Merhaba arkadaşlar. Eski yazımda da bahsetmiştim eşimle ve ailesiyle sıkıntılarımız var. Şiddet gördüm. En son şiddette canıma tak etti ve aileme söyledim babam beni aldı 1 hafta ailemin yanında kaldım o süre zarfında darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım karakoldaki polis eğer şikayetçi olmazsan bu kağıt bir ise yaramaz haberin olsun dedi 6 ay süresi var ona gore dedi şikayetçi olmadım rapor duruyor ama. Eşim geldi özür diledi bidaha yapmayacağını söyledi ve barıştık geldim. Fiziksel şiddet yok ama psikolojik var. Yani soyle esim eve gelmiyor hep ailesiyle beraber. Bitek gece geli9yor yatmaya o şekilde. Kaynım var birtane eşim ve ailesi ortak çalışıyor kurbanda da ortaklardı hergun bana yemeğe gelirler sadece birgün etli yemek yapmadım diye kaynım bağırdı biz ortağız bu evde et yok mu ben yemem bilmem ne dedi kalktı dolabımı açtı burda et var sen bizden et mi sakliyorsun dedi bende dayanamadim yok gitte annenin evinde ye o zaman dedim sen mi kazanıp getiriyosun bizim kazandigimizi yiyorsun falan dedi bu tartışmada bile beni suçlu gördü eşim o kadar ailesine düşkün yani. Beni hep el kızı gördü hiç benimsemedi bi evlilik yaşayamadık yani. Dışarı çıkmama izin vermez kendi çıkarmaz komşuya dahi gidemem öyle yobazlar yani. Bana ekonomik anlamda hicbir destegi olmadi maddi durumlari cok iyi mal varliklari var ama hepsi k.pnin ustunde. Hakkim olan hicbisey yapilmadi bana. Hatta yedigim lokma bile yuzume vuruldu. Boşanmaya karar verdim lise mezunuyum egitimimi tamamlamak kendimi gelistirmek istiyorum 2 yasinda kizim ama ama korkuyorum velayeti ona verirler mi? Kurtulup kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum. Ailemin destegiyle tabi fakat evleri cok kucuk 2 tane okuyan kardesim var kendileri zor geçiniyorlar. Ben bu heriften hakkim olanı alabilir miyim? Lütfen düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ederim