- 1 Nisan 2021
- 10
- 1
- 31
- Konu Sahibi ruya hayal
Merhaba kulübe ilk üyeliğim ve yazım şuan çok kafam karışık yardımlarınızı bekliyorum. Bikaç gün sonra eşimle 7 yıllık bir ilişkimiz doluyor ve 2 bucuk yıldır evlıyızve çocugumuz yok. Çok zor evllik dönemi geçirdik. Ben 27 yasındayım eşimde 26 dügün borçlarımız daha yeni bitti ve ailesiyle son bır haftadır görüşmüyoruz çünki bunu kocam istiyor orası ayrı bır durum anlatmak ısterım ama şuan ki mevzum kocam yalan atmaya başladı daha dogrusu hep yalan atıyor ve ben hep onu duzeltıyorumdduuuu artık yoruldugumu hıssettım ılk baslarda kendını kötü hissettigi için yalan attıgını dusunurdum utangaçlıktan veya ne bılım yapamadıgı bırseyı yapmıs gıbı arkadas ortamında bılırsınız bu yuzden onu tek basımızayken uyarırdım ama yınede yapardı birkaç gün önce işten ayrıldım ve kenara biraz para koymustum eşim benden gızlı para almıs cebımden ve kartımı fln cok buyuk pralar degıl ama sorun habersız alması yoksa tabıkı alsın ayrı gayrımız yok ama o alırken soylemıyor ve kullandıktan sonra yerıne koyuyor bunu farkettıgımde bıkac kez uyardım ve aılemde bunu gormedıgımı boyle bırseyın kötü oldugunu soyledım cunkı annem bız küçükken babannem babamın cebınden para alıp karın aldı dermıs annem dayak yermıs bosuna bu tarz hokayelerle buyuduk ve asla evımızde bırı baskasına bu yapamazdı kucuk ama cok buyuk bır ayrıntıydı eşimle artık bunu ciddi konustum olmaması gerektıgını cnkı bende o parayla yapmak ıcın hayal kuruyorum ve bakıyorum yerınde yok sonra işte akşam yıne aynısı oldu ve tartıstık bana ıftıra attı sende yapıyosun dedı asla yapmam bunu soyleme bana dedım para ıcın delırmıssın dedı paranın onemı yok onemlı olan habersız alman desemde yok benı anlamıyorum ve yalan attı yuzume baka baka sende almıssındır ıllakı benden dedı kı yapmam yalana gelemıyorum artık yuzume bakarak bu yalanı atması benı çileden cıkardı bana boşanalım dedı bende haklısın artık bunu yapmalıyız dedım yaaa şuan çok doluyum keske burada oturup okuyan varmı anlayıp hayatımda olan 2 bucuk yılımı anlatabılsem.