• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

friden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
233
106
123
34
8 yıllık evliyiz ailevi problemlerimden dolayı malesef küçük yaşta kaçarak evlendim anlaşamıyoruz prikolojik şiddetli geçimsizlik var bir oğlum var bir buçuk yaşında ve doğru düzgün arkamda olan ailem yok zaten onlardan kaçıp evlendim tekrar oraya dönmem dönsem yine dayanamam hele şimdi bir de çocuğum var boşanmak istiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum çocuğum çok küçük birakabilecegim bir yer yok ki birakmakta istemiyorum kimseye acaba devlet böyle durumda olan kadınlara ne gibi imkanlar sağlıyor cocugumla birlikte yapabilecegim bir is olsa bir kapı açılsa artık hiç cekesim yok başka bir yol bulamazsamda mecbur çocuğum okula başlayana kadar çekicem okula başlayınca çalışır bakarım ikimize diye düşünüyorum

Kadın sığınma evlerine başvurabilirsiniz bu durumlarla onlar ilgileniyor size kalacak yer para imkanı ve iş olanağı sağlıyorlar yemek içme sağlık gibi imkanları orada bulabilirsiniz

Kadın sığınma evlerine başvurabilirsiniz bu durumlarla onlar ilgileniyor size kalacak yer para imkanı ve iş olanağı sağlıyorlar yemek içme sağlık gibi imkanları orada bulabilirsiniz
Teşekkür ederim araştırıcam çocuklu kadınlara da öyle imkanlar saglayabiliyorlar mi

Arayın sorun mutlaka bir yolu vardır.

Gerçekten çok üzüldüm bende boşanıyorum iki çocuğum var ama şükür ki ailem arkamda bende kaçtım kaçanların sonu bu sanırım. Dikkat et çocuğu elinden almasınlar.. Ne önereceğim bilemedim ama Allah evladınla sınamasın kuzum

Kac çocuklu olursaniz olun onlarin da sizin de butun ihtiyaçlarınız karsilanir. Otel gibi kafaniza gore girip cikamazsiniz saatleri var. Çalışıp para biriktirmenizi sağlarlar cocuklariniza da bakarlar. Siz ev tutup esya alana kadar bu sürer.sonrasinda tesekkur eder ayrılırsınız. Kadin siginma evleri gizlidir. Tabelasi yoktur. Adresi yoktur. Polis jandarma bilir yetkilileri bilir. Arastiracaksaniz polise gitmelisiniz. Siddet ölüm riski ile birinden sikayetci olunca siginma evi talebinde bulunuluyor sanirim. Sonuc olarak bu isi de polis yapacagi icin siz dogrudan polise gidin.

Back