boşanmak ya da boşanamayıp boş boş yaşamak

Sen nasıl tahammül ediyorsun bu kadar yıldır. Şok oldum okuyunca. Sen Öyle bir psikolojik baskı altında kalmışsın ki bu bocalama ondan. Lütfen kendine eziyet etme. Arkana bile bakma sakın çık git uzaklaş o adamdan da ailenden de. Kimseyi çekmek zorunda değilsin senin de yaşamaya hakkın var. Boşanırken o harcayamadığın maaşlarını da al. Evlendikten sonra herşey ortaktır hiçbir şeyini de bırakma o adama.

bunca yıl kazandığın paralar nerde ,büyük bir birikiminiz mi var evler arabalar mı var ,yoksa hiçbir şey yok mu ,yoksa şayet PES

Keşke enbaşında hayır diyip evlenmeseydin 7 yıllık evllikte çoçuk yok sanırım hiç bahsetmemişsin yoksada böyle adamdan iyikide olmamış çoçuk yoksa zaman kaybetmeden boşann ömür gecermi çalışan kadınsın çalışırken bana hesap soracak adamın varya neyse destek alın psikolaga gidin emin olun güzel tavsiyeler verebiliyorlar gereksiz insanları hayatından defetmek gibi

Boşanmanın eşiğinden döndükten sonraki büründüğünüz aşırı abartılı tepkiler veren kişilik kılıfınız boşanmanıza izin vermiyor gibi geldi bana..Demişsiniz ya çok abartılı tepkiler vermeye başladım.çok fazla terslenmeye başladım kendimi tanıyamaz hale geldim yazdığınız için diyorum bunu..her yaşadığınız kavgada kaosta son olaya odaklanmanız da bu duygu yapınızla çok normal çünkü her son olayda ''bak yine yaptım yapacağımı bende çok tersledim çok üstüne gittim, belkide onu ben kışkırttım kışkırtmasam bukadar büyümeyecekti şimdi bu olayı boşanmaya kadar götürürsem vicdan azabından kurtulamam'' gibi gibi çok da sağlıklı olmayan şeyler düşünüp kendi mahkemeni kendin görüyorsun..siz bi masa etrafında oturulsun sezarın hakkı sezara verilsin makul bi konuşma yapılarak yollarımızı ayıralım düşüncesinde ve beklentisindeyseniz öncelikle bunlardan kurtulun.Çoğu boşanma bu şekilde olmuyor çünkü..yaklaşık 30 lu yaşlara yakın olduğunuzu tahmin ediyorum yani demem o ki yıllar yılı olup bitene boyun eğmişsin, yine bu yüzden bekliyorsun ki bu olaylarda da suya sabuna dokunmadan kendiliğinden o benden ayrılsın diyorsun belkide..7 değil 17 yıl da geçse bu zihniyette biri seni boşamaz.İlk defa bir işi kendi başınıza yoktan var etmek kokutuyor sizi.hiç hesapta yokken durup duruken boşanacakmışsınız hissinden kurtulmadıkça boşanabileceğinizi sanmıyorum..üzüldüm yazdıklarınıza yaşadıklarınıza .Bukadar insan aynı fikirdeyse hakikaten dikkate alın derim.Tam olarak öğrenilmiş çaresizlik yaşadığınız..çünkü gerçek hayatta türlü imkanlar elinizin altında

+10000

gerçekten çalışıyor çok doğru analiz etmişsiniz
buradaki her uyarıyı dikkate alacağım
umarım en dogrusunu yapabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…