• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak

Aydancaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
192
207
23
Merhaba güzel dostlar. Söyle başlayayım çok iyi bir ailem vardı 20 yaşında cahillik ederek 2 sene flört ettiğim adama kaçtım. Aramızda çok kültür farkı var çok fazla cahil kadın okuyamaz kadın gezemez kadın pantolon giyemez lise mezunuyum ya kpss ye gireyim ya açıktan bitireyim diyorum yok evli barkli kadınsın yapamazsın falan. Ailesine çok düşkün 3 kaynım ve Kayinbabam her akşam yemeğe geliyor hatta bazen amcasının çocukları da dahil oluyor. Kaynanam başka şehirde yakın 2 saatlik mesafe var lakin o rahatına düşkün olduğu için buraya gelip çocuğunun basında durmuyor aman gelmesin de zaten beni hep aşağılayıp herseyime karışıyor. Gerçekten biktim. Eşimle özel bi hayatımız yok kendimize ait dükkanımız var akşama kadar çalışıyor akşam geliyorlar yemek yiyip çıkıp gidiyor gece 12 1 gibi bi yatmaya geliyor. Elinde bir telefon asla bırakmıyor. Isın berbat tarafı şiddet ve hakaret görüyorum. Ama nasıl kanitlayacagimi bilmiyorum. Kaçtığım için babam küstü ama daha yeni barıştı 3 senedir o da siddet gördüğümü dayanamayıp söyledim onlarda gelip eşimle konuştu bidaha yapma yaparsan kızımızı alırız dedi ama yine aynı. Küçük evlâdım var 1 buçuk yaşında kızım herşeyim.. ben bu adamın böyle iğrenç olduğunu bilmiyordum ben herşeyden vazgectim onun için bir kere bana iyi söz etmiyor hep dalga geçiyor aşağılıyor yok kilo almışsın yok bilmem ne olmuş bu da benim zoruma gidiyor. Bosanmak ıstiyorum ailesi de dışlıyor beni 4 görümcem var biri dönüp ahmet bunu bizim başımıza bela getirdi bile demişti. Kaynanam zaten ayrı doğum yaptım tek başıma yanımda bile olmadı. Hicbiseyime destek cikilmadi. 3 senedir evliyim adam akıllı eşyamı bile alınmadı. Çok pişmanım cahillik ettim. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Boşansam gitsem küçük çocuğum var. Burada kalsam deliricem. Psikolojim alt ust. 😔

Son düzenleme:
Her insan hata yapar siz de yapmissiniz. Insaniz hatalar insanlara mahsus zararin neresinden donerseniz kardir diyorum. Cocugu olup bosanan ilk ve son kadin siz degilsiniz.
Evet haklisiniz ama çocuğu sıkıntı ediyor alırsan benden çocuğumu seni öldürürüm diyor daha küçük devlet bana verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum korkuyorum

Evet haklisiniz ama çocuğu sıkıntı ediyor alırsan benden çocuğumu seni öldürürüm diyor daha küçük devlet bana verir diye düşünüyorum ama bilmiyorum korkuyorum

Bir b... yapamaz. Ates olsa curmu kadar yer yakar. Daha guzel dizelerim var boyle dayak atan adama da banlanmak istemiyorum. Kac kurtar kendini.

Gizli bi yere kamera koyacaksın sonrada sosyal medyaya vereceksin,sosyal medyaya düşmeden kimse bişey yapmıyor şiddete vs
Şiddet hakaret olan bi yerde durulmaz,insan hakları kadın hakları diye bişey var,görüntülerle davada açarsın kazanırsında ama süreç boyunca dayanacan tabi,bu kadar yıl dayanmışsın dayanırsın.

Gizli bi yere kamera koyacaksın sonrada sosyal medyaya vereceksin,sosyal medyaya düşmeden kimse bişey yapmıyor şiddete vs
Şiddet hakaret olan bi yerde durulmaz,insan hakları kadın hakları diye bişey var,görüntülerle davada açarsın kazanırsında ama süreç boyunca dayanacan tabi,bu kadar yıl dayanmışsın dayanırsın.
Görüntü almam çok sıkıntı olur ama ses kaydıyla mahkemeye sunsam olur mu

Görüntü daha etkili olur ama ses alırım diyosanız oda belli etki edecektir koy sonra sosyal medyaya tepkilerden bi daha cesaret edemez öyle bişeye.

Mutlaka boşanin.
Delirip caniniza kiydiginizda bebeginize kim bakacak?
Bebeginiz icin guclu olmalisiniz.
İlk isiniz bebeginizi alip baba evine gitmek ve boşanma davasi acmak.
Sonra okumak ve calismak.

Görüntü daha etkili olur ama ses alırım diyosanız oda belli etki edecektir koy sonra sosyal medyaya tepkilerden bi daha cesaret edemez öyle bişeye.
Aileme söyledim beni dövüyor diye babam geldi bidaha öyle birşey olursa kızımı alırım dedi yine adam olmadı pek de olacağını sanmıyorum yani bununla bile olmaz en iyisi kurtulmak

Mutlaka boşanin.
Delirip caniniza kiydiginizda bebeginize kim bakacak?
Bebeginiz icin guclu olmalisiniz.
İlk isiniz bebeginizi alip baba evine gitmek ve boşanma davasi acmak.
Sonra okumak ve calismak.
Yaşım 23 zaten çok şükür liseyi de bitirdim çok ıstiyorum egitimimi tamamlamayı çok haklisiniz desteğiniz için teşekkürler

Merhaba bende benzer şeyleri yaşadım yaklaşık 5 aydır ayıriyim bir kızım var ve birdaha o hayatı yaşamak istemiyorum bu sene yeniden üniversite sınavına giricem hayat bitmiş değil güçlü ol

Merhaba güzel dostlar. Söyle başlayayım çok iyi bir ailem vardı 20 yaşında cahillik ederek 2 sene flört ettiğim adama kaçtım. Aramızda çok kültür farkı var çok fazla cahil kadın okuyamaz kadın gezemez kadın pantolon giyemez lise mezunuyum ya kpss ye gireyim ya açıktan bitireyim diyorum yok evli barkli kadınsın yapamazsın falan. Ailesine çok düşkün 3 kaynım ve Kayinbabam her akşam yemeğe geliyor hatta bazen amcasının çocukları da dahil oluyor. Kaynanam başka şehirde yakın 1 saatlik mesafe var lakin o rahatına düşkün olduğu için buraya gelip çocuğunun basında durmuyor aman gelmesin de zaten beni hep aşağılayıp herseyime karışıyor. Gerçekten biktim. Eşimle özel bi hayatımız yok kendimize ait dükkanımız var akşama kadar çalışıyor akşam geliyorlar yemek yiyip çıkıp gidiyor gece 12 1 gibi bi yatmaya geliyor. Elinde bir telefon asla bırakmıyor. Isın berbat tarafı şiddet ve hakaret görüyorum. Ama nasıl kanitlayacagimi bilmiyorum. O kadar zeki ki iz kalacak yerlerime vurmuyor darp raporu alırım diye bacaklarıma yada kafama vuruyor. Kaçtığım için babam küstü ama daha yeni barıştı 3 senedir o da sizde gördüğümü dayanamayıp söyledim onlarda gelip eşimle konuştu bidaha yapma yaparsan kızımızı alırız dedi ama yine aynı. Küçük evlâdım var 1 buçuk yaşında kızım herşeyim.. BEN bu adamın böyle iğrenç olduğunu bilmiyordum ben herşeyden vazgectim onun için bir kere bana iyi söz etmiyor hep dalga geçiyor aşağılıyor yok kilo almışsın yok bilmem ne olmuş bu da benim zoruma gidiyor. Bosanmak ıstiyorum ailesi de dışlıyor beni 4 görümcem var biri dönüp ahmet bunu bizim başımıza bela getirdi bile demişti. Kaynanam zaten ayrı doğum yaptın tek başına yanımda bile olmadı. 3 senedir evliyim adam akıllı eşyamı bile almadılar. Çok pişmanım cahillik ettim. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Boşansam gitsem küçük çocuğum var. Burada kalsam delirip canima kiyicam. Psikolojim alt ust. 😔

Geri kAç ailene yahu

Küçük çocuğunuz olduğu için boşanmalısınız .
İnanın bana bu psikoloji ile onun da normal kalması imkansız.
Ailenizin yanına dönmelisiniz acilen hemde.

Merhaba güzel dostlar. Söyle başlayayım çok iyi bir ailem vardı 20 yaşında cahillik ederek 2 sene flört ettiğim adama kaçtım. Aramızda çok kültür farkı var çok fazla cahil kadın okuyamaz kadın gezemez kadın pantolon giyemez lise mezunuyum ya kpss ye gireyim ya açıktan bitireyim diyorum yok evli barkli kadınsın yapamazsın falan. Ailesine çok düşkün 3 kaynım ve Kayinbabam her akşam yemeğe geliyor hatta bazen amcasının çocukları da dahil oluyor. Kaynanam başka şehirde yakın 1 saatlik mesafe var lakin o rahatına düşkün olduğu için buraya gelip çocuğunun basında durmuyor aman gelmesin de zaten beni hep aşağılayıp herseyime karışıyor. Gerçekten biktim. Eşimle özel bi hayatımız yok kendimize ait dükkanımız var akşama kadar çalışıyor akşam geliyorlar yemek yiyip çıkıp gidiyor gece 12 1 gibi bi yatmaya geliyor. Elinde bir telefon asla bırakmıyor. Isın berbat tarafı şiddet ve hakaret görüyorum. Ama nasıl kanitlayacagimi bilmiyorum. O kadar zeki ki iz kalacak yerlerime vurmuyor darp raporu alırım diye bacaklarıma yada kafama vuruyor. Kaçtığım için babam küstü ama daha yeni barıştı 3 senedir o da sizde gördüğümü dayanamayıp söyledim onlarda gelip eşimle konuştu bidaha yapma yaparsan kızımızı alırız dedi ama yine aynı. Küçük evlâdım var 1 buçuk yaşında kızım herşeyim.. BEN bu adamın böyle iğrenç olduğunu bilmiyordum ben herşeyden vazgectim onun için bir kere bana iyi söz etmiyor hep dalga geçiyor aşağılıyor yok kilo almışsın yok bilmem ne olmuş bu da benim zoruma gidiyor. Bosanmak ıstiyorum ailesi de dışlıyor beni 4 görümcem var biri dönüp ahmet bunu bizim başımıza bela getirdi bile demişti. Kaynanam zaten ayrı doğum yaptın tek başına yanımda bile olmadı. 3 senedir evliyim adam akıllı eşyamı bile almadılar. Çok pişmanım cahillik ettim. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Boşansam gitsem küçük çocuğum var. Burada kalsam delirip canima kiyicam. Psikolojim alt ust. 😔

Ailenle konuşmalısın, hatalar insanlar için
Bu evliliğin bir oluru yok maalesef .
Ailene de anlat durumu ve çocuğunu al git ailenin yanına .. üzgünüm ama eşiniz ailesi
Çok çözümsüz geldi bana ..

Darp raporu için görünür morluğunuz olması gerekmiyor. Nerenize vurursa vursun gidip rapor alabilirsiniz.
Yapmışsınız bir hata, ama dönmek zor değil.
Kendiniz için olmasa bile kızınız için kurtulun bu adamdan. Okula devam edin, hayatınızı yeniden kurun.

Back