- Konu Sahibi belirsiz123
-
3 yıllık evliyim bunun öncesinde 8 yıllık flört dönemi yaşadık, ailem eşimi bana layık görmediği için karşı çıktılar evlenmeme vazgecmeyince mecbur kabul ettiler,ben calisiyorum ama eşimin düzgün bir işi olmadi yıllardır, suan serbest çalışıyor ama yeterli gayreti göstermiyor, evlendikten sonra kredi çektim taksitlerini ödüyoruz ama ben artık bu hayata Dayanamiyorum ve boşanmak istiyorum ama bu borç benim elimi kolumu bağlıyor, sizce 1 yıl daha beklemelimiyim yoksa bir an önce bu mutsuz evlilikten kurtulmali miyim
borcunuz ne kadar?3 yıllık evliyim bunun öncesinde 8 yıllık flört dönemi yaşadık, ailem eşimi bana layık görmediği için karşı çıktılar evlenmeme vazgecmeyince mecbur kabul ettiler,ben calisiyorum ama eşimin düzgün bir işi olmadi yıllardır, suan serbest çalışıyor ama yeterli gayreti göstermiyor, evlendikten sonra kredi çektim taksitlerini ödüyoruz ama ben artık bu hayata Dayanamiyorum ve boşanmak istiyorum ama bu borç benim elimi kolumu bağlıyor, sizce 1 yıl daha beklemelimiyim yoksa bir an önce bu mutsuz evlilikten kurtulmali miyim
Hamile değilim allaha şükür çok uzuluyordum ama varmış bir hayırNiye hamile kaldın kardes yaaa.Bebek elini ayağını bagliyacak.Koçan kötüydü kendini kurtarmaya bakmaliydin. ALLAH hayırlı evlat etsin inş. BUNDAN SONRA senin yüzüne baksın,sanin bol olsun
25 bin kaldı, bu borcun en azından yarısı bitene kadar bu evlilik oyununu devam mi ettirsem, çünkü onun hiçbir güvencesi yok mecbur ben odicem bunuborcunuz ne kadar?
kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız
erkekler evlenince ilgiyi bırakır
sevgililik günlerini arıyorsanız yanılıyorsunuz .
Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim
Ne gibi hatalar mesela?Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim
şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın25 bin kaldı, bu borcun en azından yarısı bitene kadar bu evlilik oyununu devam mi ettirsem, çünkü onun hiçbir güvencesi yok mecbur ben odicem bunu
şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik varBelliki sizde ilgi görmeyen bir insansınız ki bu durumu bu kadar normalize etmişsiniz.hayır evlilikte de ilgi görmemek normal değildir ve yeterince iyi bir boşanma sebebidir.
20 senelik evli olup karısına ilkgünden bile fazla ilgili insanlar var.ve konu sahibi de her insan gibi bunu hakediyor
şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın
para yoksa sizin için kocanın bir mantığı yok demek ki
bu adam evlenmeden önce size vaatlerde bulunup kandırdı mı ?
eğer öyle ise özür dilerim ama yok bile isteye bu adama vardıysanız haksızsınız sabırsızsınız ve bencilsiniz .
Herkes sizin gibi ilgisiz evlilik çekmek durumunda değil ,konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış demekki kendince bu evlilik için yürütme nedeni kalmamış zorla kaç sene daha evli kalabilir acaba merak ettim.kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?