- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.620
- 798
- Konu Sahibi belirsiz123
-
şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik var
rüyalar aleminde değiliz .
Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim
siz kimsiniz hanım bu şekilde azarlar gibi konuşma haddini kendinizde buluyorsunuz .Bosaninca bidaha omur boyu bekar yasa yada bosanmicaksin deme hakkini nerden buluyorsun haddine mi dustu ? Sen kimsinde kural koyuyorsun anladim ?
Kac adamla evlendinde butun adamlarin evlenince ilgiyi kestigini saniyorsun ???
Bdvde konu okuya okuya bazilarinizin kafa gitmis
H
Konu sahibi sevmiyorum artik diyorsan zorunda degilsin cocukta yokmuş bence onunde bir engel yok kendi mutlulugunuzu dusunun aileniz cok hakliymis
kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız
erkekler evlenince ilgiyi bırakır
sevgililik günlerini arıyorsanız yanılıyorsunuz .
şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik var
rüyalar aleminde değiliz .
tabiiki değilim ne münasebetNe demek ya bu ?
"ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız"
Her koşulda - aman yuvan yıkılmasın- cılardan mısınız yoksa yanlış mı anladım ?
Sen azarlar gibi konu sahibine yazinca hak ,kendine yapilinca "ayy haddini bil" oluyor yerim senin sahte elitligini mahalle guzelisiz kimsiniz hanım bu şekilde azarlar gibi konuşma haddini kendinizde buluyorsunuz .
yorumumu yaparken sizden onay mı alacağım.
siz neden celalleniyorsunuz ,kafa gitmiş mişmiş .
kimin kafasının gittiği belli .
Bosaninca bidaha omur boyu bekar yasa yada bosanmicaksin deme hakkini nerden buluyorsun haddine mi dustu ? Sen kimsinde kural koyuyorsun anladim ?
Kac adamla evlendinde butun adamlarin evlenince ilgiyi kestigini saniyorsun ???
Bdvde konu okuya okuya bazilarinizin kafa gitmis
H
Konu sahibi sevmiyorum artik diyorsan zorunda degilsin cocukta yokmuş bence onunde bir engel yok kendi mutlulugunuzu dusunun aileniz cok hakliymis
hangi ülke bilmiyorum ama ben Türkiye adına konuşuyorum .Kendi ilişkinizi ve mutsuzluğunuzu normalleştirmeyin lütfen.ben şuanda başka bir ülkedeyim ve çiftler inanılmaz mutlu,aldatma kavramları yok gibi birşey çünkü toplum tarafından kabul görmüyor..kiminle evlendiğinize bağlı..ben değil ama siz rüyalar aleminde yaşıyorsunuz..buarada nickinizi çok düşündünüz mü baya yaratıcı :)
şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın
para yoksa sizin için kocanın bir mantığı yok demek ki
bu adam evlenmeden önce size vaatlerde bulunup kandırdı mı ?
eğer öyle ise özür dilerim ama yok bile isteye bu adama vardıysanız haksızsınız sabırsızsınız ve bencilsiniz .
kibledim sizi .Mahalle güzeli nedir ?Sen azarlar gibi konu sahibine yazinca hak ,kendine yapilinca "ayy haddini bil" oluyor yerim senin sahte elitligini mahalle guzeli
Hanim hanimmis ..
erkek değilim ama kadınların her dediğini onaylamak zorunda mıyız?Alçaklık mı ?
Erkek misin sen ya? Sanki bir erkek yazmış bunu !
Kız adam sorumsuz diyor görmüyor musunuz ?
Her halükarda kadın suçlu yani, bencil sorumsuz !
Çekseydi "ah tabi ki kocam borcunu öderim deseydi iyiydi" değil mi ? Bu neyin kafası hanfendi ?
tabiiki değilim ne münasebet
ama hanım kızımız ailesine rağmen bile isteye bu sorumsuz adama varmış ve borçlardan sıkılmış .
oyuncak mı zannediyorlar evliliği .
adam ilgi göstermiyormuş
eğer adam paralı olsaydı ilgi göstermiyor dermiydi acaba
cıks demezdi katlanırdı .
kibledim sizi .Mahalle güzeli nedir ?
siz ne güzelisiniz mezra mı ?
bayanlar hemen boşatacak .Ben boşanmak ıcın bır sebep bulamadım aranızda ... Yazdıklarından anladıgım tek sey sıkıldıgın.... Tek sebebın bu gıbı görunuyor..
aydınlanacak bir şey yok enerjinizi başka yerlere verseydiniz keşkeKibarlaşmaya calisirken becerememis kadinada derler bizde halk arasinda :)) üsenmedim seni aydinlattım kib icin sagol
erkek değilim ama kadınların her dediğini onaylamak zorunda mıyız?
doğruya doğru yanlışa yanlış derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?