• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum çocuğumu alır diye korkuyorum

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Ben gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kaç saat önce olan olayı anlatıp derdime çare bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan çıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kaç gun daha beklememizi söyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu söyleyince döndü girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum özür dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hiç iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse çok gittim yanına hiç bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yüzüme bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa söyle neyden rahatsız olduysan anlat kı çare bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukça yüzüme bakmıyor sesimi yükseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi çekti çıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince çekiştim düşecekti düşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere düştüm görümce enişte filan geldi gördüler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler büyük ihtimal annesine söylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım çocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı çağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gözlerindeki alevi görmeniz gerekirdi. 1 hafta önce tartışmamızda ise konuyla alakasız bir örnek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek öldürülen kız bardı 4 aylık evli neymiş çok konuştuğu için başı kesilmiş bunu normal bişey gibi söylüyor konumuzla da alakasız sanırım çok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gülmüştü. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hiç konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemem gerekiyor (ki ailem az çok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay çıkacak gibi gurbetlik her yönden zormus akıl verin lütfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde çocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da güvenir kesin. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gün dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak çünkü söylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla böyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..

Adam sevısmek ıstemıs sen mantıklı arguman sunup bekleyelim demıssın, adam zorlamamıs. Gıtmıssın yanına mangal kokuyorsun demıssın, adam gıtmıs dus almıs.
Gene gıtmıssın yanına, sana laf etmeyen satasmayan adama sorun ne konusalım demıssın. Adam Tartısmak ıstememıs kısa cevaplar vermıs, koltuga vurmuşsun.
En son hayvanlık yapip sana tekme atmıs, gorumcenler mudahale etmek zorunda kalmıs.
Degdı mı? Keske kocan burda olsaydı da bu soruyu ona da sorsaydım?
Ortada mevzu yokken kavga cıkaran insanlardan kmlerce uzaga kacarım.

Geberir umarım

Yarın polisi arayın sizi darp raporu almaya götürsünler sonra da şikayetçi olun

Elinizde darp raporu varken bir halt yiyemez korkmayın
Ama üzerimde iz yok ki nasıl darp raporu alabilirim çokta haklısınız ama öyle ki o kadar büyütürsem olayi işler karışır sessiz sakin gitmek istiyorum bıktım...

Adam sevısmek ıstemıs sen mantıklı arguman sunup bekleyelim demıssın, adam zorlamamıs. Gıtmıssın yanına mangal kokuyorsun demıssın, adam gıtmıs dus almıs.
Gene gıtmıssın yanına, sana laf etmeyen satasmayan adama sorun ne konusalım demıssın. Adam Tartısmak ıstememıs kısa cevaplar vermıs, koltuga vurmuşsun.
En son hayvanlık yapip sana tekme atmıs, gorumcenler mudahale etmek zorunda kalmıs.
Degdı mı? Keske kocan burda olsaydı da bu soruyu ona da sorsaydım?
Ortada mevzu yokken kavga cıkaran insanlardan kmlerce uzaga kacarım.
Ama surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmu

Ama surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmu
Tamam iste sorum hala gecerlı, degdı mı
Simdı daha mı iyi oldu?
Kaldı ki sıddet gosteren bırı kendısı, merhametsiz.

Ailenden telefonuna para yollamalarını isteyeceksin. Çocuğunla çıkacaksın evden bineceksin otobüse uçağa geleceksin ailenin evine. Sonra dava açıp boşanma sürecini evinde değerlendirirsin. He unutmadan çok önemli!!!! Mutlaka ilk önce hastaneye gideceksin darp raporu alacak ve şiddet gördüğünü belirten bir tutanak tutturacaksın ya da şimdi arayacaksın polisi bana vurdu şikayetçiyim diyeceksin sıcağı sıcağına uzaklaştırma talep edip öyle gideceksin ailenin yanına. Çocuğu da o saatten sonra zor alır. Kaldıki mahkeme vermez verse de kim bakacak çocuğa kendi mi anası mı? komik olmasın. Çocukla yeni hanım bulmak da zor olur. Alıp başına bela etmez çocuğu.

Tamam iste sorum hala gecerlı, degdı mı
Simdı daha mı iyi oldu?
Kaldı ki sıddet gosteren bırı kendısı, merhametsiz.
Degmez şiddet eğilimi hiç olmadı diyebilirim sinirliliği var üstüne gidince ama düşünüyorum da evet deyip ilişki yaşasaydık ne olacaktı bu düşüncelerinin hiç birini öğrenemeyecektim tabi şakalaşıp şaf ettiklerini unutursam

Ailesi hiçbir şey demedi mi? Eminim kendi kızlarına yapsalar yine öyle dururlardı 🤬 eşiniz için bi şey demek istemiyorum 😡

Peki siz neden o kadar üstüne gidip şaha kaldırdınız herifi? Madem pas vermiyo gidin yatın. Tıpkı eşinizin söylediği gibi laf anlayanla konuşulur, bunun gibi hayvanla değil.

Degmez şiddet eğilimi hiç olmadı diyebilirim sinirliliği var üstüne gidince ama düşünüyorum da evet deyip ilişki yaşasaydık ne olacaktı bu düşüncelerinin hiç birini öğrenemeyecektim tabi şakalaşıp şaf ettiklerini unutursam
Olmus iste sıddet egılım tekme atmıs sana?

Ailenden telefonuna para yollamalarını isteyeceksin. Çocuğunla çıkacaksın evden bineceksin otobüse uçağa geleceksin ailenin evine. Sonra dava açıp boşanma sürecini evinde değerlendirirsin. He unutmadan çok önemli!!!! Mutlaka ilk önce hastaneye gideceksin darp raporu alacak ve şiddet gördüğünü belirten bir tutanak tutturacaksın ya da şimdi arayacaksın polisi bana vurdu şikayetçiyim diyeceksin sıcağı sıcağına uzaklaştırma talep edip öyle gideceksin ailenin yanına. Çocuğu da o saatten sonra zor alır. Kaldıki mahkeme vermez verse de kim bakacak çocuğa kendi mi anası mı? komik olmasın. Çocukla yeni hanım bulmak da zor olur. Alıp başına bela etmez çocuğu.
Aaa olur yöu ya ona yenisi çokmuş inadına olsa bile hemen bulur birni ya ailemin tez canlı panik olduklarını bilmesem direk onlatı arayacağım yarın gel diye ya da boyle boyle doye adamlara şu verdiğim örneği bana dedi dedim kaç gün aradı durdular durmadan

Ailesi hiçbir şey demedi mi? Eminim kendi kızlarına yapsalar yine öyle dururlardı 🤬 eşiniz için bi şey demek istemiyorum 😡

Peki siz neden o kadar üstüne gidip şaha kaldırdınız herifi? Madem pas vermiyo gidin yatın. Tıpkı eşinizin söylediği gibi laf anlayanla konuşulur, bunun gibi hayvanla değil.
Dedi yapma dedi annesi derdiniz ne konuşun dedi onlarda korktu.. doğru şeytab ya işte uğraştıracak benim zoruma gitti napayım unursamadıkca iyice sinir oldum

Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicem

Zaten boşanıp gitmicek misiniz, ne halt düşünürler düşünsünler boşverin. Sabah adam uyanmadan polisi arayın, durumu söyleyin gelip sizi alsınlar hastaneye götürsünler.

Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicem
Polisi ara bu kadar korkma. Ama bir şey daha boşanmayacaksan Allah aşkına hiçbir şey yapma otur oturduğun yerde. Herşey daha kötü olur aileler girince işin içine.

Back