Boşanmak ayıp mı ?

Neden evlenir evlenmez çocuk yapıyorsunuz anlamış değilim.

bence ayıp olan kadının kendine saygısının olmaması
mesela ben huyumu biliyorum alttan alamam o yüzden evlenirsem en fazla 2 ay evli kalırım diyorum
boşanıcma diye evlenmicem mi tabiki çatur çutur evleniceem

Çocuğunuz için millet ne derse desin takmayin lütfen kurtarın ikinizi de o adamdan
Boşanırsanız sizi ayıplayacak insanlar o adam sizi dovdugunde elinden kurtarmayacaklar
Bizim insanımızın ayıp anlayışı o kadar saçma ki insan igreniyor bazilarindan
Bir de çocuğunuz doğana kadar ailenizi çekin o evden daha iyidir

Asıl ayıplayanlara ayıp.. Hem takma onları bir gün ayıplarlar iki gün ayıplarlar sen kendi hayatını kurtarmaya bak

6 aylık evliliğin içine dayak, küfür, dava üstüne çocuk nasıl sigdirdiniz?
Acelen neydi be canım?
Ne olur dikkat etseniz 1 yıl çocuk yapmasaniz.. şimdi her şey daha zor olacak senin için.. Yazık değil mi?

Severek evlendik ustelik herseyin ustesinden gelerek daha 6 aylık evliyim bosanma davam acıldı. Ve 5 aylık hamileyim. Evlendikten sonra hep dayak hep kufur. Sebebsiz yere seni bosayacam diye bas bas bagırmalar ve daha niceleri. Ben cocugum icin adim attikca kaynanam ve gorumceminde doldurusuna gelen kocam bana daha cok iskence etti resmen. En sonunda patlak verdi araya kimler girdiysede bu kısa evlilik bitti dedi ve davayı actı. Ya duyuyorum kendi dugununde bile oynamak istemeyen biri su sıralar elalemim dugununde oynuyormus. Ustelik bu hafta balayına gitmem gerekirken annesi ve gorumcemle gitmis tatilimi onlarla geciriyor delirdim. Ve 1.5 ay oldu ben hamileyim ne aradı ne sordu. O oyle rahatken ailem beni baskı altında tutuyor surekli sanki ayıp bisey yapmısım gibi tamam iyiler ama arada yuzume vuruyorlar. Hamilelikte ustune bunalıma girdim iyice.

Benim anlayamadığım bu adamlar evlenene kadar melaike anlayışlı evlendikten sonra mı 180 derece değişiyor?
Hiç bu hallerine dair bir alametler sinyaller vermedi mi?
Ve niye hemen bir çocuğunuz oldu?
Boşanmaya gelince hayır ayıp falan değil. Bu şekilde ömür sürdürünce o ayıp diyenler madalya takmıyorlar. Herkes kapısını kapatıp oturur ailen bile.O yüzden sadece kendini düşün etrafın laflarından bağımsız olarak düşün....

Neden çocuk yaptınız diye tersleyici yorumlar hiç de hoş olmamış doğrusu:63:Veren Allah alan Allah demekki o çocugun nasibi varmış olmuş. Olmuşla ölmüşe çare var mı? Neden alakasız bir şey için hamile olan bir bayanı üzüyorsunuz?
Konu sahibi, Bu dünyada ilk ayrılan siz değilsiniz sonda olmayacaksınız hiç şüphesiz. Sıkma canını bugünlerde gelir geçer ama sakın evladından vazgeçme. Bir tanıdıgım okurken birisine inanıp beraber yaşamışlar ve hamileyken adamın başkasıyla evlendiğini düğün dernek yaptıgını ögrenmiş ama O kesinlikle evladından vazgeçmemiş bir kızı oldu ve kızıyla hayata göüs gerdi ana kız çok iyi anlaşırlar birbirlerinin dert ortagıdır. O kadının mücadeleci ruhuna çok hayran kalmışımdır küçüklüğümden beridir. Belki bebeğinizde sizin bu hayattaki dert ortagınız sıgınacagınız tek limanınız olacaktır sakın ama sakın Evladından vazgeçme!!:emir_bebek:

Evlendikten sonra oldu bana kiyamayan kisi hamile oldugumu ogrendikten sonra seytanlasti dovdu sovdu hergun sebebsiz en buyuk dovme sebebini diyeyim yemegi neden cope doktun deyip tekme tokat bir erkek dover gibi dovdu resmen ve o zaman 1 aylik hamileydim bu yaptiklari bana cok koyuyor her gece uzuntumden agliyorum ben ne yaptimda bana bunlari layik gordu diye seevlendigim icin aileme karsi birseyde diyemiyorum ve hicbirsey yokmus gibi tatile gitmeleri halay cekmeleri ne desem bos kelimeler yetmio

Hay allah canım yaa kv ile konussan? Ya da daha önemlisi kendi annene konuyu ac. Birilerini yanına cekmelisin kuzum tek basina olmaz.

Benim anlayamadığım bu adamlar evlenene kadar melaike anlayışlı evlendikten sonra mı 180 derece değişiyor?
Hiç bu hallerine dair bir alametler sinyaller vermedi mi?
Ve niye hemen bir çocuğunuz oldu?
Boşanmaya gelince hayır ayıp falan değil. Bu şekilde ömür sürdürünce o ayıp diyenler madalya takmıyorlar. Herkes kapısını kapatıp oturur ailen bile.O yüzden sadece kendini düşün etrafın laflarından bağımsız olarak düşün....
Sevgililik hayatimizda rutin bir donem yasadik yani tartisirdik ama saygiyi asla yitirmezdik manevi anlamda hep yanimdaydi sevgiliden oteydi yani. Ama aliesini taniomiodum sadece istemeye zorla geldiklerini evlendikten sonra ogfendim. Kocam razi etmis. Daha sonra tabiki bozmak icin ellerinden geleni yaptilar. Basta kaynanam ve gorumcem fitneleyip ustume saliodular sorgusuz sualsiz dayak yiodum en sonunda dayanamadim tavrimi ortaya koyunca kaynanamlar ya biz ya karın diyince kocamda ailesini secti ve bir pacavra gibi beni sokaga atti. Ve suan durum bu dusunun ki o derece nefret etmisler benden sirf tatilimde balayimda bile gozleri vardi kocam beni goturecegi yerde onlari goturmus daha ne olsun.

Neden çocuk yaptınız diye tersleyici yorumlar hiç de hoş olmamış doğrusu:63:Veren Allah alan Allah demekki o çocugun nasibi varmış olmuş. Olmuşla ölmüşe çare var mı? Neden alakasız bir şey için hamile olan bir bayanı üzüyorsunuz?
Konu sahibi, Bu dünyada ilk ayrılan siz değilsiniz sonda olmayacaksınız hiç şüphesiz. Sıkma canını bugünlerde gelir geçer ama sakın evladından vazgeçme. Bir tanıdıgım okurken birisine inanıp beraber yaşamışlar ve hamileyken adamın başkasıyla evlendiğini düğün dernek yaptıgını ögrenmiş ama O kesinlikle evladından vazgeçmemiş bir kızı oldu ve kızıyla hayata göüs gerdi ana kız çok iyi anlaşırlar birbirlerinin dert ortagıdır. O kadının mücadeleci ruhuna çok hayran kalmışımdır küçüklüğümden beridir. Belki bebeğinizde sizin bu hayattaki dert ortagınız sıgınacagınız tek limanınız olacaktır sakın ama sakın Evladından vazgeçme!!:emir_bebek:
Onun bir gunahi yok ki zaten ama allah boyle insanların hakkından cıksın

Hay allah canım yaa kv ile konussan? Ya da daha önemlisi kendi annene konuyu ac. Birilerini yanına cekmelisin kuzum tek basina olmaz.
Kayınvalidem dediginiz kisi annemlere geldikten sonra gelip esyalarini topladik en kisa zamanda alin dedi. Tehditler savurdu anlasmali en kisa zamanda bosan diye. Gorumce desen bekar ama sanki kocasini elinden almisim gibi bir nefret edis bir tavir icinde. Zaten evlerinde bitek ikisinin sozu gecio bu yuzden bitti. Zaten bugun anlasmali bosanmak icin mahkeme kagidi geldi. Bir oluru yok en kisa donemde bitsin bu illet aileden kurtulayim

Boşanmak Allahın ikram-ı lütfu bacım şükür namazı kıl devamlı çocuğun olmasa imiş iyimiş Allah sağlık versin sana bağışlasın mutlu olursun inşaallah

Allahtan bulsunlar nasıl bir koca nasıl bır aıle bu pisliklerden bir an önce kurtulmaya bak lanet olsun de hayatına bak

Çok şanslısın kurtulduğun için.Bunu en kısa zamanda fark edip seninde bu mutluluğu yaşaman dileğiyle! Senin için tek temennim bu.Bir ömür böyle geçirmek yerine kendini kurtarmışsın.

X