- 18 Ocak 2022
- 30
- -3
- 29
- Konu Sahibi Birkizannesi95
Merhaba derdim aslinda cok uzun ama size kisaca bahsetmek istiyorum . Ben 3 sene önce evlendim suan bir aydir annemlerde ve boşanma davasi actim ve bir kiz annesiyim. Iliskimizde daha nişanliyken baslayan sorunlar bitmedi . Calismiyordu benim bankakartimi alip vermiyordu harcama yapiyordu . Geceleri disari cikip telefonlarimi acmiyodu vs vs ve ayrildim nisanliyken 1 sene ayri kaldiktan sonra tekrar barisip aceleyle evlendik bidaha ayrilmiyalim diye hayatimin yanlisini yapmisim.. hemen 3 ay sonra hamile kaldim . Evlenince eşim calismadigi icin ve ben calisiyodum bankadan para cekip eşime dukkan acmaya zorladi ailesi ve kendisi daha ilk aydan altinlarimi satilar ve arabamida satillar. Kaynanam ve gorumcemle ayni yerde yaşiyoduk hic rahat vermediler hep bi eleştiri hep bi kucumseme.. neyse hamile kaldiktan sonra hamilelik iznine ayrildim ve hep evdeydim onlarla cok berbat gecti ama cok seviyodum eşimi neyse disari vs cikmiyordu kotu aliskanligi yoktu diye sustum.. cocugumuz dogduktan sonra dogru duzgun hic eve gelmemeye basladi ben yalvarirken aglarken lutfen gel gitme diye deli dediler bana . Herseye agliyo herseyi abartiyo dediler. Eşim evdd dahi olsa elinde telefon yatak odasinin kapisini kapar orda dururdu bende cocukla zaten hep ilgilenirdim 20 aylik suan.. en son telefonunu kontrol etmek icin gizlice sakladigimda yakaladi ve bagirmaya basladi anneside ve kendiside bana ve defol evimizden dediler. Suan bir aya yakindir annemdeyim ve hala seviyorum onu cok mutsuzdum cok agliyodum ama hala istemiyorum bosanmak ailem bosanma davasi acmami soyledi . Ama karsi tarafta hic umursamiyor hic gelmiyolar msj cekmiyolar. Ne yapmaliyim lutfen yardim edin cok kotuyum ve yanlizim