişiliği böyleymiş" şeklindeki yorumlara katılmıyorum. Bir buket çiçek tutup getirmenin kişilikle ne ilgisi var yahu? Hani kendisi akıl edemez, orası kişiliğiyle ilgilidir evet ama kadın ağzıyla açık açık istedikten sonra da "Ben böyleyim, beni biliyordun" türünden reddedişleri çok kırıcı, çabasız buluyorum. İnsan sırf eşini mutlu etmek için yol üstünde bir buket alır gelir, atla deve değil. Ötekinin arzusuna değer verme meselesidir bu. Zaman geçer, insanlar değişir, beklentiler de değişebilir. Kadın başta sevip kabul etmiş diye ömür boyu böyle bir şey bekleyemeyecek mi?

Bu bir boşanma sebebi değil ama belli ki ilişkinizde duygusal açıdan da tatminsizlik yaşıyorsunuz. Çiçek burada sadece bir gösterge. Ne hissettiğinizi, sevginizi, bağlılığınızı değerlendirerek verebilirsiniz böyle bir kararı.

Kişiliğim böyle demek ne kolay.
O kadar istiyorsanız, insan olanin sizin gönlünüzü yapması bir siparişe bakar.
Bu sebeple boşanmayı düşünmeniz fazla gelse de bazen sadece sizin istemeniz yeterli olması lazım eşinizin yapması için. Erkeğe bak, karısı çiçek istemiş diye küsüyor. Sularına bir şey karışmış bazılarının herhalde.

Eee adamın huyu bu" evlenince değişir ben onu degistirirm "bencilliği içinde olmuşsunuz.Ayni şeyi karşıdan görseniz bile bile evlendin diye cirlardiniz.Bosanmak istiyorsanız bosanin sonra kafanızı duvarlara vurmayın ,adamın yaninda başka kadın görünce ilişkiye salça olmaya kalkmayiny

Benim istediğim halde almadı kaç gündür alır belki diye bekliyorum duygularım görünmezden geliniyor sorun çiçek değil beni önemsememesi evet önceden de almıyordu ama istediğim şeyleri yapıyordu artık yapmıyor beni önemsemiyor evet boşanmak kolay değil ama böyle yaşamak da zor

Back
X