• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Hangi yöntemle korunurken oldu acaba? Bunu bir araştırma gibi soruyorum. Bu cebavı veren herkese. Hayır bilelim de öyle korunmayalım
Biz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara cidden 😅😂😂😂 herkesin de korunurken oluyo. Milletin spermi yumurtası ne kaliteliymiş bi yolunu buluyo 😂😂

Her gün acaba bugün çocuğuma bi şey yapar mı diye düşünmek yerine bi sefer çıkıp gidin. Ayrıca hiçbi şey yapamaz. Ha gerçekten yapacak potansiyeldeyse şu an da yapabilir. Nasıl göze alabiliyosunuz bunu. Bence kurtulun bu adamdan. En önemlisi bebeğinizi kurtarın.
En kısa zamanda inşallah

Biz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara cidden 😅😂😂😂 herkesin de korunurken oluyo. Milletin soermi yumurtası ne kaliteliymiş bi yolunu buluyo 😂😂
Vallahi ben de anlamadım. Bende 2 tane var çocuk bile isteye 😀 3. Hiç hiç istemiyorum korunuyorum bunları duyunca korkuyorum 😃

İki defa boşanma davasından döndük bikere boşandım sonra annem beni istemeyince eşime geri dönmek zorunda kaldım babam arkamdaydı hem benım hem oğlumun 3 senedir evliyim ama hiç bir sosyal hayatımız yok ilk evililjte alkolü çoktu bıraktı ama şimdi en ufak bişeyde bağırıp çağırıyo bişeyleri fırlatıyor oğlum yaramazlık yapınca bağırıyo ellerine vuruyo küfür ediyo ailesi desen fiyasko zaten yarım saat sonra da hiç bişey olmamış gibi devam ediyo ne yapacağımı hiç bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Kurtulmuşken bir daha mı evlendin 🤦‍♀️ Allah akıl fikir versin, bozuk sütten aş olmaz , neden bu kadar zorluyorsun oldurmak için, çalışmak çabalamak varken tekrardan aynı herifle evlenmek ahmaklık...

Biz kaç sene tedavi falan uğraştık. Helal olsun diyorum böyle olanlara cidden 😅😂😂😂 herkesin de korunurken oluyo. Milletin spermi yumurtası ne kaliteliymiş bi yolunu buluyo 😂😂
İnandın mı gerçekten, korunuyorduk deyip hamile kalanların %90 ı yalan söylüyor...

Bir daha boşanma dersen çok kötü olur demiş der tabi çocuk oyuncağına çevirme demiş yani. Haklı valla Esin sonuçta sen bu kosullarj kabullenip geri dönmüşsün şimdi yine neden şikayetçisin ki

Bencillikle ne alakası var
Çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet görüyor, farkında mısın, ne bencilsin yaaaa, yazık değil mi o çocuğa, sırf kocasız kalmamak için evlenmişsin 2. Defa hem de aynı pis herifle, çocuğu da bahane ediyorsun kendi çıkarın için...

Bilip bilmeden yargısız infaz yapmak çok kolay ben eşimle aynı oda da bile kalmıyorum düzelir oğlum aile ortamında büyür diye barıştım

Bir daha boşanma dersen çok kötü olur demiş der tabi çocuk oyuncağına çevirme demiş yani. Haklı valla Esin sonuçta sen bu kosullarj kabullenip geri dönmüşsün şimdi yine neden şikayetçisin ki
Bana verdiği sözleri tutmadığı içim şikayetçiyim

Bilip bilmeden yargısız infaz yapmak çok kolay ben eşimle aynı oda da bile kalmıyorum düzelir oğlum aile ortamında büyür diye barıştım
Hanımefendi aynı odada bile durmadan , çocuğunuzla neşe içinde bir akşam yemeği bir kahvaltı yapılmadan nasıl olacak o iş, aile ortamından kastınız nedir ? Ortada bir aile yok ki ...

Back