Merhaba arkadaşlar,ben 30yaşında 3 yıllık evli 9 aylık kızı olan bir devlet memuruyum,eşimde nöbet usulü çalışıyor.biz görücü usulü ama severek de evlendik.benden önce eşim nişanlıymış ama kız ben senin ailenle aynı şehirde yaşamam bizi boşatırlar demiş sorunlar devam etmiş ayrılmışlar.k.v ailedeki herkesi yönetir,görümcem eşinden boşanmış oğluyla babaevinde kalıyor bana hayatı zehir ediyor.evlendiğimden beri bigün siz gelin birgün biz gelelim hergün birlikte olalım borcumuz var yardım edinki düğünü ve eşyaları herşeyi biz aldık.arabımızı kullanmak için aldılar geri vermediler zorla aldık vb.birsürü,hamile kalmamı istemediler.en son onlara gittiğimizde eşim,ben ,kv görümce yemek yiyoruz.görümce başladı yok eşim çok değişmiş aynı sultan süleyman gibi 2 naza kanıyormuş,hürrem de ben oluyorum bu arada saçma sapan laflar eşim sanki duymuyo bunları bende hürrem boşa hürrem olmadı çektikleri var falan dedim eşimde sen işe geç kaldın geçireyim dedi kv.ordan insan annesini dinler yok falanca karısını boşamış yenisini almış mutluymuş vb.konuşuyo
belki saçma diyeceksiniz ama hep böyle laf sokuyorlar eşim hep beni dinliyomuş falan yüzüme çemkiriyorlar,kv kızıma bakıyor diye bizi avcuna almaya çalışıyor
eşim hep pasif biri evde hiç konuşmaz anca bilg.oynar,herşeyi önüne bekler
bilmiyorum eşimden çok soğudum artık,bizi resmen ayırmaya çalışıyorlar hiç tepki göstermiyor ayrılalım diyorum yok diyor ,ne yapayım bilmiyorum:2: