Bosanma

Bosanma davasını nasıl açtı anlamıyorum bizim evliliğimiz mutluydu yaa neden bu soru beni öldürecek
Neden mi? Adamın gerçekten sizi sevdiğini saydığını mı düşünüyorsunuz? Babanıza annenize şiddet uygulamış. Bunun farkına ne zaman varacaksınız?

Benim kabullenemedim mutlu ve sorunsuz evliliğin nasıl bu hale geldiği

Bosanma davasını nasıl açtı anlamıyorum bizim evliliğimiz mutluydu yaa neden bu soru beni öldürecek
Ya lütfen yanlış anlamayın da birşey sormak istiyorum...balık yiyor musunuz arada? Fosfor?
Anlıyorum çok acı verici bir durum ama lütfen bir silkelenin ya...

Adam ananizi babanizi dovmus ve evliliginizde sorun yok oylemi. Keske 2 tanede size caksaymis belki aklimiz basiniza gelirdi.

Benim ikinci evliliği ilki eşimden şiddet gördüm ayrıldım bunda ise bi sorun yoktu yine olmadi neden hep benim başıma geliyo bunlar diyorum yok aile kimse paçavra edemez

Adam ananizi babanizi dovmus ve evliliginizde sorun yok oylemi. Keske 2 tanede size caksaymis belki aklimiz basiniza gelirdi.
Tabiki de sorun ben sorun yokmu diyorum evliliğimiz de eve sorun yoktu yokken neden başkasının hayatına karıştı neden bunları yaptı bunu anlamıyorum

Babamı kardesimin esi cagiriyo cabuk gel diyer adam ondan gidiyo buda kardesimin ilk olayı değil her defasın badanadan deyip balkonlarda bagiriyo yine babam hep alttan aldı hep olur dedi bu kez eşimde kardeşine gazliyo boşan bırak diye o sırada babam tako atti

Şaka gibi konu..

Siz bu adamı çok mu aradınız?

Hint kumaşı gibi peşinden ayrılamiyorsunuz.

Tako attı ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…