Boşanmak İstiyorum

Ortak konuta şerh koydurulabiliyor, belki arabaya da oluyordur, boşanmak istediğinizi anlayıp bi akrabasına falan devretmeden önünü almaya bakın. Yapmaz dediğiniz şeyler varsa birkaç tane, emin olun onları da yapacak, hazır olun öyle çıkın karşısına.

Haklısınız. Benim annemin de saglığı hiç iyi değil ve daha kaç sene yaşayabilir böyle bilmiyorum. Evlatlık vazifemi sonuna kadar yerine getirmek istiyorum ve buna eşim bile karışamaz.
Eşim maddi açıdan çocuklarımızı eksik bırakmaz diye düşünüyorum. Benden sakınır ama onlardan sakınmaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun inş. Ben nafaka konusunda yorum yapacağım. Aynı durumda 2 çocuğum 2500 nafaka alıyorum. Ama ÜFE oranında zam yazmıştık muhtemelen ocakta 6250 civarı olacak. Zaten kızımın kreşi 3500 bezi 600. Şu konumda yetmiyor verdiği ama sabırla Ocak’ı bekliyorum. Anlaşın nafakada yoksa az çıkıyor. Bir de arabanın yarısını kesinlikle al asla gurur yapma. Arabası deme arabamız de

Evet hatta canı deme canımız de, acıma al yarısını. O heriflerin çocuğunu büyütüyorsunuz, yarın babayım diye çıkarlar meydana.

Ben gidersem bunları kim yapacak?
Emin olun bunları yapacak bir saf bulur,alışmış kudurmuştan beter misali..

Benim merak ettiğim kardeşiniz annenin maaşından talebi yok mu o da baktığı için ayrıca siz çalışmak durumunda kalsanız kardeşiniz bakım aylığını ben istiyorum demeyecek mi?

Her şeyi etraflıca düşünün mesele maddi olunca kardeş kavgası bunlardan çıkıyor..

Boşanma konusunda ablam en büyük destekçim maddi olarak korkma ben hep yanındayım diyor. İlk yıllar erkekler böyledir şöyledir düzelir falan derdi ama o kadar çok şey yaşadım ki ablam da artık boşanmamı mutlu olmamı istiyor. Maddi açıdan ablamın durumu benden kat kat iyidir o yüzden de bunu sorun etmiyor.

Son düzenleme:
İyi bari, abla yanınızdaysa sorun yok.

10 yılını vermiş 10
Böyle konular açmamak için bazen şu kocayı boşayasım geliyor Daha 3 yıllıkken.
Benim çok zoruma gider ya 10 yılımı heba edeyim ve hiç uğruna olsun

Sırtından eş kişisinin yükünü atarsan rahatlayacaksın. O zamanda her şekilde anneciğinle ve yavrularınla geçinir gidersin. Adama bak zaten yoksun birde ruhsal eziyet çektiriyor pislik. Bari hiç olma şu kadıncağız rahat etsin. Ama yok konfor alanı bozulur. Kimse çekmez senin kocanı o da bunun farkındadır seni boşamaz.

Çocuklarınızın yaşı ve size desteği çok önemli. Kendi aile bireylerinin size desteği yardımı yardımı önemli. Ama benden size yıllarca çocuk yaşta tek yaşamış biri tavsiyesi, Bi tane canınız var ve kıymetini bilin. Zengin biri değilim ama dara düşersiniz bisey olur. Destekte olmak isterim. Elimden geldiğince lütfen kendinizin kıymetini bilin.

Allah razı olsun. Ben de öyle düşünüyorum bu hayat bana bir kez daha verilmeyecek. Ama durumlar malesef değişti. Eşime ayrılmak istediğim konusunda ısrar edince eşim de boşanmam diye diretmeye devam etti. Sonuç olarak büyüklerimden yardım istedim. Dayımlar arkadayız dediler. Eşimle konuştular ama eşim hala düzeltebiliriz demeye devam etti. Bu arada 9 yaşıdaki büyük oğlumda boşanmak istediğimi anladı ve ben ona durumu açıkladım. "Baban ve ben ayrı evlerde yaşıycaz ama değişen başka birşey olmayacak. Siz istediğiniz zaman babanıza gidebilir onunla vakit geçirebilirsiniz" dedim. Oğlum tamam dedi ama hemen ardından hastalandı. Baş ağrısı, ateş ve kusma başladı. Doktor ve pedagog görüşmesi sonrası psikolojik olduğunu anladık. Çok hassas ve duygusal bir çocuk. Hayal dünyası çok geniş ve bu ayrılığı kendince nasıl yorumladı bilemiyorum. Eşim bir taraftan, çocuk bir taraftan derken evliligimize yaza kadar bir şans daha verdik. Oğlum da pedagog görüşmelerine devam edecek eğer tekrar ayrılık kararı alırsam pedagog oğlumu bu duruma hazırlayacak. Ve eşimle de anlaştık. Bu kez de olmaz ve boşanmak istersem sorunsuz anlaşmalı boşanacağına söz verdi. Şimdilik eşim değişmeye durumu düzeltmeye çalışıyor farkındayım ama bunun geçici bir çaba olduğunu düşünüyorum. Ben yine zihnim ve kalbimdeki karmaşayla başbaşayım. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…