Boşanmaktan vazgeçtim

eşim zamanında giderim diye beni çok tehdit etti ve hep küsüp gidiyor geliyordu bende gidersen git diyerek karşi cika cıka bu dueuma gelindi kendimi analatamadım sanırım
Yok gayet güzel anlattınız, hepimiz de anladık ama sizin anlamamakta ısrar ettiğiniz bir şey var maalesef.
ADAM SİZİ İSTEMİYOR.

cocuklarda babalarını istiyor arıyor cagırıyorlar
kendinizi kandırmayın,çocuklardan çok siz istiyorsunuz kocanızı.
babalık duygusu ağır bassaydı çocuklarda istiyor madem size rağmen dönerdi otururdu dizinizin dibinde.
bırakın artık şu çocukları kullanmayı.

Eve dönse sorumluluk alacak mı , hiç sanmıyorum lütfen biraz gerçekçi olun...

Boşanan herkes kadın veya erkek kendine düzen kurmak ister,mecburiyet bir yerde.Evden ayrılan siz olsaydınız siz de düzen kurmak istiyektiniz

Allah akıl fikir versin size

Bu konudaki düşüncem şu ; kadında her türlü meziyetten ve maddi olanaktan önce onur, gurur ve cesaret olacak. Bunlar olmayınca bu durumlara düşmek kaçınılmaz. Biraz gururunuz olsun derim zira bu duygu sevgiden önemlidir, insanların hayatına bir duruş getirir. Sizi istemeyen adama daha da yalvarmak nedir yahu anlamıyorum

Eve geri sokunca da işe yaramayacak ki adam. Üstüne her gün kavga dövüş aynen devam. Kafanız da iyi kaldırıyor ha yalnız, arıyorsunuz o kaosu.

neden bu kadar kırıcı oldunuz şiddet uzun yıllardır yok ve ben buna asla izin vermem yalvaran yok sakin olun sadece sakince bu karaın doru olmadıgını cabalarsak düzelicek oldugunun bidirip asla iletişime girmedim

yalvarmıyorumki duruşma günü gelene kadar enine boyuna düşünme sürem oldu öncesi aceleyle acılan bir dava ikimizde gurur yaptık ve evlilikte fazla gurur zarar verir mantıklı düşünemedik hiç bir kadın ha diyince yuvasını yıkmak istemez

Boşanmaktan vazgeçip eve dönmesi için yollar aramak apaçık yalvarmaktır. Madem boşanma cesaretiniz yok olayı bu duruma getirmeyin. Boşanacağım yok vazgeçtim derken ciddiyetinizi kaybediyorsunuz. Eşiniz bundan sonra dönse de size zerre saygısı olmayacak, hep daha beterini yaşayacaksınız, kendinizi avutmayın

çıkar tabiki cocukların sorumlulugundan kurtuluyor ev gecindirme derdi olmayacak davayı ben acmadım eşim acıp protokol imzalatmak beni ikna edmek isteedi

bunu yaşamadan peşinen konuşamam

koca boşamak size kolay gele bilir heryerde gurur yapan ben bu duruma getirdim zaten lütfen dikkatli yorum yapınız ordan ahkem kesmek çok kolay kimsenin ne yaşadıgını nelerle şavaştıgını bilemezsiniz

teşekürederim yorumladınız anladınız demekk istedigimi ben eşime boşanıcam git demedim evden gidince benim ona gitme dememi istedi minnet etmemi ve zoruma gitti için seslenmedim terkeden kapıyı carpar cıkar arkasına bile bakmaz
biz saglıklı karar veremedik belki bir terapiste gitseydik boşanma ve evlilik devamını daha saglıklı alırdık ama hep dua ettim hakkımada hayırlı olanı verdiye rabbime ve icim hiç razı degil boşanmaya

neden bu kadar kırıcı oldunuz şiddet uzun yıllardır yok ve ben buna asla izin vermem yalvaran yok sakin olun sadece sakince bu karaın doru olmadıgını cabalarsak düzelicek oldugunun bidirip asla iletişime girmedim
Şiddetin uzun dönemi kısa dönemi olmaz hanımefendi şiddet şiddettir bir veya daha çok kez hiç farketmez. Bir adam bana şiddet uygulayacak ne o bir kere yaptı diye boşanmaktan vazgeçicem o adamın alnını karışlarım ne kadar hakkım varsa hepsini sonuna kadar alırım. Birde adam sizi artık aramıyor yazmıyor zaten kafasında bitirmiş gözüküyor. Yani uzun yıllar değil bir kaç kez oldu şiddet diye bu adamı nasıl kabul ediyorsunuz hayretler içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…