Günaydin Kizlar normalde ben sadece sessiz bi okuyanim ama benim derdim beni de asdi ve sizinle paylasmak istiyorum.
Ben iki yillik Evliyim ve Almanyada yasiyorum 8 aylik ikiz Cocuklarim var. Kendi ailem bana 4 5 saatlik mesafede kaliyor.esim ailemle zaten anlasamiyor ve Sevmiyor ayni sekilde de Ailem.Hamileligim benim Sıkıntili gecdi ve Aile özlemi hep basdigi icin ara ara Ailemin yaninda kalmak istiyordum..Ailemde beni kabul ettigi icin Esim hep rahatsiz olurdu..yani onun icin ailem bana buraya gelemesin senin kocan var senin yanin kocanin burasi degil demedikleri icin sevmiyor ve ailem arkamda durdugu icin..herneyse aslinda cok sey var ama hepsini yazsam cok uzun olur..aslinda cocuk istemiyorduk biz ama korundugumuz halde oldu Allah verdi ikitane cok sükür ikitane saglikli ogullarim var..esim bu konuda bana yardim ediyor bakmakda ilgilenmekde bunlarda sorun yok gercekden bi baba olarak güzel ilgileniyor ama artik bizim evliligimiz bitti..cinsellik arrik yok ben istemiyorum cünkü artik bana da korkdu girdi ya yine cocuk olursa..esimle anlasamiyoruz yani daha dogrusu anlasiyormus gibi yapiyoruz oda cocuk vardi cok dirsirci bi insan her yapdigima laf ediyor kendisi herseyi daha iyi biliyor..simdilik anne parasi aliyorum 1 yil ve elime para gecdigi icin bütün ev masraflarini benim karsilamami istiyor kendisi sadece kira elektrii falan ödüyor..ikimizin banka hesaplari ayri belki cogu yanlis bulur bunu bilmiyorum ama bizde öyle kaldi..esim cok cimri biri benden para istiyor vercem der vermiyor bana yalan söylüyor kayinvalidem zateb sinsi bi insan oglunun yaninda baska konusur oglu olmayinca baska onunlada kavga ettik beni evimden atmaya calisdi aslinda cok sey var ama ayrilmak icin cok nedenim var..keskw cocuk olmasaydi diyom elim kolum bagli oluyor..meslwgim var para yönden sıkıntim olmaz ailem hep yanimda ama iste esim eger gidersen kendin gidiceksin diyor cocuklar bursa kalcakmis..kendisi calisisor kayinvalidem zaten cocuk bakacak durumda degil kendisi depressyon hastasi ve kendi evlerinde hergün kavga var kari koca hergün birbirini yer..bende biraz arasdirdim ettim ama kanun babanin tarafinda oluyormus babanin izno cocuklari alip götüremezmisim ikimizde de velayet oldugu icin..annem yanlis düsünüyorsun devlet cocuklari hep anneye verir diyor ama arada 400 500 km var cocuklari nasil görcek ben gitcem icin burdan bi adim geride görüyoeum kendimi acaba bu konuyla bilgili olanlar varmi? Cünkü eger bi adim atmak istiyorsam bilinci ve güclü atmak istiyorum cocuklarimla birlilde gitmek istiOrum gözü kapali adim atip sonra belki karmasik bi duruma gelmek istemiyorum