• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak ıstiyorum ama. ..

şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik var
rüyalar aleminde değiliz .

Siz mutsuzsunuz diye mutsuz olmak normal mi? Hatun artik mutsuz olmak istemiyor, siz de mutsuz yasamaya devam edin ben de mutsuzum nolcek yazmissiniz.

Sorun sadece iş değil mutsuzum aşkından ölen ayilip bayılan adam gitti ilgisiz bir insan oldu resmen, şehir değiştirdik onun işleri için ama ben yapayalnız kaldım hiç kimsem yok, çok hataları da oldu artık hepsi birikti ve ben artık sevmiyorum bu insanı, çocuğumuz olmuyor tüp bebek yapacaktık vazgeçtim

Sevmiyorsan değil 1 yılını bir gününü bile geçirme beraber.
Hele ki borç harçta varsa, sana kredi çektirdi değil mi ?
Anlaşın, borçlarını üstlensin boşanın.
Ama sonra umarım öder, buhar olmaz. Benimki ödemedi de..

Bosaninca bidaha omur boyu bekar yasa yada bosanmicaksin deme hakkini nerden buluyorsun haddine mi dustu ? Sen kimsinde kural koyuyorsun anladim ?

Kac adamla evlendinde butun adamlarin evlenince ilgiyi kestigini saniyorsun ???

Bdvde konu okuya okuya bazilarinizin kafa gitmis
H

Konu sahibi sevmiyorum artik diyorsan zorunda degilsin cocukta yokmuş bence onunde bir engel yok kendi mutlulugunuzu dusunun aileniz cok hakliymis
siz kimsiniz hanım bu şekilde azarlar gibi konuşma haddini kendinizde buluyorsunuz .
yorumumu yaparken sizden onay mı alacağım.
siz neden celalleniyorsunuz ,kafa gitmiş mişmiş .
kimin kafasının gittiği belli .

kocam ilgi göstermiyor diye boşanmak saçma
ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız
erkekler evlenince ilgiyi bırakır
sevgililik günlerini arıyorsanız yanılıyorsunuz .

Ne demek ya bu ?
"ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız"
Her koşulda - aman yuvan yıkılmasın- cılardan mısınız yoksa yanlış mı anladım ?

şöyle bir etrafınıza bakın kaç tane bu şekil evlilik var
rüyalar aleminde değiliz .

Kendi ilişkinizi ve mutsuzluğunuzu normalleştirmeyin lütfen.ben şuanda başka bir ülkedeyim ve çiftler inanılmaz mutlu,aldatma kavramları yok gibi birşey çünkü toplum tarafından kabul görmüyor..kiminle evlendiğinize bağlı..ben değil ama siz rüyalar aleminde yaşıyorsunuz..buarada nickinizi çok düşündünüz mü baya yaratıcı :)

Ne demek ya bu ?
"ya bir ömür bekar yaşayıp bir daha evlenmeyeceksiniz ya da boşanmayacaksınız"
Her koşulda - aman yuvan yıkılmasın- cılardan mısınız yoksa yanlış mı anladım ?
tabiiki değilim ne münasebet
ama hanım kızımız ailesine rağmen bile isteye bu sorumsuz adama varmış ve borçlardan sıkılmış .
oyuncak mı zannediyorlar evliliği .
adam ilgi göstermiyormuş
eğer adam paralı olsaydı ilgi göstermiyor dermiydi acaba
cıks demezdi katlanırdı .

siz kimsiniz hanım bu şekilde azarlar gibi konuşma haddini kendinizde buluyorsunuz .
yorumumu yaparken sizden onay mı alacağım.
siz neden celalleniyorsunuz ,kafa gitmiş mişmiş .
kimin kafasının gittiği belli .
Sen azarlar gibi konu sahibine yazinca hak ,kendine yapilinca "ayy haddini bil" oluyor yerim senin sahte elitligini mahalle guzeli
Hanim hanimmis ..

Bosaninca bidaha omur boyu bekar yasa yada bosanmicaksin deme hakkini nerden buluyorsun haddine mi dustu ? Sen kimsinde kural koyuyorsun anladim ?

Kac adamla evlendinde butun adamlarin evlenince ilgiyi kestigini saniyorsun ???

Bdvde konu okuya okuya bazilarinizin kafa gitmis
H

Konu sahibi sevmiyorum artik diyorsan zorunda degilsin cocukta yokmuş bence onunde bir engel yok kendi mutlulugunuzu dusunun aileniz cok hakliymis

Ağzınıza sağlık..insanların umutlarını tüketiyorlar kendi mutsuzluklarından bulaştırmak için

Kendi ilişkinizi ve mutsuzluğunuzu normalleştirmeyin lütfen.ben şuanda başka bir ülkedeyim ve çiftler inanılmaz mutlu,aldatma kavramları yok gibi birşey çünkü toplum tarafından kabul görmüyor..kiminle evlendiğinize bağlı..ben değil ama siz rüyalar aleminde yaşıyorsunuz..buarada nickinizi çok düşündünüz mü baya yaratıcı :)
hangi ülke bilmiyorum ama ben Türkiye adına konuşuyorum .
nickim ile dalga geçmenizin ise konuyla alakası yok konuştuklarımızla da .
çok saçma oldu nickimi eleştirmek.

şimdi sizin söylediğiniz tamamen alçaklık kusura bakmayın
para yoksa sizin için kocanın bir mantığı yok demek ki
bu adam evlenmeden önce size vaatlerde bulunup kandırdı mı ?
eğer öyle ise özür dilerim ama yok bile isteye bu adama vardıysanız haksızsınız sabırsızsınız ve bencilsiniz .

Alçaklık mı ?
Erkek misin sen ya? Sanki bir erkek yazmış bunu !
Kız adam sorumsuz diyor görmüyor musunuz ?
Her halükarda kadın suçlu yani, bencil sorumsuz !
Çekseydi "ah tabi ki kocam borcunu öderim deseydi iyiydi" değil mi ? Bu neyin kafası hanfendi ?

Alçaklık mı ?
Erkek misin sen ya? Sanki bir erkek yazmış bunu !
Kız adam sorumsuz diyor görmüyor musunuz ?
Her halükarda kadın suçlu yani, bencil sorumsuz !
Çekseydi "ah tabi ki kocam borcunu öderim deseydi iyiydi" değil mi ? Bu neyin kafası hanfendi ?
erkek değilim ama kadınların her dediğini onaylamak zorunda mıyız?
doğruya doğru yanlışa yanlış derim .

tabiiki değilim ne münasebet
ama hanım kızımız ailesine rağmen bile isteye bu sorumsuz adama varmış ve borçlardan sıkılmış .
oyuncak mı zannediyorlar evliliği .
adam ilgi göstermiyormuş
eğer adam paralı olsaydı ilgi göstermiyor dermiydi acaba
cıks demezdi katlanırdı .

Hanım kızımız bile isteye seviyordu evlendi.
Şimdi yine aynı hanım kızımız yaşadıklarından ilgisizlik ve sevgisizlikten bunalmış boşanmak istiyor.
Aksine oyuncak değil ciddiye alıyor bence.
Paralı olması- olmaması değil mesele, tek taraflı bakmayalım, mesele adamın sorumsuzluğu.
Aynısını yaşadım, bildiğim şeyler o yüzden kesin konuşuyorum..
Kimse cıks demezdi katlanırdı diyemez, bence çok mesnetsiz konuşuyorsunuz.

Son düzenleme:
kibledim sizi .Mahalle güzeli nedir ?
siz ne güzelisiniz mezra mı ?

Kibarlaşmaya calisirken becerememis kadinada derler bizde halk arasinda :)) üsenmedim seni aydinlattım kib icin sagol

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-06-17-18-41-1.png
    Screenshot_2015-08-06-17-18-41-1.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 84
Sen simdi onunla beraber kalsan sirf borclar icin adam oder mi? Daha calismiyor evine bile katki vermeyen bir adam borcu nasil odesin? Yine sen odeyeceksin. Sevginde bitmis ilgide yok zaten bosuna katlanma borc icin.

Eger suanda borcun odenmesine katkisi varsa bekleyin borc bitsin, bosandiktan sonra borcu odesin diye gobeginiz catlayacagina.
Bu sure icinde de kendisiyle konusun yurutmek icin bi cabasi olup olmadigina bi bakin, kendinizi de bi tartin, severek evlenmissiniz onun icin sehir bile degistirip yalnizligi goze almissiniz, bu borc odeme donemi son bi sans donemi olsun ikiniz icinde bence

erkek değilim ama kadınların her dediğini onaylamak zorunda mıyız?
doğruya doğru yanlışa yanlış derim .

Bir an yazdıklarını okuyunca ekşideki " türk kızı bıdı bıdı, yok kezban şöyle böyle " diyen ergenlerin yazdığı başlıklardan birini okuyor gibi oldum ben..
Burası kadınlar kulübü ve biz kimsenin her dediğini sorgusuz sualsiz kabul eden bir güruh değiliz, yeri gelince de yerden yere vururuz kendi cinsimizi.
En güzelini yaparız hem de, bilmez misiniz ? Siz !

Back
X