dışardan insanlar onu heyacanlı,tezcanlı,yüksek sesle konusan,iyi niyetli,iyi bi adam olarak tanıyor.ama bütün öfke patlamaları bana.artık sabredecek durumda değilim.oda sabredilecek durumda değil.o sinirle nasıl çalışabiliyor, yolda trafikte nasıl tahammül ediyor
yada siniri sadece size mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak ....bağıran adam
- Konu Sahibi tuzbuzz1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
işte sadece size yapıyorsa bu davranışları demek epey alttan alıp iyice yükseltmişsiniz eşinizidışardan insanlar onu heyacanlı,tezcanlı,yüksek sesle konusan,iyi niyetli,iyi bi adam olarak tanıyor.ama bütün öfke patlamaları bana.artık sabredecek durumda değilim.oda sabredilecek durumda değil.
sizin ve çocuklarınızın sağlığı için artık bir dur diyin lütfen
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
çalışmıyorum lise mezunuyum.ailem istemez bizi. durumları yok zaten bize bakacak.olsada durmazlar arkamda.ne yaparım bilmiyorum ama böylede çocuklar perişan ben perişan.nasıl ikna ederim tedaviye bilmiyorum.kesinlikle kabul etmiyo boşanacam diyo.çalışıyor musunuz? boşanırsanız geçinme durumu nasıl olacak?
bende ondan sonra zaten çocuklarım için sabrettiğim şeyin aslında onlara zarar verdiğini anladım.en çok çocuğa üzüldüm... aklı başı da bir adam olsa, evladı utanıyorum dediğinde bir durup düşünür... can güvenliğiniz yoksa baba evine gidin yanlız kalmayın... tedavi konusunda da ısrarcı olun, tek sorun öfke kontrolüyse tabi
bende ondan sonra zaten çocuklarım için sabrettiğim şeyin aslında onlara zarar verdiğini anladım.
allah yardımcınız olsun ... bir işiniz yoksa işkurun verdiği kurslar var,bazı tekstil fabrikaları işkurla anlaşıp yetiştirmek üzere eleman alıyorlar gidip bir görüşün kayıt açtırın... ailem arkamda olmaz demişsiniz ama adam boşarsa da eve almamazlık yapmazlar heralde... bir süre baba evinde çalışıp birikim yapar,sonra kendi evinizi açarsınız
şimdi duygu sömürüsü yapıyor memlekete gidecem sabah diyor.bosanacam diyor ama bir yandan da bir adım atsam atlayacak.ama asla tedavi olmadan kabul etmicem.çünkü en fazla 1 ay sonra yine eski haline dönecek.sizce ortamı yumuşatıp evemi çağırayım öylemi ikna etmeye çalışıyım yada gitsin aklını dinlesin pişman olurmu.gidersem bir daha geri adım atmam diyor.
- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133