Eşimle uzun süredir cinsel yaşantımız aşırı monoton şöyle ki asla bana yanaşmıyor ben bazen modumda olmasam bile havaya gireriz diye ona gidiyorum o zaman geliyor yapıyoruz ama o kadar tutkusuz ki benim neleri sevdiğimi bile bilmiyor sormuyor kendimi beğenilen talep edilen bir kadın gibi hissedemiyorum ve bu canımı yakıyor , şu anda çok duygusal olarak yazıyorum bunları genç yaşımda emekli evliliği yaşıyorum oysa içimden neler geçiyor ondan elektrik almayınca hepsi içimde patlıyor , bana sen istemedin başlarda beni koşullandırdın artık alıştım ben de zorlamıyorum diyor ama erkek olan baskın olmaz mı beni havaya sokmaz mı kızlar istemesem bile kendimi çok değersiz hissediyorum , aldatma vs yok büyük oranda eminim buna bildiğiniz dümdüz bir adam yani sadece libidosu düşük diğer her konuda mükemmel biri boşanma fikri bile canımı yakıyor ama bu şekilde hayat sürdürmek de istemiyorum al konuş diyeceksiniz ben benim zorumla sahte bi arzu istemiyorum içinden gelip taşsa o duygular zaten benim tepkime bakmaz yapar sizce nasıl bir yol izleyeyim , gerçekten Kafam hiç iyi değil üzgünüm , bu olayı bende tetikleyen de başka evli arkadaşlarımla konuşunca gördüm ki çok renkli seks hayatları var kadınlar istemese bile adamlar istiyor bu sebeple kavga ediyorlar ben de tam tersi çok gurur kırıcı çirkin bakımsız biri de değilim ama çok çok mutsuzum