- 4 Mayıs 2017
- 635
- 968
-
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
sorun bunu ona söyleyemememAslında bir kere avukat tutmuş mahkeme görmüşsün.
En zor adımları atmışsın hatan geri dönmek olmuş.
Sen gayet cesur bir kadınsın.
Sevmediğinden de eminsen sorun ne tam olarak?
çok haklısınızO cevaba dönülmezdi aslında
Sana senin üzüldüğünü bilmiyordum bilseydim yaparmıydım diyen insan demeliydiki seni çokk sevmiş olsa hayır benim için değil beni seviyorsan dönmelisin sen mutsuz olacaksan ben nasıl mutlu olurum...
Yine kendini düşünmüş bencillik etmiş sende ona uymuşsun gerçi bu dönüşü yapmasaydın acaba düzelirmiymiydi keşkesi içini yer bitirebilirdi buda deneyim olmuş...
Arkadaşlara katılıyorum hayatın tekrarı yok çocuk yoksa hiç düşünme bu adamla çocuk olunca birde çocuğuna bişey almak isterken alamamak var
Bu yazidan sonra ciddi bi yorum yapamam sana :))merhabalar kadınlar kulubü insanları.
uygun bir terapist arayışındayımYardım alın, doktora gidin.
Ailen yüzünden böylesin bu yaşına kadar hep tamam demişsin malesef hayiri ogretmemis sana yazık etmişlerben de bilmiyorum. bir kaç kez o raddeye geldik. içimden bitti diyeyim simdi diye düşündüğm anda üstüme ağırlıklar binmiş gibi hissediyorum.
tarif edemiyorum.
evet ne yazık ki öyleAilen yüzünden böylesin bu yaşına kadar hep tamam demişsin malesef hayiri ogretmemis sana yazık etmişler
yeni bir hayat kuracak imkan sahibiyim ama öncelikle ayrılma cesaretini gösterebilmeliyimne ailenin ne kocanın yanında ol
hepsinin sal ipini gitsin yapabiliyorsan kendine yeni bir şehirde hayat kur
kavga cıkıyor ama her defasında sadece son olaya odaklanıyorum.Yahu git bosan korkma..cocuk ta yokmus daha ne duruyorsun.Bosan ve guzel bir arkadas cevresi edinip hayatina bak.Zaten bekarken baba baskisindan yasayamamissin.Simdi hic durma disarda guzel bir hayat var sen o evden bi cik.Birgun topla esyalarini ve terket.Ya da ciddi bi kavga cikar o sebeple bosanicam de 1 hafta git ailenin yanina.Sonra ac davani bi ev tut kendine duzenini kur iste bu kadar..
zaten su an para kazanmanın bi anlamı yok benim için.Hem cimri, hem yobaz ben bu adamla 1 gün bile duranazdım.
Malınıda bu adama bırakma boşan senin paranla birikim yapıpta üstüne oturmasın.
Gezip, tozup istediğim gibi yaşamayacaksam para kazanmanın ne anlamı var.
ben de böyle düşünüyorum.Arkadasim neden bos bos yasamayi mutsuzlugu sececeksin ki?evlenmek gibi bosanmakta hak.
Mutsuzsan ayril.
Evlilik senin suan yasadigin seye denilmiyor ki zaten.