boşanmak ya da boşanamayıp boş boş yaşamak

O cevaba dönülmezdi aslında
Sana senin üzüldüğünü bilmiyordum bilseydim yaparmıydım diyen insan demeliydiki seni çokk sevmiş olsa hayır benim için değil beni seviyorsan dönmelisin sen mutsuz olacaksan ben nasıl mutlu olurum...
Yine kendini düşünmüş bencillik etmiş sende ona uymuşsun gerçi bu dönüşü yapmasaydın acaba düzelirmiymiydi keşkesi içini yer bitirebilirdi buda deneyim olmuş...
Arkadaşlara katılıyorum hayatın tekrarı yok çocuk yoksa hiç düşünme bu adamla çocuk olunca birde çocuğuna bişey almak isterken alamamak var

Aslında bir kere avukat tutmuş mahkeme görmüşsün.
En zor adımları atmışsın hatan geri dönmek olmuş.
Sen gayet cesur bir kadınsın.
Sevmediğinden de eminsen sorun ne tam olarak?
sorun bunu ona söyleyememem
ayrılıyoruz diyememem
daha öncesinde de ayrı şehirlerde idik telefonda söylemiştim
yüzyüze iken yapamıyorum sanırım :/

çok haklısınız
umarım başarabilirim

Yahu git bosan korkma..cocuk ta yokmus daha ne duruyorsun.Bosan ve guzel bir arkadas cevresi edinip hayatina bak.Zaten bekarken baba baskisindan yasayamamissin.Simdi hic durma disarda guzel bir hayat var sen o evden bi cik.Birgun topla esyalarini ve terket.Ya da ciddi bi kavga cikar o sebeple bosanicam de 1 hafta git ailenin yanina.Sonra ac davani bi ev tut kendine duzenini kur iste bu kadar..

Hem cimri, hem yobaz ben bu adamla 1 gün bile duranazdım.
Malınıda bu adama bırakma boşan senin paranla birikim yapıpta üstüne oturmasın.
Gezip, tozup istediğim gibi yaşamayacaksam para kazanmanın ne anlamı var.

Arkadasim neden bos bos yasamayi mutsuzlugu sececeksin ki?evlenmek gibi bosanmakta hak.
Mutsuzsan ayril.
Evlilik senin suan yasadigin seye denilmiyor ki zaten.

kavga cıkıyor ama her defasında sadece son olaya odaklanıyorum.
bu sebepten boşanmayayım gibi düşünüyorum.
çok saçma biliyorum ama sanki bilinçaltımda boşanmak için illa major nedenler olmalı gibi bir şeyler var sanırım.

zaten su an para kazanmanın bi anlamı yok benim için.
herkes yaşamak için para kazanırken biz para kazanmak için yaşıyoruz.
ayrılık gibi bir durumda eskiden kazanılanlar umrumda bile olmaz.
gençliğim, zamanım, hayatım gitmiş onun uğruna :/
bir boşanabilsem

Arkadasim neden bos bos yasamayi mutsuzlugu sececeksin ki?evlenmek gibi bosanmakta hak.
Mutsuzsan ayril.
Evlilik senin suan yasadigin seye denilmiyor ki zaten.
ben de böyle düşünüyorum.
kesinlikle boşanmak da evlenmek kadar normal.
asla etrafıma ne derim gibi bir kaygım yok.
ailem de ayrılmak istiyorsan ayrıl diyorlar.
tek sorun, bu vicdan değil kesinlikle biliyorum, ama karşımdakinin neler hissedeceğini kendimden fazla önemsiyorum.
çok üzülecek diyorum. ailesine nasıl açıklayacak diyorum. neyse bir süre sonra alışır diyorum. ama nihayetinde bırakıp gidemiyorum. onca kavgaya ragmen o da bırakıp gitmiyor. ne olacak böyle bilmiyorum. gücümü toparlayıp psikiyatr desteği almak belki işe yara diye umuyorum.
bakalım daha ne kadar zamanım gidecek..

yazdıklarınızı okudum sizin ki artık bağımlılık olmuş.
yaşadıgınız hayata eşinize karşı.
alışmışsınız aslında onun size karışmasına izin vermişsiniz sizi yönetmesine.
boşluga düşmekten korkuyorsunuz.
birşeyler yapmak için degilde sanki ohh anlattım bitti der gibi konu açmışsınız.
ya bu rahatsız oldugunuz hayatdan kurtulup yenisi için çaba sarf edin yada hiç şikayetlenmeden yaşayıp gidin.
aileniz bile ayrılmak istiyorsan ayrıl diyorsa onlar bile zaman sonra ee yeter hep şikayet ediyorsun kapımızı açtık ama adamdan vazgeçtigin yok diyecekler.
mutlu olmaya karar verirseniz olursunuz

Çok değişik birisisiniz cidden. Sizin maaşınızın hesabını neden eşiniz yapıyor mesela. Baştan hata yapmışsınız bence.
Ayrıca boşanın o sizin canınıza okumuş. Siz üzülür diyorsunuz

Merhabalar . Yazdiklarinizi okurken yer yer kendimi buldum . ozellikle bu para harcama mevzusunda.. Bende evlendigimde beni ne hayallerle kandirmisti. Bir evlendik balayi falan hak getire . Ayni benim eski esime benzer yanlari var esinizin. Ben bosandim 1 ay evvel ve biliyor musunuz ? etrafima bir baktim kimsem kalmamis. Beni butun cevremden uzaklastirdi , simdi ise arkadaslarim yeni yeni iletisim kurabiliyor.

Diyecegim o ki ; sizin yasadiginiz sey asla hak etmediginiz , psikolojik bir baski. Bunu kendinize yapmayin ! Ustelik siz calisan ve anladigim kadariyla iyi de maas alan bir kadinsiniz. Ben bir seyi merak ettim bunca zaman kazandiginiz para nerede ? eger o hesabina atip biriktiriyorsa bunu da talep edin lutfen 7 sene az degil
Kendinize bir iyilik yapin ve kangren olmus bu iliskiyi kesip atin. inanin kurtulduktan sonra Oh be Nefes almak ne guzelmis diyeceksiniz. Yasadim bizzat biliyorum . Kendinizi sevin ve deger verin, siz hatta hic bir kadin bunu yasamak zorunda degil.Kendilerine köle ariyorlar ama artik o eski kadinlar yok .Anladigim kadariyla cocukta yok bir an evvel bu adamdan kurtulun lutfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…