• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

benım kv'den cocuga ben bakmam dedi.başta bozulmuştum ama açıkladı sağolsun. Benim yetiştirme tarzımı begenmezsen bu oğlumla senin huzurunu kaçırır demişti. hem devamlı sizde kalacagım(Kv'de ile farklı illerdeyiz) bu da sıkıntı demişti. Kendini bilen biliyor. OKumuş kadın kv'dem ama yine de düşünüyor çünkü başıan gelmiş aynı şey..
Sende cocugunu kreşe ver canım hiç durma...
giden 500-800 tl olsun ama huzurun olsun....

Merhaba arkadaşlar,ben 30yaşında 3 yıllık evli 9 aylık kızı olan bir devlet memuruyum,eşimde nöbet usulü çalışıyor.biz görücü usulü ama severek de evlendik.benden önce eşim nişanlıymış ama kız ben senin ailenle aynı şehirde yaşamam bizi boşatırlar demiş sorunlar devam etmiş ayrılmışlar.k.v ailedeki herkesi yönetir,görümcem eşinden boşanmış oğluyla babaevinde kalıyor bana hayatı zehir ediyor.evlendiğimden beri bigün siz gelin birgün biz gelelim hergün birlikte olalım borcumuz var yardım edinki düğünü ve eşyaları herşeyi biz aldık.arabımızı kullanmak için aldılar geri vermediler zorla aldık vb.birsürü,hamile kalmamı istemediler.en son onlara gittiğimizde eşim,ben ,kv görümce yemek yiyoruz.görümce başladı yok eşim çok değişmiş aynı sultan süleyman gibi 2 naza kanıyormuş,hürrem de ben oluyorum bu arada saçma sapan laflar eşim sanki duymuyo bunları bende hürrem boşa hürrem olmadı çektikleri var falan dedim eşimde sen işe geç kaldın geçireyim dedi kv.ordan insan annesini dinler yok falanca karısını boşamış yenisini almış mutluymuş vb.konuşuyo
belki saçma diyeceksiniz ama hep böyle laf sokuyorlar eşim hep beni dinliyomuş falan yüzüme çemkiriyorlar,kv kızıma bakıyor diye bizi avcuna almaya çalışıyor
eşim hep pasif biri evde hiç konuşmaz anca bilg.oynar,herşeyi önüne bekler
bilmiyorum eşimden çok soğudum artık,bizi resmen ayırmaya çalışıyorlar hiç tepki göstermiyor ayrılalım diyorum yok diyor ,ne yapayım bilmiyorum:2:

eşiniz sizden önceki nişanlısından neden ayrıldığını size açıklarken ailesinin nasıl insanlar olduklarını açıklamış aslında, size kullandıkları sözler çok çirkin, hamile kalmanıza karışmaları ayrı çirkinlik. eşinize boşanıp 2. evliliğini yapanları örnek vermelerine çok sinir oldum o zaman görümcenizi boşayan adam da 2. eşini almış ve şu an çok mutludur siz de aynen bunu söyleyin. eğer eşiniz de arkanızda durmuyor ve pasif davranıyorsa ömür boyu da öyle kalacaksa kimse için hayatınızı zehir etmeyin derim.

Ben bunda boşanacak birşey göremedim.Çocuk yapmıssın önceden eşinin pasif olduğunu bilmiyormuydun.Ne kolay vazgeçiyoruz herşeyden
sende mesafeni koy çalışıosun da eşinle konus böyle devam ederse boşanıcam de görüşme sürekli bu insanlarla ama ortada cok büyük bişey yokken boşanmak istiyorum yazman garip geldi bana o cocuğu niye mahsun bırakcan ki?ortada büyük sorunlar olur anlarım boşan derim sen madem Hürremsin işlerini yoluna koy:)derim

bnce çocuğunu onlardan uzak tut ya bir bakıcı al evine yada kreşe gönder çok sık görüşmeyin zatn çalışan bir bayansın yorgunum gelemem evde işlerim var de biraz uzak dur kW ve görümcnden eşini de uyar eğer bu şeklde yaşamaya devm edersek bizi unut yuvamız yıkılacak senin pasifliğin yüzünden de bizim arkmızda sein göremiyorz felan de umarım kendine gelir eşin demek ki eski nişanlısı ailesinin huylarını biliyormuş da ayrılmış

3 gündür kızım gitmiyor ya eşim sabah ne yapacaksın dedi safiye hnm gelecek dedim yarene bakacak,bişey demedi ama bozuldu.
dün de traş olacağım diye evden çıkmıştı kesin annesine gitmiştir paparayı yemiştir nefret eddiyorum ya evlendiğimiz günden beri huzur vermediler hep ben suçluyum :20:

3 gündür kızım gitmiyor ya eşim sabah ne yapacaksın dedi safiye hnm gelecek dedim yarene bakacak,bişey demedi ama bozuldu.
dün de traş olacağım diye evden çıkmıştı kesin annesine gitmiştir paparayı yemiştir nefret eddiyorum ya evlendiğimiz günden beri huzur vermediler hep ben suçluyum :20:

Erzurumlumusunuz merak ettimde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar,ben 30yaşında 3 yıllık evli 9 aylık kızı olan bir devlet memuruyum,eşimde nöbet usulü çalışıyor.biz görücü usulü ama severek de evlendik.benden önce eşim nişanlıymış ama kız ben senin ailenle aynı şehirde yaşamam bizi boşatırlar demiş sorunlar devam etmiş ayrılmışlar.k.v ailedeki herkesi yönetir,görümcem eşinden boşanmış oğluyla babaevinde kalıyor bana hayatı zehir ediyor.evlendiğimden beri bigün siz gelin birgün biz gelelim hergün birlikte olalım borcumuz var yardım edinki düğünü ve eşyaları herşeyi biz aldık.arabımızı kullanmak için aldılar geri vermediler zorla aldık vb.birsürü,hamile kalmamı istemediler.en son onlara gittiğimizde eşim,ben ,kv görümce yemek yiyoruz.görümce başladı yok eşim çok değişmiş aynı sultan süleyman gibi 2 naza kanıyormuş,hürrem de ben oluyorum bu arada saçma sapan laflar eşim sanki duymuyo bunları bende hürrem boşa hürrem olmadı çektikleri var falan dedim eşimde sen işe geç kaldın geçireyim dedi kv.ordan insan annesini dinler yok falanca karısını boşamış yenisini almış mutluymuş vb.konuşuyo
belki saçma diyeceksiniz ama hep böyle laf sokuyorlar eşim hep beni dinliyomuş falan yüzüme çemkiriyorlar,kv kızıma bakıyor diye bizi avcuna almaya çalışıyor
eşim hep pasif biri evde hiç konuşmaz anca bilg.oynar,herşeyi önüne bekler
bilmiyorum eşimden çok soğudum artık,bizi resmen ayırmaya çalışıyorlar hiç tepki göstermiyor ayrılalım diyorum yok diyor ,ne yapayım bilmiyorum:2:

Boşanmadan önce elinden geleni yapmalısın evliliğini devam ettirmek istiyorsan. Birincisi çocuğuna başka bakacak kimse yok mu? Çevrende güvenilir bir bakıcı gibi..
Sen çocuk konusunun altında ezildikçe onlar hep önde olacak. İlk başta bundan kurtulursan baya hafifleyeceğini düşünüyorum.

bugün yardımcım erken çıkacak eşim evde ama kızı anneme bırakayım diyor,1 haftadır göndermiyorum öğleden sonra için göndereyim mi sizce torun göstermeyen gelin de olmak istiyorum açıkçası Allah rızası var sonuçta .

bugün yardımcım erken çıkacak eşim evde ama kızı anneme bırakayım diyor,1 haftadır göndermiyorum öğleden sonra için göndereyim mi sizce torun göstermeyen gelin de olmak istiyorum açıkçası Allah rızası var sonuçta .

Bence gonderme canim tavrinda bi yumusama oldugunu anladiklarinda tekrar yuklenirler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence gondermeseydiniz sebebini de baba kiz basbada vakit gecirmeniz biraz sorumluluklari konusunda seninde paydas olman lazim diyin, boylelikle esinizi cocuk ve sizin oldugunuz ortamlarda daha cok vakit gecirmeniz gerektigini empoze etmis olursunuz, yani annesine zaman ayiramaz duruma gelmeli anne baba cocuk saatleri banyo saatleri gibi surekli bisiler pesinde olun, bence ailesi ile ilgili bi konu oldugunda eski nisanlisinin adini soylerek onun neden ayrildigini cok iyi anliyorum diyip sakince baska odaya gecin, bu belki bosanma konusunda bosanmanin adini anmadan korkutabilir onu

Hayret yani bu sıraladığınız sorunlar her evli türk kızında var sende ne meraklıymışsın kızını boynu bükük babasız yetiştirmeye ben ortada boşanacak bir şey görmedim kendinize gelin ve şu şımarık tavırları bırakın evli olmakla birlikte mücadele içindesiniz ,öyle fes edip bırakıp gidilmez mücadeleye devam elbette iyileşmeler olacaktır o kaynananın ve görümcenin hakkından gelin kaç,kaç nereye kadar ? Sanki 2 evlendiğin adam şu an kinden iyi onunda başka arızaları olur , bence evliliğini eften ,püften bitirme belki depresyondasın bir psiatri uzman gitmen daha iyi olur , kızınıda ,öptüm

Back