Ama üzerimde iz yok ki nasıl darp raporu alabilirim çokta haklısınız ama öyle ki o kadar büyütürsem olayi işler karışır sessiz sakin gitmek istiyorum bıktım...Geberir umarım
Yarın polisi arayın sizi darp raporu almaya götürsünler sonra da şikayetçi olun
Elinizde darp raporu varken bir halt yiyemez korkmayın
Ama üzerimde iz yok ki nasıl darp raporu alabilirim çokta haklısınız ama öyle ki o kadar büyütürsem olayi işler karışır sessiz sakin gitmek istiyorum bıktım...
Ama surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmuAdam sevısmek ıstemıs sen mantıklı arguman sunup bekleyelim demıssın, adam zorlamamıs. Gıtmıssın yanına mangal kokuyorsun demıssın, adam gıtmıs dus almıs.
Gene gıtmıssın yanına, sana laf etmeyen satasmayan adama sorun ne konusalım demıssın. Adam Tartısmak ıstememıs kısa cevaplar vermıs, koltuga vurmuşsun.
En son hayvanlık yapip sana tekme atmıs, gorumcenler mudahale etmek zorunda kalmıs.
Degdı mı? Keske kocan burda olsaydı da bu soruyu ona da sorsaydım?
Ortada mevzu yokken kavga cıkaran insanlardan kmlerce uzaga kacarım.
Tamam iste sorum hala gecerlı, degdı mıAma surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmu
Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicemDoktor anlıyor merak etmeyin
Zaman geçirmeden hemen yarın gidin izler kaybolmadan
Degmez şiddet eğilimi hiç olmadı diyebilirim sinirliliği var üstüne gidince ama düşünüyorum da evet deyip ilişki yaşasaydık ne olacaktı bu düşüncelerinin hiç birini öğrenemeyecektim tabi şakalaşıp şaf ettiklerini unutursamTamam iste sorum hala gecerlı, degdı mı
Simdı daha mı iyi oldu?
Kaldı ki sıddet gosteren bırı kendısı, merhametsiz.
Olmus iste sıddet egılım tekme atmıs sana?Degmez şiddet eğilimi hiç olmadı diyebilirim sinirliliği var üstüne gidince ama düşünüyorum da evet deyip ilişki yaşasaydık ne olacaktı bu düşüncelerinin hiç birini öğrenemeyecektim tabi şakalaşıp şaf ettiklerini unutursam
Aaa olur yöu ya ona yenisi çokmuş inadına olsa bile hemen bulur birni ya ailemin tez canlı panik olduklarını bilmesem direk onlatı arayacağım yarın gel diye ya da boyle boyle doye adamlara şu verdiğim örneği bana dedi dedim kaç gün aradı durdular durmadanAilenden telefonuna para yollamalarını isteyeceksin. Çocuğunla çıkacaksın evden bineceksin otobüse uçağa geleceksin ailenin evine. Sonra dava açıp boşanma sürecini evinde değerlendirirsin. He unutmadan çok önemli!!!! Mutlaka ilk önce hastaneye gideceksin darp raporu alacak ve şiddet gördüğünü belirten bir tutanak tutturacaksın ya da şimdi arayacaksın polisi bana vurdu şikayetçiyim diyeceksin sıcağı sıcağına uzaklaştırma talep edip öyle gideceksin ailenin yanına. Çocuğu da o saatten sonra zor alır. Kaldıki mahkeme vermez verse de kim bakacak çocuğa kendi mi anası mı? komik olmasın. Çocukla yeni hanım bulmak da zor olur. Alıp başına bela etmez çocuğu.
Dedi yapma dedi annesi derdiniz ne konuşun dedi onlarda korktu.. doğru şeytab ya işte uğraştıracak benim zoruma gitti napayım unursamadıkca iyice sinir oldumAilesi hiçbir şey demedi mi? Eminim kendi kızlarına yapsalar yine öyle dururlardıeşiniz için bi şey demek istemiyorum
Peki siz neden o kadar üstüne gidip şaha kaldırdınız herifi? Madem pas vermiyo gidin yatın. Tıpkı eşinizin söylediği gibi laf anlayanla konuşulur, bunun gibi hayvanla değil.
Evet ik kez vurdu hep derdim bir kez vursun durmam çünkü biliyorum ki geri gelirmiş birkereninOlmus iste sıddet egılım tekme atmıs sana?
Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicem
kendin gidemiyor musun?
al çocuğunu git. darp raporu da al mutlaka.koymazlat
çıkamaö ki gizliden evden alelende çıksam hele olay oldu bilirler gideceğimi engel olurlarkendin gidemiyor musun?
al çocuğunu git. darp raporu da al mutlaka.
Polisi ara bu kadar korkma. Ama bir şey daha boşanmayacaksan Allah aşkına hiçbir şey yapma otur oturduğun yerde. Herşey daha kötü olur aileler girince işin içine.Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?