merhaba ben 24 yasinda bi bayanim almanyada yasiyorum iki tanede cocugum var biri 1 bucuk yasinda biride 10 aylik iki erkek.. ben 25.09.2009 dan beri evliyim ve evliligimiz bastan beri hep kavgayla yürüyor .. en bastan anlatiyim en iyisi ben esimle tanistigimda bi kiz arkadasi vardi alman bunu sonradan ögrendim ayrilmak istedigimde esim bana ben onunla sadece benim isimi bozmasin diye evliyim cünkü esim ozamanlar hapisden yeni cikmisti ve 4 ay sonra yine grimek zorundaydi yarida kalan cezasini yatmak icin o kizlada 4 sene beraberliyi vardi ve o kiz ona cok yardim etmis herseyde avkat islerinde her anlamda para konusundada cünkü ailesi cok sorumsuz bi aile o kiz ona yardim etmis hep ha bide o kiz ailesiylede cok iyidi hergün ordaydi ablasinin evinde falan neyse ben ayrilmak istemistim o bana onu sevmedigini ve yakinda ayrilcani söylemisti bende inandim ve beraberligimiz sürdü sonra 4 ay sonra yine hapise girdi 1 sene yatmak zorundaydi o hapise girdikten sonra bizim ilikimiz bitmis gibiydi hic aramiyodu mektub falanda zorla yaziyodu ben yazdiktan sonra sonra bi süre hic konusmadik bende unutuyo gibiydim calisiyodum sonra 3 ay sonra heralde beni kardesi aradi bize gelirmisin seninle konusmak istiyomus dedi bende sasirdim bukadar zaman sonra ne oldu birden bire diye gittim konustum ve bana evlenme teklifi etti ben sasirdim sevindim ama icimde hep bir süpe vardi noldu birden bire diye.. kabul ettim cünkü seviyodum o kizi sordum ona ondan bi bahane bulub ayrildim dedi inandim sonra beni istedi aylesi sözlüydük o hapisdeykene sonra her hafta carsamba günleri alkol terpisi vardi ve 1 saat disarda kalabiliyodu bizde bulusuyoduk ama bikeresinde bu hafta terapi yok dedi cikamiyorum dedi bende tamam dedim ama icimde bi süpe vardi ve yinede ayni saate o gün gittim oraya ve ne gördüm dersiniz o kizda ordaydi ve onu bekliyodu... ben görünce delirdim onun cikmasini bekledim beni gördü hemen yanima geldi önce bana benim haberim yok niye geldiginden dedi sonra gitti onun yanina biseyler konustu o kiz gitti sonra yanima geldi tamam sana dogruyu söyliyeim dedi onu cagrdim cünkü avkat hakkinda konuscaktik dedi ben yine inandim bütün bunlara ve yine beraberdik ... sonra 2 ay gecti biz beraber olmustuk ben hamile kalmistim o her hafta sonu eve geliyodu hergün kavga ediyoduk inanilmaz bi kavga cok degimisti sonra bi gün yine bu ailesiyle gizli gizli konusuyodu ben yine anladim bise oldugundan ve ögrendimki kiz kayipmis 3 gündür birden bire öyle anlatildi bana sonra biahfta sonra kiz ölü bulundu inthar etmis.. neyse ben ögrenemedim ozamanlar neden intahar ettigini biraktim bunlara ve biz ev tuttzk evlendik bana dügün bile yapmadilar annesi ölmüstü ozamanlar 3 ay gecmisti biz nikah kiycamiz zaman ama annem istiyodu benim gelinlik giymemi ve israr ediyodu kücük biseyde olabilir bi restoranta müziksiz kendi aramizada ama gelinlikle ve bunlar deilirdi kavgalar ettiler olmaz diye annemiz öldü diye annemlerde birakti artik annemler ayarladi bi restoranta yemek gelilkte babannem aldi ve o gün geldi o gün benim icin haytaimdaki en kötü gündü niye derseniz esimin surati bittene kadar asikti niye dedigimde annem yüzüünden diyodu o burda yok diyodu ... neyse iste evlendik sonra ailemin yaninda bi ev bulmustuk baslarda iyi benim ailem hep bize yardimci oldugu evlendigimiz günden beri onunailesi yok gibisydi baslarda aileme saygi gösteriyodu seviyo gibiydi yani ben öyle zann ediyodum sonra bizaman sonra bu delirdi niye ben onun ailesini gittmiyomusumda bilmem ne niye gitmiyodum cünkü ablalari hep hakaret ettiler bana beni hic sevmediler bu yüzden neyse sonra cocuk oldu hastaneye bile gelmediler bu böyle devam etti ve biz hergün tartisiyoduk hep küfürler ediyodu evde esyalalar kiriyodu telefonlar kiriyodu annemle tartisti bikac kere annem ona kiziyodu niye böyle yapiyosun diye oda sen karisamazsin falan diyodu annemin abisine dediki onun g.. s... anneme dedi bunu sonra iste ayrildik yine o ailesinin yanina gitti bende ailemde kaldim bi süre sonra ögrendimki yine hamileyim ve o bana söz verdi degicenden falan ben yine inandim baristik ve 2 hafta bile sürmedi yine aynisi oldu hep kavga hic ailece bisey yapmiyoduk hep disarda geziyodu hep kavga ikinci cocugu haatta erken dogurmak zorunda kaldim stressden neyse sonra böyle devam ediyodu iste sonra ben o ölen kizin annesini gördün ve onunla konustum o eski olaylar hakkinda herseyi bilmek istedim neden birden bire ondan ayrilmis diye ve niye birden öldü diye hepsini ve ne anlatti biliyomusunuz o kiz ondan ayrilmis ve o sürde o beni aramis sonradan kiz pisman olmus ve yine aramis esimi ben onunla sözlüyken ama kizin bunlardan haberi yok tabiki ve ölmeden önce esim kizli iki kere bulusmus mektubunu gösterdi bana hala askim yaziyodu haftayada buluscaktik ama ben dayanamiyorum senin evli olmana falan yaziyodu .. ve esim bana daha onlar birlikteykene demistiki o kiz benden cocuk istiyo benle evlenmek istiyo ama ben olmaz diyorum demisti bunuda annesine sordum annesi bana dediki esim hep cocuk istemis kizdan ve evlenmak istemis ama kiz okudugu icin kiz hayir demis... bunlari duyunca nasil bi yalanin icinde olduguma sasirdim ve zaten esim hapiste yattigi zamanlar türkiyeye atilma tehlikesi vardi ama ben hic bizaman düsünmedim bu yüzden benlen evlenebilceni cünkü cok asiktim beni seviyor zann ediyodum neyse bunlari duyunca ona dedimki biitti bosaniyorum bugün evden git o beni ciddiye almadi güldü ve ben o evden giddince esyalarini bavula koydum kardesime dedim beraber gidelim ablasinin kapisinin önüne koy sen o da tamam dedi kardesim 21 yasinda erkek koyduk sonra eve geldik tabi esim delirdi kafayi yedi eve gelmis bütün esyalari kirmis gittmis sonra bende yapzigimdan pisman oldum keske oraya birakmasaydimda gelince elline verseydim dedim ama cok sinirliydim sinirden yapmistim sonra dayim aradi dedi niye böyle yaptiniz falan kardesime dedi gel beraber gidelimözür diliyelim dedi kardesimde tamam dedi gittiler ikisi ve noldu biliyomusun hepsi birden kardesime dayak atmak istemisler bikaci vurmus ama kacmis allahtan ve bu olduktan sonra zaten bittmisti nefret ediyodum 7 a falan ayri kaldik sonra yine aramaya basladi gel konusalim diye özürdilerim degiscem falan ben yine inandim ve baristik baska bi eve tasindik ve 3 1 aydir o evdeyiz ve hala ayni adam ne kahvalti beraber yapiyoruz ne beraber cocuklarla biseyler yapiyoruz anca yatiyor kalkiyor ablasinin dönercise gidiyor onlar yardim ediyor para aliyomus karsiliginde gece yarisi eve geliyo 3 gün öncede bütün maasini gittmis otomata atmis bana diyorki sinirden yaptim ben ne yapcami bilemiyorum kendim icin bu adamdan ayrilmam gerek diyorum ama cocuklar aklima gelince onlara üzülüyorum sizce neyapmam gerek sizce degisirmi... esim mardinli kürt almanyada iltica etmisler bende izmirliyim almanyada dogdum...