Boşanma

Ben nafaka ödememle olmaz o is

Bazı insanlar ben geçinememişim gibi imada bulunuyolar yani adama karşılık verilirse şiddete basvurduğu için aldatma yoksa sabretseydin tarzı söylemler oluyor kendimi suçlamaya başladım
Ne kadar berbat insanlar var çevrenizde. Pes. Anne babanızın tavrı nasıl?

Saçmalama sakın seni istemeyeni sen neden istiyeceksin ki.. sakın kapısına gitme boşanacağı yoksa bile boşanır... belli egosu çok yüksek . üzerine sakın düşme normal hayatına dön mutlu olmaya bak.. ilerde çok saçma sapa davrandım diyeceksin kendine

Bazı insanlar ben geçinememişim gibi imada bulunuyolar yani adama karşılık verilirse şiddete basvurduğu için aldatma yoksa sabretseydin tarzı söylemler oluyor kendimi suçlamaya başladım
O bazı insanlar sen şiddet gördüğünde ters bir darbede hayatını kaybettiğinde keşke boşansaydi da ölmeseydi diyecekler...Ya da yasarken çocuğunun karşisinda şiddet görünce evladinin korkmuş gòzleri seni hergün öldürecek...

Size de dik durmanızı tavsiye ederim
Gurur guzel sey. Cocugu bahane etmeyi bırakın
Babası da kucucuk olduğunu babaya muhtaç oldugunu bilip geri adim atmıyor
Bosanıp kurtulmaya bakın diyecegım de ayaklarına kapanacak gıbı duruyorsunuz

Kocanız deli. Kadınlar para ve tipe tapmıyor deliyle isleri olmaz. Dediğim gibi ayaklarına kapanın affetsin

Annem de ömür boyu alttan alamazdın serbestce hayatını yasayamıyordun karsına iyi biri çıkar diyor
Kurban olurum böyle anneye. Bak ne güzel arkanızda duruyor bir silkelenin artık kendinize gelin uzun zamandır konunuzun takipçisiyim bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi de adamın her iğrenç hareketinde kendinizi suçluyosunuz. Sizin eşiniz narşist hanım efendi bir açın okuyum bu kişilikleri sonra da oturup dua edin kurtuldum diye

Ömür boyu ezilmeye üzülmeye ve kibrit çöpü kadar değer görmemeye razıysan dön..

Çocuğum için çekerim diye düşünebilir sin. Ama kaderde çocuğun babasiz kalması varsa bir sekilde kalır.

Merhametli ve iyi niyetli birisin.. önemli olan esinle olan uyumunuz ve onun kafa yapısı. O sevgisi yuvası için odun vermedikçe fedakarlık yapmadikca tek başına yürütmeye gücün yetmez. Erken yaslanır dert hastalık sahibi olursun bence.. çocuklar buyur yuvadan uçar gider birgün..

Umarım eşin in aklı başına gelir.. yoksa zor.

Yüreğin iyi ve merhametlisin bence..

Anneye katılıyorum. Karşına iyi biri çıkar belki

Şu bebeği babasız bıraktım olayını da anlayabilmiş değilim henüz. Yo babası var ama insan gibi bir babası yok. Ben gel gör diye çağırmayı bırak 100 metre yakınına yaklaştırmam. Biraz mantık, lütfen...

Merhaba, psikolog değilim ama sizde travmatik bağlanma söz konusu olabilir. Pişman olduğunuzu hata yaptığınızı vs. düşünmeniz bence hep ondan.internetten araştırın isterseniz, ilginizi çekecektir.

O günleri dört gözle bekliyorum sancılı bir süreçteyim gerçekten, zaten birkaç kere ufak girişimim oldu reddetti

Merhaba, psikolog değilim ama sizde travmatik bağlanma söz konusu olabilir. Pişman olduğunuzu hata yaptığınızı vs. düşünmeniz bence hep ondan.internetten araştırın isterseniz, ilginizi çekecektir.
Merhaba araştırdım çocuklukta yaşanılan değersizlik, terk edilme gibi duygular yetişkinlikte birine ait olma, baskın karakterlere ilgi duyma şeklinde ortaya çıkıyormuş ben de çocukken bunları yaşamıştım, bu konuyu biraz daha inceleyeceğim belki kurtulmanın yolunu bulurum teşekkür ederim

Tabi babası kaybedeceği yarışa girmez bebek büyüyünce almak için girişimi olabilir diye düşünüyorum ya da görmeye bile gelmeyen adam bununla uğraşır mı bilemiyorum

Tesekkur ederim iyi düşünceleriniz için Çok sancılı bir süreçmiş bunu ayrılıktan önce anlayamadım

Evet narsisizm ve bağımlı kişilik ile ilgili bir şeyler okuycağım artık, belki faydası dokunur

Tesekkur ederim iyi düşünceleriniz için ☺ Çok sancılı bir süreçmiş bunu ayrılıktan önce anlayamadım
Sağlam durmalisiniz bence. Karşı tarafa zayıflığı nizi belli etmryin. Ya duzelir yuvasını kurtarır. Ya da duzelmezse siz onun etkisinden kurtulur huzur bulursunuz..
Tavsiyelerim yürekten dileklerim sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…