- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
Evet baban iyi bir insan, bende çok Iyiyim ama eş olarak iyi değildik. Ancak anne baba olarak kaldık hep " bu cevap yetebiliyor onlara.
...
Okulda bütün çocuklara resim yaptırmışlar , anne babayı yan yana çizen çocuk çok az çıkmış okuldan.
Biri hiç cizmemis anne babadan birini ya da kağıdın ta diğer ucuna çizmiş. Evlilikleri devam eden aileler bunlar.
Aile hayatını çocuk gözünden görün diye gösterdiler bize.
Demem o ki, aynı evin içinde sevgisizlik ve mutsuzluk maskelerini takan anne babalar çocukları daha mutsuz ediyor.
Şiddet ve berbat bir ayrılık yoksa ayrıldıktan sonra da yuva hissi çocuklara verilebilir.
Oyun merkezlerinde bulusulur , yemek yenilir, sinemaya gidilir anne baba olarak birlikte.
..
Evliliğimiz neden bitiyor bilmiyorum ancak bit kadın her yolu denemeden ayrılmaz diye düşünüyorum, muhakkak siz de denemissinizdir.
Haklısınız çocuklar konusunda. Ama belki de ben bu duyguları kendi anne babamdan yola çıkarak yaşıyorumdur. Çünkü annem ve babam birbirlerini sevmeseler de 17 yıllık evlilikte çok sayılıdır kavgaları, genel olarak mutlu bir evde büyüdük. Birbirlerini incitmediler. Ve ayrılmaları beni etkilemedi zannederken aslında etkilediğini farkediyorum, boşanma korkum bile sırf bu yüzden sanırım.
Tekrar deneme kararı aldık, avukatım da böyle yönlendirdi, zaman tanı biraz dedi. Eşim de barışmak istediğini aynı hataları tekrarlamayacagini filan soyleyince, biraz zaman vermeye karar verdim. Hayırlısı olsun artık