Merhaba güzel dostlar. Söyle başlayayım çok iyi bir ailem vardı 20 yaşında cahillik ederek 2 sene flört ettiğim adama kaçtım. Aramızda çok kültür farkı var çok fazla cahil kadın okuyamaz kadın gezemez kadın pantolon giyemez lise mezunuyum ya kpss ye gireyim ya açıktan bitireyim diyorum yok evli barkli kadınsın yapamazsın falan. Ailesine çok düşkün 3 kaynım ve Kayinbabam her akşam yemeğe geliyor hatta bazen amcasının çocukları da dahil oluyor. Kaynanam başka şehirde yakın 2 saatlik mesafe var lakin o rahatına düşkün olduğu için buraya gelip çocuğunun basında durmuyor aman gelmesin de zaten beni hep aşağılayıp herseyime karışıyor. Gerçekten biktim. Eşimle özel bi hayatımız yok kendimize ait dükkanımız var akşama kadar çalışıyor akşam geliyorlar yemek yiyip çıkıp gidiyor gece 12 1 gibi bi yatmaya geliyor. Elinde bir telefon asla bırakmıyor. Isın berbat tarafı şiddet ve hakaret görüyorum. Ama nasıl kanitlayacagimi bilmiyorum. Kaçtığım için babam küstü ama daha yeni barıştı 3 senedir o da siddet gördüğümü dayanamayıp söyledim onlarda gelip eşimle konuştu bidaha yapma yaparsan kızımızı alırız dedi ama yine aynı. Küçük evlâdım var 1 buçuk yaşında kızım herşeyim.. ben bu adamın böyle iğrenç olduğunu bilmiyordum ben herşeyden vazgectim onun için bir kere bana iyi söz etmiyor hep dalga geçiyor aşağılıyor yok kilo almışsın yok bilmem ne olmuş bu da benim zoruma gidiyor. Bosanmak ıstiyorum ailesi de dışlıyor beni 4 görümcem var biri dönüp ahmet bunu bizim başımıza bela getirdi bile demişti. Kaynanam zaten ayrı doğum yaptım tek başıma yanımda bile olmadı. Hicbiseyime destek cikilmadi. 3 senedir evliyim adam akıllı eşyamı bile alınmadı. Çok pişmanım cahillik ettim. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Boşansam gitsem küçük çocuğum var. Burada kalsam deliricem. Psikolojim alt ust.
Son düzenleme: