- 3 Haziran 2023
- 1.270
- 5.083
- 78
- 25
Çevrenizdeki insanlar da kocanız kadar sorunlu. Onlardan da uzak durun. Tekme,tokat yiyip adamla aynı yatağa mı gireceksiniz? Onlar o kadar midesizse buyrun yapsınlar. Başka çaresi olmayan kadınları anlayabilirim ama sizin çareniz var. Şanslık bir şey kalmış mı? diye sormanız bile kendi bedenize yaptığınız bir yanlış. O tekme,tokatları yiyen sizdiniz,son kararı siz vereceksiniz. Psikolojik,fiziksel şiddetin olduğu ortamda şanslık bir durum olamıyor.İlişkimiz boyunca saygılıydık diyorum şimdiye kadar aptal dahi dememiş Bi insandı. şuan saygı kalmadığı ortada ben bitirmek istediğimi yazdım sizcede son şanslık bişey var mı kalmış mı diye soruyorum sadece çevremde Bi şans daha verin diyenler var dedim
Evet gerçekten bu şekilde bakınca ben çok üzdüm kendimi çok yıprattım hep çocuklarım küçük babasız kalmasınlar, nasıl yaparım içkisi yok kumarı yok dayakyok o da oldu sonundaKonu sahibi kendisine uzaktan bakabilirse çözüm yolunu bulacak. Örneğin: Yaşadığı durumu bir öğrencisinin velisi yaşasa o veli kendisinden yardım istese ne tavsiye verirdi? Vereceği tavsiyeyi kendisi uygulasa sorun çözülecek. Evet, kesinlikle kolay değil ama günün sonunda mesleği olan,çalışan bir kadın. Zor olsada üstesinden gelebilir. Ben hep bu yöntemi kullanırım. Kendime uzaktan bakarım. Kendime çok kızdığım,eleştirdiğim zaman da çocukluk fotoğraflarıma bakarım bu küçük kızı daha fazla üzmemeliyim diye düşünürüm. Ne kadar büyürsek büyüyelim biz o fotoğraftaki kız çocuğundan izler taşıyoruz. En başta kendimizi bu kadar üzmekten vazgeçmemiz gerek
Yaşınız daha çok genç öyle düşünmeyin. Sonuç olarak çocuklarınız olmuş,işiniz var. Çoğu insandan,kadından şanslısınız. İleride karşınıza belki de daha iyi biri çıkar. Hayatta ne olacağı belli olmuyor. Küçüklerinizi düşünmeniz çok normal ama o çocuklar bırakın babalarını masum bilsinler. Sizi döverken o halde babalarını görürlerse kimse o çocukları toparlayamaz. Önce kendi içinizdeki çocuğu düşünün. Onu toparlamadan çocukları toparlamak zor.Evet gerçekten bu şekilde bakınca ben çok üzdüm kendimi çok yıprattım hep çocuklarım küçük babasız kalmasınlar, nasıl yaparım içkisi yok kumarı yok dayakyok o da oldu sonundaartık bunun kabul edilecek tarafı kalmadı emeklerim ziyan oldu yıllarım çöp oldu
Böyle olan biriyle evlenmek tamamen aptallıktır insanların hayatını bilmeden nasıl böyle kesin hüküm veriyorsunuz anlayamıyorum Eşimi neredeyse 15senedir tanıyorum Bi kere bana aptal dememiş bir insan benimle evlenmek için adaklar adayan bir insan çok severek evlendik. Zamanla herkes değişir kimse evliliğinin ilk yıllarındaki gibi değil ki ben kendi eşimi savunmuyorum yanlış anlamayın durumu anlatıyorum o da zamanla bu çirkin hale dönüştü son 2senedir zengin olmaya başladıkça bu hale geldi ve tekrar belirtiyorum benim için bu evliliğin son Bi şansı kalmadı ben boşanmak istiyorum.O çevreniz niye düşün diyorlar biliyor musunuz? Boşanırsa 2 çocukla bize salça olur, bunla mı uğraşacağız diyorlar. Kocası başında bize ne diyorlar, çocuk yapmış yapmasaydı diyorlar. Sizi seven düşünen insanlar empati yapar ızdırabınızı görürler. Lise üniversite boyunca hiç mi başka arkadaşlıklar yapmadınız? Bu adamı çocukluğundan beri tanıyormuşsunuz niye evlendiniz? Hiç önceden böyle değildi demeyin, görmezden geliyorsunuz, değişir düzelir diyorsunuz. Düzelmeyince çocuk yapıyorsunuz, yine düzelmeyince 2. çocuğu yapıyorsunuz. Sonra da o çocukları bahane ediyorsunuz. Ailesini eşini sevmeyen şiddet uygulayan çocuklarıyla ilgilenmeyen adamı baba olarak seçtiğiniz yetmiyor bir de bu ortamdan uzaklaştırmıyorsunuz onları. Sorun bakalım onlar annelerini döven baba istiyorlar mı? Sormanız gerekenler çocuklarınız elalem değil. Evet anne, seni dövüyor biraz büyüyünce bizi de döver kalalım babamızla diyorlar mı çocuklar?
Adam gençliğini bekarlığını yaşamadan gözü açılmadan evlenmiş tıpkı sizin gibi. Sizden farkı gözü açılmış, başka alternatifleri olduğunu biliyor. Eşten çocuktan bana ne ben gençliğimi yaşıycam, bekar gibi takılıcam diyor ve yapıyor. Ya bırakırsınız herkes yoluna gider ya da çocuklarınızın önünde tokatlar tekmeler yemeye devam edersiniz. Okuldaki çocuklara da yüzünüz gözünüz morarmışken örnek olursunuz.
Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim.Yaşınız daha çok genç öyle düşünmeyin. Sonuç olarak çocuklarınız olmuş,işiniz var. Çoğu insandan,kadından şanslısınız. İleride karşınıza belki de daha iyi biri çıkar. Hayatta ne olacağı belli olmuyor. Küçüklerinizi düşünmeniz çok normal ama o çocuklar bırakın babalarını masum bilsinler. Sizi döverken o halde babalarını görürlerse kimse o çocukları toparlayamaz. Önce kendi içinizdeki çocuğu düşünün. Onu toparlamadan çocukları toparlamak zor.
Sizin yazdıklarınıza istinaden yorum yapıyorum hüküm vermiyorum. Annesinin yanında üstünüze yürümüş, çocuklarınızın önünde tekme tokat girişmiş hem de bir defa değil. Bunun yeni olduğunu mu söylüyorsunuz? Yani adamın içinden birden canavar mı çıktı? Adadığı adakları hatırlamadığına göre yalanmış. şov yapmış. Bir insan bir günde eşini dövmeye şiddet uygulamaya karar vermez zaten eğilimi vardır. Üstelik çocuklarını bile gözü görmeyecek şekilde karısını dövmez. Benim için çocuklarımın önünde bırak dövülmeyi hakaret işitmek bile kabul edilemez yapamam kaldıramam. Ben de eşimle 20 sene olacak beraberim, adam sineğe bile vurmaz bir saat kovalar uçsun gitsin diye. Mayasında yok şiddet vurma kırma. Kabul etmekte zorlanıyorsunuz sizin bileceğiniz iş ama ümidiniz olmasın o el kalkmış bir kere. Kocanızın gerçek kişiliği bu.Böyle olan biriyle evlenmek tamamen aptallıktır insanların hayatını bilmeden nasıl böyle kesin hüküm veriyorsunuz anlayamıyorum Eşimi neredeyse 15senedir tanıyorum Bi kere bana aptal dememiş bir insan benimle evlenmek için adaklar adayan bir insan çok severek evlendik. Zamanla herkes değişir kimse evliliğinin ilk yıllarındaki gibi değil ki ben kendi eşimi savunmuyorum yanlış anlamayın durumu anlatıyorum o da zamanla bu çirkin hale dönüştü son 2senedir zengin olmaya başladıkça bu hale geldi ve tekrar belirtiyorum benim için bu evliliğin son Bi şansı kalmadı ben boşanmak istiyorum.
Ayrılma diyenler konusunda yazdıklarınz doğru olabilir
Ömrünü heba etmek istemiyorsan yapılacak şey belli.Allah razı olsun inşallah.
Gece vakti çocuklar polisi görüp korkmasın diye çağırmadım şikayet için ertesi gün iz fln yoktu ama keşke yinede gece çağırsaydım kapıya gelselerdi insan o an düşünemiyor. Terapiyi defalardır Red ediediyor. daha yaşım 32 ömrümü bu şekilde heba etmek istemiyorum
Tekme de yazmışsın. Ayrıca başlıkta gayet de son şans vereyim mi yazıyor asıl sen farkında mısın?Hanımefendi son şans vereyim mi diye yazmadım farkındaysanız. Ben boşanmak istiyorum diyorum zaten. Sabaha tokatn izi kalmadığı için darp raporu almadım
Kesinlikle herkese aynı bunu söylüyorum anlamıyorlar beniBoşanmak kolay değil ama dayak yemek daha zor. O şiddetin yarın çocukların yanında olmayacağı garanti mi? Çocuklara da vurmayacağı garanti mi? Adam kendinden başkasını düşünmüyor diyorsunuz. iyi bir baba değil, iyi bir koca değil. Niye yanında kalasınız.
Kesinlikle herkese aynı bunu söylüyorum anlamıyorlar beniDoğuda yaşıyorum onlara evlilik bitirmek dünyamın sonu gibi sanki... elde tutulacak Bi tarafı kalmamıştı artık birde şiddet hiç Bi şeklide affı yok bunun
Ne kadar güzel yazmışsınız. Okurken gözlerim dolduKonu sahibi kendisine uzaktan bakabilirse çözüm yolunu bulacak. Örneğin: Yaşadığı durumu bir öğrencisinin velisi yaşasa o veli kendisinden yardım istese ne tavsiye verirdi? Vereceği tavsiyeyi kendisi uygulasa sorun çözülecek. Evet, kesinlikle kolay değil ama günün sonunda mesleği olan,çalışan bir kadın. Zor olsada üstesinden gelebilir. Ben hep bu yöntemi kullanırım. Kendime uzaktan bakarım. Kendime çok kızdığım,eleştirdiğim zaman da çocukluk fotoğraflarıma bakarım bu küçük kızı daha fazla üzmemeliyim diye düşünürüm. Ne kadar büyürsek büyüyelim biz o fotoğraftaki kız çocuğundan izler taşıyoruz. En başta kendimizi bu kadar üzmekten vazgeçmemiz gerek
Hayır kalmamış.İlişkimiz boyunca saygılıydık diyorum şimdiye kadar aptal dahi dememiş Bi insandı. şuan saygı kalmadığı ortada ben bitirmek istediğimi yazdım sizcede son şanslık bişey var mı kalmış mı diye soruyorum sadece çevremde Bi şans daha verin diyenler var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?