• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

tulpancik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
132
149
53
merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bütün bunlara rağmen hala nasıl seviyorsun aklım ermedi.
huzursuz bir ailede büyüdüm acaba beynim bütün bu yaşananları daha önce gördüğü için hafifletiyor mu babam da farklı biri değil çünkü. ama ben onla babam gibi biri olmadığı için evlenmiştim en başında şimdi babandan alışıksın sen diyor.

Gerçekten iki diploman olduğuna emin misin? Çünkü anlattıklarından zeki birine benziyorsun ilk 2 cümlede ama sonra devamı eğitimli bir insanın yapacağı şeyler değil. Kendine saygın varsa, boşanıp kurtulursun hem de en kısa sürede. İşin de varmış, hem de gençsin, böyle iğrenç bir insanla nasıl beraber olabilirsin ki? Darp raporlarını etc hepsini topla, anlaşmasız süründürerek boşan.

2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.

Kendine saygın varsa uzak dur. Doktor olmuş ama insanlıktan bi haber. Boşan daha çok gençsin. Ne demek güvenliğe al evine götür demesi. Seni ne yerine koyduğunun farkında mısın?

O kadar yaptığı şeye rağmen seviyorum demen psikopatliktan başka bir şey değil. Ya kızım aklın mı yok senin ölmeyi mı bekliyorsun adamın sana eziyet ettiğini anlamak için. Arabayı bariyere vurduruyor, seni dövüyor, milletle yatıp kalktığını düşünüyor hiç mi gururun yok ya.. Boşanmak hiç hoslanmadigim konu olsa dahi insanın kendisine eziyet eden birisiyle olmasında katlanamiyorum.

Maddi olarak güçlüysen hiç bunlara mağruz kalma tek celsede boşan yazık değilmi sana yaa çekmeyin böyle asalak insanları gecelikle gece yarısı sokağa atılmak ne yoldanmı bulmuş sizii milletin günahına giriyo ahhh bu kalitesiz erkek müsvetteleri 😡

2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
Bu konu gerçek değildir diye umuyorum:KK57:

Gerçekten iki diploman olduğuna emin misin? Çünkü anlattıklarından zeki birine benziyorsun ilk 2 cümlede ama sonra devamı eğitimli bir insanın yapacağı şeyler değil. Kendine saygın varsa, boşanıp kurtulursun hem de en kısa sürede. İşin de varmış, hem de gençsin, böyle iğrenç bir insanla nasıl beraber olabilirsin ki? Darp raporlarını etc hepsini topla, anlaşmasız süründürerek boşan.
beni döverken (başkalarının önünde) ayırmaya çalışanlar onu hırpalamış diye darp raporu alıp şikayetçi olmuş benden davamız var ben onu darp etmişim diye. bir yanım bırak bir an önce bitsin anlaş diyor diğer tarafım burnu sürtünsün uğraş çekişmeli boşan diyor napacağımı bilmiyorum.

Maddi olarak güçlüysen hiç bunlara mağruz kalma tek celsede boşan yazık değilmi sana yaa çekmeyin böyle asalak insanları gecelikle gece yarısı sokağa atılmak ne yoldanmı bulmuş sizii milletin günahına giriyo ahhh bu kalitesiz erkek müsvetteleri 😡
ailesinden güç alıyor yama diyen yok adama zaten yaptıklarını söyleyince de ya inanmıyorlar ya da kıvırıyorlar. ailesi de üniversite mezunu insanlar.

O kadar yaptığı şeye rağmen seviyorum demen psikopatliktan başka bir şey değil. Ya kızım aklın mı yok senin ölmeyi mı bekliyorsun adamın sana eziyet ettiğini anlamak için. Arabayı bariyere vurduruyor, seni dövüyor, milletle yatıp kalktığını düşünüyor hiç mi gururun yok ya.. Boşanmak hiç hoslanmadigim konu olsa dahi insanın kendisine eziyet eden birisiyle olmasında katlanamiyorum.
okadar haklısınız ki birşey diyemiyorum. sağlıklı bir birey olmadığımın farkındayım el birliğiyle delirttiler beni şuan terapiyegidiyorum durum duygu bozukluğumu biraz stabilize etmek için.

Sormanınz bile hata işin gücün varmış ailen arkanda niye katlanıyosn allah aşkına bi kendinize güvenin ya bırak şu adamı .

ailesinden güç alıyor yama diyen yok adama zaten yaptıklarını söyleyince de ya inanmıyorlar ya da kıvırıyorlar. ailesi de üniversite mezunu insanlar.
Oku okumak mevzu değil burada mevzu insan olmakta vicdan sahibi olabilmekte

Kendine saygın varsa uzak dur. Doktor olmuş ama insanlıktan bi haber. Boşan daha çok gençsin. Ne demek güvenliğe al evine götür demesi. Seni ne yerine koyduğunun farkında mısın?
farkındayım zaten çok sık söylüyor bana hakaret olarak o yerine koyduğu sıfatı. şuan işteyim ve düşünebildiğim tek şey nereden başlayacağım.

Merak ettim cocugunuz varmi eger cocugunuz yoksa yatin kalkin dua edin ve bian once bosanmanin caresine bakin bu sekilde evlili i olur ne onurunuz kalmis ne gurunuz ayaklari altina almis sizi kocaniz lutfen yazdiklarimizida yanlış anlamayin inan bir bayan olarak yasadiklariniza cok uzuldum cokl

Back