Cunku biz o kadar sıkıntılar cektik yanimizda olmadilar kendilerini dusunduler ama kendilerine gelince herseyi bekliyolarKonu siz mısınız, yoksa sizin dışınızda herkes mi? Herkes hakkında bir fikriniz,yorumunuz var ama kendiniz evlenirken sadece maddiyatı baz almışsınız. Konudan sadece bunu anlayabildim:)
Dogru ama bn onlara elimi veesem kolumu kurtaramiyorum esim her aksam ya orda ya burdalar misafirlerini bike esim bnm basima getiyoZor okudum ama neyse. Eşine beş parasız olduğunu bile bile kaçmışsın. Ailesi de şansına böyle çıkmış. Sürekli insanlardan bi beklenti içindesin şunu yapmadılar bunu yapmadılar. Yapmak zorunda değiller. Sen oğullarıyla evlendin, onlarla değil. Sürekli bık bık adama ailesine laf sayamazsın. Napsın eşin maddi destek olmuyorlar diye ailesini mi silsin. Sen seni istemediğin biriyle nişanlayan, bütün bunları yaşamana sebep olan aileni sildin mi? Ya eşinle mutlu olup ailesiyle mesafeli bi ilişki sürdür ya da ayrıl. Ama sürekli şikayet edip durma. Girin işe ikinizde çalışıp kimseye muhtaç olmayın, bu sizin sorumluluğunuz.
Aynenkv yi kp i boş ver sen evladım senin baş düşmanın ablan. hayatını karartmış.
Aynen oyle onlarin memletine tasinmadan once boyle degildi suan icinden aile canavari cikti resmen o unuttu yasatilanlari bn unutmadim o zoe günlerimiSahsen sizin önce bir kendinize hayat kurmaniz gerektigini düsünüyorum. Siz bu evlilikte yoksunuz farkindamisiniz? Bir birey olarak hic var olmamissiniz. Aile baskisindan böyle hödük bir aileye düsmüssünüz. Bence siz ne yapin edin önce bir kendi ayaginizin üzerinde durmaya baslayin. Esinizin neyini seviyorsunuz orasi da cok büyük bir muamma benim icin, ama ondan da pek ümit yok. O sadece ailesine yaranmak pesinde cünkü anneden babadan sevgi ve ilgi görmemis ve kendince onu hala kazanmaya calisiyor. Arada siu yine yok oluyorsunuz. Bir erkek buna deger mi? Hayir
gerçekten bakın bu zamana kadar hiç bu konuda eleştiri yapmadım kimseye ama nolur biraz boşluk,paragraf falan koyun gerçekten gözlerim birbirine girdi okuyamadım,okuduğum yerleri de anlayamadımTamamını okuyamadım gözüm kanadı resmen. Kelimeler harfler birbirine girdi okurken
Noktalama işareti, paragraf falan bilmez misiniz? Düzenleyerek yeniden yazın lütfen bu şekilde hiçbişey anlaşılmıyor
Ben anladığım kadarını anlatayımEvet bunu yaptım.
Hepsini okudum.
Hiçbirşey anlamadım.
Aslinda bnm onlarin hic birseye ne ihtiya cim uok ailem herseyimi aldi cok sukur bn eger ailem arkamda olmasaydi ortada kalicaktik hic birseyimiz olmicakti kayinvaldem evlendigim hafta kendi eskilerini getirdi banaBen anladığım kadarını anlatayım
İşsiz güçsüz adama kaçan 21 yaşında bir kız, her şeyi kayınvalide ve kayınbabadan bekliyor. Beklemekle kalmıyor açık açık kayınbabaya söylüyor "Bana yüzük al, bana altın al" diye. Adamın aldığını da gramı hafif diye küçük görüyor.
Aralar kayınvalide dedikodusu, biraz daha dedikodu, ailem her şeyi yaptı, gene kayınvalide dedikodusu...
Kayınbabadan kazak istiyor, adam "ben almak zorunda değilim" diyor. Gene kayınvalide dedikodusu.
Sürekli kayın aileden para ve maddiyat beklentisi. Başka bir şey yok.
okumussunuz iste
Ben demedim bana yuzuk al atin al diye dugunum olucakti kendi aldi onu sadece o dedigim bnm evimde bi goz odada bn onlari 3 baktim gelip gittler her aksamBen anladığım kadarını anlatayım
İşsiz güçsüz adama kaçan 21 yaşında bir kız, her şeyi kayınvalide ve kayınbabadan bekliyor. Beklemekle kalmıyor açık açık kayınbabaya söylüyor "Bana yüzük al, bana altın al" diye. Adamın aldığını da gramı hafif diye küçük görüyor.
Aralar kayınvalide dedikodusu, biraz daha dedikodu, ailem her şeyi yaptı, gene kayınvalide dedikodusu...
Kayınbabadan kazak istiyor, adam "ben almak zorunda değilim" diyor. Gene kayınvalide dedikodusu.
Sürekli kayın aileden para ve maddiyat beklentisi. Başka bir şey yok.
Anlamadığınız durum ne biliyor musunız? Kayın aile hiçbir şey yapmak zorunda değil. Hatta eskilerini bile vermek zorunda değil. Kendinizi evlenecek kadar yetişkin görüyorsunuz ama çocuk gibi her şeyi aileler yapsın istiyorsunuz. Bir de evlenirken hiçbir aileye danışmamışsınız. Resmen emrivakiyle evlenip sonra da size baksınlar istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama evlenecek kadar olgunsanız evinizi geçindirecek kadar da olgun olmanız gerekiyor. Ben şahsen evli barklı bir kadın olarak kayınpederime bana kazak al demeye utanırım. Elim kolum tutuyor, çalışıp kendim alırım.Aslinda bnm onlarin hic birseye ne ihtiya cim uok ailem herseyimi aldi cok sukur bn eger ailem arkamda olmasaydi ortada kalicaktik hic birseyimiz olmicakti kayinvaldem evlendigim hafta kendi eskilerini getirdi bana
Kazak al derken kayinvaldem kiyafet satiyolardi bana denettiyolardi nasil modelilleri diye kiyafetler evdeydi bi gorgu vardir sonucta bi hirkada gelinine al ne olmus dedim evde olaln bisey ama yapmiyolar ve bnm ekmegimi yiyip suyumu icip bni kullamiyolar surekliAnlamadığınız durum ne biliyor musunız? Kayın aile hiçbir şey yapmak zorunda değil. Hatta eskilerini bile vermek zorunda değil. Kendinizi evlenecek kadar yetişkin görüyorsunuz ama çocuk gibi her şeyi aileler yapsın istiyorsunuz. Bir de evlenirken hiçbir aileye danışmamışsınız. Resmen emrivakiyle evlenip sonra da size baksınlar istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama evlenecek kadar olgunsanız evinizi geçindirecek kadar da olgun olmanız gerekiyor. Ben şahsen evli barklı bir kadın olarak kayınpederime bana kazak al demeye utanırım. Elim kolum tutuyor, çalışıp kendim alırım.
bana bi yuzuk istedim babasi alicagini soyledi, sonra almam bn dedi esim annesinin kapisini kirdi noldu dedi k v dedim bn yuzuk istedim baba dedi daha bnm parmagimda yuzuk yok sen ne yuzugu istiyosun ..
Bu iki cümle de size ait.Ben demedim bana yuzuk al atin al diye dugunum olucakti kendi aldi onu sadece o dedigim bnm evimde bi goz odada bn onlari 3 baktim gelip gittler her aksam
Bence siz parası olan mühendisle evlenseydiniz daha mutlu olurdunuz. Tüm derdiniz alınan alınmayan şeyler.Kazak al derken kayinvaldem kiyafet satiyolardi bana denettiyolardi nasil modelilleri diye kiyafetler evdeydi bi gorgu vardir sonucta bi hirkada gelinine al ne olmus dedim evde olaln bisey ama yapmiyolar ve bnm ekmegimi yiyip suyumu icip bni kullamiyolar surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?