- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Oğlunuz bir çocuk. Hayatınızla ilgili önemli kararları oğlunuz veremez şimdi gidelim şimdi dönelim diyemez. Bu kararları kendiniz ve annesi olarak oğlunuz için siz almalısınız. Oğlunuza da neyin neden yapılması gerektiğini açıklamalı ve gerekirse profesyonel destek almalısınız. Boşanmanız konusunda sizi destekleyen bir aileniz var arkanızda. Bu ülkede ne kadar değerli biliyor musunuz? Tereddüt etmeyin.Sizce bir insan düzelir mi
Oğlum sadece ev degistirmiycek şehirde degistiricek gidince ben dönmek istiyorum derse ben onun psikolojisiyle nasıl baş ederim aslında kararım belli biliyorum düzelir dersem kendimi kandirmis olurum benim sanırım adımı aticak cesaretim yok
Şiddet gördükten sonra aynaya baktınız mı hiç? İz,yara ondan söz etmiyorum,gözlerinizin içine.Şuan sizlerin yerinde olsam biri bu şekilde anlatsa bende sizin yazdiklarinizin fazlasını bile yazardım bende bu evlilik bitti anliyorum çünkü artık bana dokunmasina bile tahammül edemiyorum ama yinede bu kararı vermek bu adımı atmak okadar zormuşki yada ben kendimce bu durumu zorlastiriyorum
Gözlerimin parildamasi yok artık ben 40 yaşındayım ama içim yaslandiŞiddet gördükten sonra aynaya baktınız mı hiç? İz,yara ondan söz etmiyorum,gözlerinizin içine.
Sıkıltılı bı durum ama bosanmak en dogrusu :/Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Bu durum ıcın cocuk psikologla gorusursunuzSizce bir insan düzelir mi
Oğlum sadece ev degistirmiycek şehirde degistiricek gidince ben dönmek istiyorum derse ben onun psikolojisiyle nasıl baş ederim aslında kararım belli biliyorum düzelir dersem kendimi kandirmis olurum benim sanırım adımı aticak cesaretim yok
Gözlerimin parildamasi yok artık ben 40 yaşındayım ama içim yaslandi
Bakın cevabınız burdaama yinede bu kararı vermek bu adımı atmak okadar zormuşki yada ben kendimce bu durumu zorlastiriyorum
Çocuğun alıştığı ortam::: annenin dayak yediği, hakaret işittiği ortam.Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Çocuğun alıştığı ortam derken okulu arkadaşları evi demek istedim ama babasi gibi biri yetişiyor derken haklısiniz bana aynı onun gibi cevaplar vermeye başladı babasi gibi konuşmaya başladıÇocuğun alıştığı ortam::: annenin dayak yediği, hakaret işittiği ortam.
Bu çocuk sizin dayak yemenize rağmen babaya düşkünse babası gibi biri yetişiyor demektir. Evlerden ırak
Görgülü kuşlar gördüğünü işler. Üzgünüm . Ama ilerde size el kaldırmayacağı da belli değil. Annesini döven çok çocuk gördüm. Oğlunuzu alıp gidin. Çocuk mahkemede babam derse babasıyla kalır. Evet sizin için zor ama belki de kıymetinizi anlar. Lütfen biraz da kendinizi düşünün. Hiçbir kadın şiddeti haketmezÇocuğun alıştığı ortam derken okulu arkadaşları evi demek istedim ama babasi gibi biri yetişiyor derken haklısiniz bana aynı onun gibi cevaplar vermeye başladı babasi gibi konuşmaya başladı
9 yaşındaki cocuga mahkemede fikri soruluyormuGörgülü kuşlar gördüğünü işler. Üzgünüm . Ama ilerde size el kaldırmayacağı da belli değil. Annesini döven çok çocuk gördüm. Oğlunuzu alıp gidin. Çocuk mahkemede babam derse babasıyla kalır. Evet sizin için zor ama belki de kıymetinizi anlar. Lütfen biraz da kendinizi düşünün. Hiçbir kadın şiddeti haketmez
Bunda karar verilmeyecek bir sey yok. Cocugunuza kotu ornek oluyorsunuz, yazikMerhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Çocuk tamamen blöf yapmak için sakın inanma. İçinde hersey bitince nasıl orda kalınabiliyor bunuda benim aklım almıyor. Düzelecek sanma düzelmezMerhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Aileniz destek oluyorsa maddi ve manevi çocuğunuzu pedagog a götürerek ayrılın.Siddet ve hakaret e katlanmayin.Sevgi de bitti diyorsunuz zaten.Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Çekişmeli boşanma davası açarsanız zaten mahkeme pedagog ile görüşme verecek ve pedagog raporunu ona göre hazırlayacak.Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
Niye onu bahane ediyorsunuz o zaman? Çocuğu da yaşadığınız kötü şeyleree şahit tutup etkiliyorsunuz üstelik. Ailenizde arkanızdaymiş, daha ne olsun?Ne deseniz çok haklısınız yasadiklarimi anlatsam belki bana daha çok kizacaksiniz oğlum herşeyin farkında ve ben seninle gelmek istiyorum diyor
Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
E tamam, o da farkinda deyip, o masum cocugu o evde tutarak, onun hayatini mahvediyorsun.Ne deseniz çok haklısınız yasadiklarimi anlatsam belki bana daha çok kizacaksiniz oğlum herşeyin farkında ve ben seninle gelmek istiyorum diyor
Çocuğu sizden alamaz öncelikle. Çocuğunuz yeni düzenini alışır merak etmeyin. Aileniz de destekmiş hem şiddet uygulayıp hem de sizi şikayet ediyor utanmaz.Merhaba konuya nasıl girsem bilmiyorum bosanmak istiyorum ama karar veremiyorum hemen hemen her akşam bana hakaret eden ve arada şiddet uygulayan bir kocam var sevgim bitti saygimda bitti sayılır artık yaşadıklarımı aileme anlatmadım hiç ama o kendisi ailemden abimi arayıp beni şikayet etti sandiki ailemde onun yanında olucak ama tam tersi oldu abim benim karar verip dönmemi istiyor ama 9 yaşında oğlum var babasına düşkün alıştığı ortamdan koparmak istemiyorum ayrildigimda şehir değiştirmem gerekiyor düşünmekten yoruldum artık bir haftadir konusmuyoruz hiç cocugumda etkileniyor sen bu evden git ama çocuğu sana vermem diye tehdit ediyor ben oglum olmadan yaşayamam napicagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?