O kadar küçük bebeyi annesinden almazlar canım merak etme.Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Sizden baska anlatacak kimsem yok ben 9 yıl önce annemi kaybettim. Annemden sonra babamın evliliğiyle hayatım mahvoldu. Daha 16 yasında. Evdeki huzursuzluk yüzünden 17 yasında görücü usulü evlendim. Ankaradan istanbula gelin geldm. Ve burda hiç kimsem yok. Suan 7 senelik evliyim ama benden 70 senemi aldm desem yalan olmaz. Yasama sevincim isteğim mutluluğum duygularım herseyimi kaybettim. Takiii oğlum olana kadar. Suan 9 aylık bi oğlum var. Mutsuzluğuma oğlumu ortak etmek istemiyorum. Mutlu kavgasız küfürsüz bi ortamda büyüsün istiyorum. Bosansam oğlumu benden alırlar mı? Kaynanam bakamaz. Babası zatn calısıyor. Zar zor ay sonunu getiriyor. Krese falan veremez. Benden alamazlar değil mi oğlumu akıl verin kızlar
Evliliğinizin me kadar sıkıntılı oldugunu bilmiyorum ama 9 aylık bebekle hem de mesleğiniz olmadan nasıl yaparsınız bilmem,duruma göre biraz sabretseniz mi acabaBiraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Sizden baska anlatacak kimsem yok ben 9 yıl önce annemi kaybettim. Annemden sonra babamın evliliğiyle hayatım mahvoldu. Daha 16 yasında. Evdeki huzursuzluk yüzünden 17 yasında görücü usulü evlendim. Ankaradan istanbula gelin geldm. Ve burda hiç kimsem yok. Suan 7 senelik evliyim ama benden 70 senemi aldm desem yalan olmaz. Yasama sevincim isteğim mutluluğum duygularım herseyimi kaybettim. Takiii oğlum olana kadar. Suan 9 aylık bi oğlum var. Mutsuzluğuma oğlumu ortak etmek istemiyorum. Mutlu kavgasız küfürsüz bi ortamda büyüsün istiyorum. Bosansam oğlumu benden alırlar mı? Kaynanam bakamaz. Babası zatn calısıyor. Zar zor ay sonunu getiriyor. Krese falan veremez. Benden alamazlar değil mi oğlumu akıl verin kızlar
Kesinlikle ayrılın daha sağlıklı bir ortamda büyümüş olur hem mesleğinizde varmışBen makyözlük yapıyorum belgelerim var. Babamın durumu iyi zaten gidersem hertürlü imkanı sağlar oğlum içinde benm içinde. Aldatma var annesi ve abisiyle yasıyoruz. 2+1 evde huzursuzluk kabga döğüs hersy war
Sanırım özgüvenim bitti kendime. Kücük yasta evlenmenin cezasını cektim ben.Biz kadınlar istemediğimiz hayatı yaşamak için mecbur bırakılmamalı ve sabret denmemeli bence sen istedikten sonra tek başına buyutelbilirsin çocuğunu bende bosanmis biri olarak yapamam dediğim ve öz güvenimi kaybettigim zamanlar oldu ama başardım tercih senin boşanma demiyorum tabiki iyi düşün ama kendine güven en baştahazal3423
Canım ben kimseye güvenmiyorum. Bana maddı manevi kimsenin desteği olmasada olur. Kimsenin 5 kurusuna kalmadım. Tek göz ev tutar yine bakarım. We babama gelince babam evlendiği için ben evlendim. Dayanamadım annemin yerinde bi baskasını görmeyePeki bu her türlü imkanı sağlayacak baba 17 yaşında evlenmenize sebep olan baba mı. Bir daha mı düşünseniz boşanmayı değil de babanızın sağlayacağı imkanlara güvenip yola çıkmayı...
haklısın ama 17 yaş çok küçük be kuzum. Babanın engel olması gerekirdi yada düzgün tanıdığı bildiği biriyle evliliğine onay vermesi gerekirdi. Özgüvenim bitti demişsin. Öyle düşünme. Yaşadıklarının tek sorumlusu sen değilsin. Ve bir kadın bir anne isterse yapamayacağı şey yok unutma. Allah yardımcın olsunCanım ben kimseye güvenmiyorum. Bana maddı manevi kimsenin desteği olmasada olur. Kimsenin 5 kurusuna kalmadım. Tek göz ev tutar yine bakarım. We babama gelince babam evlendiği için ben evlendim. Dayanamadım annemin yerinde bi baskasını görmeye
Bebeginizi şu an kimse sizden alamaz. Hem kayinvalide hem kayin küçük ev bu zaten başlı başına yasaların sizin yanınızda olması demek. Rahat olun anladığım kadarıyla imkanınız yerinde. Bari cocugunuz iyi yetişsin aklınız rahat olsun.Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Sizden baska anlatacak kimsem yok ben 9 yıl önce annemi kaybettim. Annemden sonra babamın evliliğiyle hayatım mahvoldu. Daha 16 yasında. Evdeki huzursuzluk yüzünden 17 yasında görücü usulü evlendim. Ankaradan istanbula gelin geldm. Ve burda hiç kimsem yok. Suan 7 senelik evliyim ama benden 70 senemi aldm desem yalan olmaz. Yasama sevincim isteğim mutluluğum duygularım herseyimi kaybettim. Takiii oğlum olana kadar. Suan 9 aylık bi oğlum var. Mutsuzluğuma oğlumu ortak etmek istemiyorum. Mutlu kavgasız küfürsüz bi ortamda büyüsün istiyorum. Bosansam oğlumu benden alırlar mı? Kaynanam bakamaz. Babası zatn calısıyor. Zar zor ay sonunu getiriyor. Krese falan veremez. Benden alamazlar değil mi oğlumu akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?