Kızlar mrb konuşmaya ihtiyacım var yaklaşık 2 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var ara ara tartiksakta mutlu bi evliliğimiz vardı bu arada benim kız kardeşimle eşimin erkek kardeşi evli kardesimin eşide yok lafa dolduruşa gelen bi insan bigün esim kardeşi köye anesigile gitti akşama geldiler esim dedi ki bizimkiler(kardeslerimiz) kavga etmişler bizi çağırıyorlar yolda giderken bak dedim sakin taraf falan tutma gittigimizde ben ne karscam dedi gittik onlara babamı annemi de çağırmış başladı eniştem babama be bosanicm istemiyorum eşimde sürekli kardeşinin tarafını tutuyo fisekliyoki olmaz böyle basacaklar falan filan babamda sinirlendi sürekli kulağın dibinde bosancam deyip duruyo babam altan aldıkça olur evlilikte tartışma olur dedikce babam dayanamadi bi tane eniştem tokat attı ordan esim kalktı babamla yumruk atti ikisi bir oldular annemle babamı dövmeye ben yapma dedikce esim durumuyo taniyamiyodum kendisini orda ayırmak yerine babama anneme vuruyodu sonra jandarma şikayet ediyolar bizi jandarmaya falan geldi ifade falan esim diyorki ben ece gidip kıyafetlerimi almak istiyorum anlayamadigim o neden aliyo bizim seninle evimizde mutluyduk sorunumuz yoktu neden evden gidiyosun almış eşyalarını köye gitmişler msj attım sen neden bıraktın bizi neden ne yaptım ben sana bana attı mesaj kardeşindeki telefonu (esi almıştı nisanliyken)bilezikleri hem benim hem kardesiminkilerini diyo getir bana ondan sonra aileni sileceksin gormiceksin geçinmek istiyosan bu şekil de diyo ben karşı çıktım sevimlilerde gelicek dedim oda sen karisamazsin diyo kolumdan tutup evden atmaya kalkti aradan bi gun gecti hemen tel hattimi kapatti bugunde bosanma davasi acmis hic evliligimizde bk sorun olmadigi halde dusunuyorum neden neden cokta seviyorum bebegimiz var babasiz buyumesinide istemiyorum nolur bksey soyleyin cildirmak uzereyim artik