2 yıllık evliyim, 9 aylık bir bebeğimiz var. Evliliğimizin ilk yılından itibaren aile olayına bakış açımızın farklı olduğu anlaşılmış ve biz ciddi kavgalar etmiştik. Ben kalabalığı sevmeyen, içli dışlı olmayı, evimde yatılı misafir ağırlamayı, çok sık misafir ağırlamayı sevmeyen daha asosyal, bireysel bir aileden geldim ve kendim de öyleyim. Eşimin ailesi ise çok samimi, sıcak ilişkiler seven, yatılı misafirliğe bayılan bir yapıda. Bu yüzden eşimle birbirimizi çok kırdık, benim de hatalarım var onun da hataları var.. Her düzeltmeye çalıştığımda tamam ben eşime ayak uydurayım iki gün misafir ağırlasam ne ki diğer günler huzurlu olayım dediğimde bi yerden patlak verdi kavgalar ettik. Sürekli ufak tefek bazısı komik şeyler aramızda problem oluyor o kadar sık kavga ediyoruz ki.. Artık bu durumdan sıkıldım. O da öyle. Mayıs ayında bana liseden bir kız arkadaşıyla sosyal medyadan mesajlaştığını inşallah erkek arkadaşıyla bize bebek ziyaretine gelmek istediklerini falan söyledi. İçimden bi huzursuz oldum neden bilmiyorum sınrasında telefondan da mesajlaştıklarını gördüm eşim kızarak mesajları sildi bana güvenmiyor musun diyerek ben büyük kavga çıkarttım ve gece vakti kızı arayıp konuşmanın ekran görüntülerini istedim kız gönderdi. Kopuk kopuk fotoğraflardı ama konuşmada evlilikbitirici birley yok gerçekten elim benden bebepimizden o da erkek arkadaşından falan bahsetmiş. Ama benim bilgim olmayan ve gece yapılan mesajlaşmalar çok ama çok rahatsız oldum. Neyse dedim benim bir çocuğum var ortada ahlaksızlık yoksa sus dedim kendime ama içimde bir kurt var. Sonra araştırdım öğrendim ki bunlar lisede hafif bir hoşlanmaları varmış. Neyse tekrar konuşmadıklarını biliyorum. Aradan aylar geçti, kendim sosyal medya hesabında çok eski erkek arkadaşımın hesabını gördüm ve gerçekten yanlış bir niyetim olmadan öylesine aa acaba o mu diyerek tıkladım sonra bakmadan kapattım ama arama yerinde isim olarak kalmış. Eşim gördü ve büyük kavgalar ettik. Olanı anlattım ama tıklaman bile yanlış dedi evet dedim özür diledim bi anlık boş bulundum dedim hesabımıhemen tamamiyke kapattım. Ama sonrasında eşimle genel evliliğimiz hakkında konuştuk zaten birbirimize hayal ettiğimiz aile hayatını yaşatamadığımızdan mizaçlarımızın farklılığından dolayı sık kavga etmemizden vs. Gerçekten şuan öyle bi noktadayım ki ne olursa olsun gibi. Annem babam boşanmış olduğu için az çok biliyorum sıkıntılarını hem kendim hem çocuğum için.. Ama çok ortadayım çok dipteyim..fikirleriniz nelerdir.