geçen günde konu açmıştım ama kendimi ifade edememiştim.15 yıllık evliyiz yıllarca eşimin bağırmasını çektim.her evde olan sorunlar bizim evimizde eşimin sinirkrizleriyle bağırmalarıyla geçti.komşularımdan utandım insan içine çıkamadım.13 yıl çocuklarda küçüktü bi şekilde o bağırınca odadan çıktım görmezden geldim.ama son 2 yıldır eşim çoğunlukla evde tartışmalar arttı.ailemi aradım,ailesini aradım bağırıyo kavga gürültü çocuklar perişan dedim geldiler sözler verdi ama yok değişen bişey yok.herkesin bir sabır eşiği gurur eşiği varmış benimki bu kadarmış.artık en son bağırdığında kızım baba alt katta arkadaşım var utanıyorum diye ağlayınca bende herşey koptu.resti çektim boşanıyorum dedim..gelip eşyalarını alacakmış gidip boşanma davasını açacakmış halen kendini haklı görüyor.bağırma, her sorunda karısını başka adamla yakalamış gibi sinirkrizleri geçirme dışında hiçbir kötü huyu yok.evde kaldığı süre içerisinde her işe karışması dışında.ben nasıl bir yol izlemeliyim ya bağırmalarını bırakacak ya boşanıcaz.çocuklarım için çok üzülüyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak ....bağıran adam
- Konu Sahibi tuzbuzz1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Haklısınız ben de olsam bağıran eş istemem.geçen günde konu açmıştım ama kendimi ifade edememiştim.15 yıllık evliyiz yıllarca eşimin bağırmasını çektim.her evde olan sorunlar bizim evimizde eşimin sinirkrizleriyle bağırmalarıyla geçti.komşularımdan utandım insan içine çıkamadım.13 yıl çocuklarda küçüktü bi şekilde o bağırınca odadan çıktım görmezden geldim.ama son 2 yıldır eşim çoğunlukla evde tartışmalar arttı.ailemi aradım,ailesini aradım bağırıyo kavga gürültü çocuklar perişan dedim geldiler sözler verdi ama yok değişen bişey yok.herkesin bir sabır eşiği gurur eşiği varmış benimki bu kadarmış.artık en son bağırdığında kızım baba alt katta arkadaşım var utanıyorum diye ağlayınca bende herşey koptu.resti çektim boşanıyorum dedim..gelip eşyalarını alacakmış gidip boşanma davasını açacakmış halen kendini haklı görüyor.bağırma her sorunda karısını başka adamla yakalamış gibi sinirkrizleri bağırmarı dışında hiçbir kötü huyu yok.evde kaldığı süre içerisinde her işe karışması dışında.ben nasıl bir yol izlemeliyim ya bağırmalarını bırakacak ya boşanıcaz.çocuklarım için çok üzülüuorum.
Öfke konusunda yardım almayı düşünmez mi kendisi?
Ne kadar üzüldüğünüzü bile bile iyileşme yoluna gitmeyi düşünmüyorsa kararınızda haklısınız bence.
Ömür boyu bağırış,sinir harbi psikolojik işkence oluyor bana kalırsa.
aynen öyle kendinde kusur bulmuyor.bir şekilde beni suçlamaya çalıyor.yardım falan ona gerekli değilmiş bana gerekliymiş.Haklısınız ben de olsam bağıran eş istemem.
Öfke konusunda yardım almayı düşünmez mi kendisi?
Ne kadar üzüldüğünüzü bile bile iyileşme yoluna gitmeyi düşünmüyorsa kararınızda haklısınız bence.
Ömür boyu bağırış,sinir harbi psikolojik işkence oluyor bana kalırsa.
- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Bazı insanlar içinde bulunduğu yanlışı bir başkası söylemezse maalesef doğru sanıyor. Siz ona yaptığının yanlış olduğunu gösterecek bir yol bulmalısınız. Belki bu ayrı kalma süreci eşinizin doğruları görmesini sağlar.
Ya da bu kadar bağırmasının altında bir travma olabilir. Psikolojik destek akmasını tavsiye etseniz.
Ya da bu kadar bağırmasının altında bir travma olabilir. Psikolojik destek akmasını tavsiye etseniz.
- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
İstediği kadar suçlasın.aynen öyle kendinde kusur bulmuyor.bir şekilde beni suçlamaya çalıyor.yardım falan ona gerekli değilmiş bana gerekliymiş.
Ben olsam hiç konuşmam,gerçekten hiç sevmediğim insan tipidir öfkeli,bağıran insanlar.
- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
iyide bunlar öyle küçümsenecek şeyler değil ki resmen psikolojik şiddet yıllardır yaşadığınızbağırma, her sorunda karısını başka adamla yakalamış gibi sinir krizleri geçirme dışında hiçbir kötü huyu yok.evde kaldığı süre içerisinde her işe karışması dışında.
- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- 3 Şubat 2018
- 25.498
- 109.832
- 598
aynen öyle kendinde kusur bulmuyor.bir şekilde beni suçlamaya çalıyor.yardım falan ona gerekli değilmiş bana gerekliymiş.
Zaten çoğunlukta böyle der asıl sorunlu olanlar. Kimse psikolojisini garantili satın almıyor. Tedaviyi veya evlilik terapisini reddetiyorsa o zaman çocukların ve sizin akıl sağlığı için bosanmak en iyisi
- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
Hem suçlu olup hem de güçlü gibi boşanma davasını beyfendi açacaksa tek tavsiyem onu ikna etmeye çalışmayın. Dava acarsa siz de karşı dava açın. Bu adam bitti deyip siz hala düzel diye ısrar ederseniz o bağırmaları artarak devam eder kendinin haklılığını ispat etti gibi düşünür.
- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.029
- 48
geçen günde konu açmıştım ama kendimi ifade edememiştim.15 yıllık evliyiz yıllarca eşimin bağırmasını çektim.her evde olan sorunlar bizim evimizde eşimin sinirkrizleriyle bağırmalarıyla geçti.komşularımdan utandım insan içine çıkamadım.13 yıl çocuklarda küçüktü bi şekilde o bağırınca odadan çıktım görmezden geldim.ama son 2 yıldır eşim çoğunlukla evde tartışmalar arttı.ailemi aradım,ailesini aradım bağırıyo kavga gürültü çocuklar perişan dedim geldiler sözler verdi ama yok değişen bişey yok.herkesin bir sabır eşiği gurur eşiği varmış benimki bu kadarmış.artık en son bağırdığında kızım baba alt katta arkadaşım var utanıyorum diye ağlayınca bende herşey koptu.resti çektim boşanıyorum dedim..gelip eşyalarını alacakmış gidip boşanma davasını açacakmış halen kendini haklı görüyor.bağırma, her sorunda karısını başka adamla yakalamış gibi sinirkrizleri geçirme dışında hiçbir kötü huyu yok.evde kaldığı süre içerisinde her işe karışması dışında.ben nasıl bir yol izlemeliyim ya bağırmalarını bırakacak ya boşanıcaz.çocuklarım için çok üzülüyorum.
Bu adam düzelmeyecek anlaşılan. Gitsin açsın boşanma davasını, sakın siz gideyim demeyin evden. Tüm haklarınızı da hak ettiğiniz kadarını alın. Öyle tek başına kalsın da bakalım kim çeker kendisini bir anlasın. Bu adam boşandıktan sonra size dönecek ben buraya yazıyorum....
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
15 yıldır bağıran adam nasıl değişecek ki? Tedavi filan olsa, değişir belki ama o da uzun soluklu bir çözüm. Bunu kabul ederse, sizin de sabrınız kaldıysa, denenebilir tabii. Ama tedavi olmaya yanaşmıyorsa, tamam düzeleceğim diye sadece söz veriyorsa, sakın kanmayın. Lafla peynir gemisi yürümez derler.
Bu net öfkeyi yonetememe durumu. En siddetlisini bile uzmanlar altı ayda tedavi ediyor.geçen günde konu açmıştım ama kendimi ifade edememiştim.15 yıllık evliyiz yıllarca eşimin bağırmasını çektim.her evde olan sorunlar bizim evimizde eşimin sinirkrizleriyle bağırmalarıyla geçti.komşularımdan utandım insan içine çıkamadım.13 yıl çocuklarda küçüktü bi şekilde o bağırınca odadan çıktım görmezden geldim.ama son 2 yıldır eşim çoğunlukla evde tartışmalar arttı.ailemi aradım,ailesini aradım bağırıyo kavga gürültü çocuklar perişan dedim geldiler sözler verdi ama yok değişen bişey yok.herkesin bir sabır eşiği gurur eşiği varmış benimki bu kadarmış.artık en son bağırdığında kızım baba alt katta arkadaşım var utanıyorum diye ağlayınca bende herşey koptu.resti çektim boşanıyorum dedim..gelip eşyalarını alacakmış gidip boşanma davasını açacakmış halen kendini haklı görüyor.bağırma, her sorunda karısını başka adamla yakalamış gibi sinirkrizleri geçirme dışında hiçbir kötü huyu yok.evde kaldığı süre içerisinde her işe karışması dışında.ben nasıl bir yol izlemeliyim ya bağırmalarını bırakacak ya boşanıcaz.çocuklarım için çok üzülüyorum.
Ayrıca şeker ve troid rahatsızlıkları da sinir durumu yapar her açıdan bir uzmana görünmesi gerekir. Tedaviyi kabul ederse yuvanizi sahip çıkın derim ama kabul etmezse kimse kimsenin hakaretlerine katlanmak için dünyaya gelmiyor
bende farkındayım artık bunun.suan eve gelecek bişey yapacak diye korkuyorum.can güvenliğim olduğunu bile dünmüyorum artık.ama asla tedaviye yanaşmıyor.Bu net öfkeyi yonetememe durumu. En siddetlisini bile uzmanlar altı ayda tedavi ediyor.
Ayrıca şeker ve troid rahatsızlıkları da sinir durumu yapar her açıdan bir uzmana görünmesi gerekir. Tedaviyi kabul ederse yuvanizi sahip çıkın derim ama kabul etmezse kimse kimsenin hakaretlerine katlanmak için dünyaya gelmiyor
- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
o sinirle nasıl çalışabiliyor, yolda trafikte nasıl tahammül ediyorbende farkındayım artık bunun.suan eve gelecek bişey yapacak diye korkuyorum.can güvenliğim olduğunu bile dünmüyorum artık.ama asla tedaviye yanaşmıyor.
yada siniri sadece size mi?
O zaman anlaşmalı olarak boşanma teklifinde bulunun kabul etmezse süreci uzagmayin uzaklaştırma kararı alıp çekişmeli boşanınbende farkındayım artık bunun.suan eve gelecek bişey yapacak diye korkuyorum.can güvenliğim olduğunu bile dünmüyorum artık.ama asla tedaviye yanaşmıyor.