Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukatın dogru soylemis Efsa.Herkese merhaba arkadaşlar. Boşanma davamda şahitler kısmı dinlendi. sonraki duruşma ocakta acaba hakim hemen karar verir mi boşanmayı o duruşma da yoksa yine mi erteleniyor? avukat hakime bağlı kararda verebilir duruşmada atabilir dedi? yaşayan var mı acaba bu süreci
5 yıllık evliyiz. çekişmeli var bütün davalar açıldı ziynet ve mal paylaşımı da dahilÇekişmeli mi anlaşmalı mi ? Kaç yıllık evliydiniz? Mal, mülk talebi var mı?
15 tatilde bir hafta yaz tatili 2 hafta ve ayda 2 görüşü var. çocuk alıştı ve iyi geldiğini düşünüyorum. babayı bildiği için özlüyor. en son gittiğinde baba bir ablayla tanıştırdı falan dedi. onun için uyardım sadece çocuğumu alet etme sen napıyorsan yap gibisindenAvukatın dogru soylemis Efsa.
Senin oglun için bilirkisiler dinlendi mi ne oldu o durum?
Artik icin rahatsa tabiki cocuk icin en iyisi babasina doyacagi kadar yanında kalabilmesi, sevindim durumlari duzeltmenize.15 tatilde bir hafta yaz tatili 2 hafta ve ayda 2 görüşü var. çocuk alıştı ve iyi geldiğini düşünüyorum. babayı bildiği için özlüyor. en son gittiğinde baba bir ablayla tanıştırdı falan dedi. onun için uyardım sadece çocuğumu alet etme sen napıyorsan yap gibisinden
içim hiç bir zaman rahat olmayacak taa ki oraya gittiğinde oğlumdan haber alana kadar. ama ona iyi geldiğini bildiğim için bu beni az da olsa rahatlatıyor çok teşekkür ederimArtik icin rahatsa tabiki cocuk icin en iyisi babasina doyacagi kadar yanında kalabilmesi, sevindim durumlari duzeltmenize.
Bosanma sürecinide kolaylikla atlatirsiniz umarim
Velayet sizde dimi? Çocuğunuz kaç yaşında? Bu süreci kolaylıkla atlatır , kendinize çocuğunuzla yeni güzel bir hayat kurarsınız umarım, her şey gönlünüzce olsun15 tatilde bir hafta yaz tatili 2 hafta ve ayda 2 görüşü var. çocuk alıştı ve iyi geldiğini düşünüyorum. babayı bildiği için özlüyor. en son gittiğinde baba bir ablayla tanıştırdı falan dedi. onun için uyardım sadece çocuğumu alet etme sen napıyorsan yap gibisinden
çok şükür bende velayet. 4 buçuk yaşında henüz. hayatımızı kurduk çok şükür oğlum için ne iyiyse onu yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederimVelayet sizde dimi? Çocuğunuz kaç yaşında? Bu süreci kolaylıkla atlatır , kendinize çocuğunuzla yeni güzel bir hayat kurarsınız umarım, her şey gönlünüzce olsun
Rica ederimçok şükür bende velayet. 4 buçuk yaşında henüz. hayatımızı kurduk çok şükür oğlum için ne iyiyse onu yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim
Ne kadar süredir devam ediyor ?Herkese merhaba arkadaşlar. Boşanma davamda şahitler kısmı dinlendi. sonraki duruşma ocakta acaba hakim hemen karar verir mi boşanmayı o duruşma da yoksa yine mi erteleniyor? avukat hakime bağlı kararda verebilir duruşmada atabilir dedi? yaşayan var mı acaba bu süreci
Henüz bir sene olmadı ocak gibi bir sene olacak dava açılalıNe kadar süredir devam ediyor ?
yok sürmez sanırım ya o kadar ya çok uzun bir süreç bizde istiyoruzBenim arkadaşım 4 yıldır mahkemede. Üstelik ikisi de boşanmak istiyor. Şartlara anlaşamıyorlar. Çekişmeli boşanma. Mal paylaşımı davası da boşanma olmadığı için erteleniyor
Uzayabilir belki avukatınıza danışınHenüz bir sene olmadı ocak gibi bir sene olacak dava açılalı
oda aynı şeyi söylüyor yani kesin karar da verebilir duruşmada atabilir hakime bağlı bilemeyiz dediUzayabilir belki avukatınıza danışın