Evlendikten sonra oldu bana kiyamayan kisi hamile oldugumu ogrendikten sonra seytanlasti dovdu sovdu hergun sebebsiz en buyuk dovme sebebini diyeyim yemegi neden cope doktun deyip tekme tokat bir erkek dover gibi dovdu resmen ve o zaman 1 aylik hamileydim bu yaptiklari bana cok koyuyor her gece uzuntumden agliyorum ben ne yaptimda bana bunlari layik gordu diye seevlendigim icin aileme karsi birseyde diyemiyorum ve hicbirsey yokmus gibi tatile gitmeleri halay cekmeleri ne desem bos kelimeler yetmioErkek degilmi boynu altinda kalsinbirden mi böyle oldu kocan yoksa evlenincemi değişti? Çok üzüldüm yaşadıklarına yaa.
Evlendikten sonra oldu bana kiyamayan kisi hamile oldugumu ogrendikten sonra seytanlasti dovdu sovdu hergun sebebsiz en buyuk dovme sebebini diyeyim yemegi neden cope doktun deyip tekme tokat bir erkek dover gibi dovdu resmen ve o zaman 1 aylik hamileydim bu yaptiklari bana cok koyuyor her gece uzuntumden agliyorum ben ne yaptimda bana bunlari layik gordu diye seevlendigim icin aileme karsi birseyde diyemiyorum ve hicbirsey yokmus gibi tatile gitmeleri halay cekmeleri ne desem bos kelimeler yetmio
Yaşım gecmiyordu biz 4 sene sevgili olduk onu artik tanidigimi dusunuodum ve nisanlaninca hemen bir cocugumuz olsun dusuncesi vardı onda o istedi hic tahmin etmedim hemen olacagini aldırmayı dusunduk kac defa hatta hastaneden randevu bile aldik basta bebek icin aglayan kocamdı yani ama kaynanam musade etmedi aldirmamiza zaten bebek dogar dogmaz alacaklarini soyluyorlar yani ben daha emzirmeden kendi ailemde istemio ama ben cocugumu nasil verecem bilmiyorumCidden çok merak ediyorum insan neden evlenir evlenmez daha evliligi oturmadan hamile kalir? Yasin mi geciyordu
Bebegi o istedi bir tane olsun dedi ya bir insan 4 sene mucadele ettigi insandan 1 ay icinde nefret edip dover mi. Kac defa sahit oldum annesi tetikliyordu ama sirf aramiz dahada bozulmasin diye susuodum yani velhasıl yarın oburgun pisman olupta donerse bende onun bana yaptigi gibi kolundan tutup firlatacam sokaga atacambebeği istemiyor muydu? bu bir bahane değil tabi ama baba olma düşüncesini kaldıramayıp nefret mi etti sizden. çünkü insan düşmanına böyle muamele etmez, çok derin bir nefret lazım bu şekilde davranmak için.
Yaşım gecmiyordu biz 4 sene sevgili olduk onu artik tanidigimi dusunuodum ve nisanlaninca hemen bir cocugumuz olsun dusuncesi vardı onda o istedi hic tahmin etmedim hemen olacagini aldırmayı dusunduk kac defa hatta hastaneden randevu bile aldik basta bebek icin aglayan kocamdı yani ama kaynanam musade etmedi aldirmamiza zaten bebek dogar dogmaz alacaklarini soyluyorlar yani ben daha emzirmeden kendi ailemde istemio ama ben cocugumu nasil verecem bilmiyorum