- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 30
-
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
Ilk zamanlar iyidi cunku. Covuk olduktan sonra cirkinkesti ;( yoksa biliyorum korunnayi ama ilk zmnlar fok cok iyiydiEvlendiğinizden beri eve gelmeyen alkol problemi olan birini neden baba yaptınız???
Neden yani neden?
Ben anlamıyorum hemcinslerimi..
Oğlunuzun çok kötü bir rol model babası var.
Umarım boşanıp kurtulursunuz.
" iyi sıfatının algısı " bence ikimizde farklı seviyelerde.Ilk zamanlar iyidi cunku. Covuk olduktan sonra cirkinkesti ;( yoksa biliyorum korunnayi ama ilk zmnlar fok cok iyiydi
Çok fazla derken başka kadınlarla ilişki yaşamış demek istemiştirKaçar gibi evleneceğinize biraz kendinizi gelistirseydiniz. Hemşire ablan da garip. Çok fazla ilişkiye girmekle hastalık kapılır mi ilk defa duydum?
Korunmasız ilişki vs gibi sebeplerle hastalık kapılir.
Diğer yaşadıklarına ise bir şey diyemiyorum. Evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsunuz ama hakkınızı savunmayı birturlu ogrenemiyorsunuz.
Burda bi insan dert paylasiyor. Siz onu sirf bi kac begeni ugruna, yermeye calisiyorsunuz hos degil tavriniz. Kadinin tek dusmani kadin degil. Kadinin tek dusmani bu gibi kadinlar. Gecmis olsin hakkinizda hayirli olsun diyeceginize, evlenip cocuk yapmayi biliyorsunuz ama diyorsunuz. Çok garip. Ne crktin hayatin boyunca da, bu kadar cirkin bir tavirla, vicdaninizi yillik izine ckartarak buyorumu yapabildiniz anlayamiyorum.Kaçar gibi evleneceğinize biraz kendinizi gelistirseydiniz. Hemşire ablan da garip. Çok fazla ilişkiye girmekle hastalık kapılır mi ilk defa duydum?
Korunmasız ilişki vs gibi sebeplerle hastalık kapılir.
Diğer yaşadıklarına ise bir şey diyemiyorum. Evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsunuz ama hakkınızı savunmayı birturlu ogrenemiyorsunuz.
Elinizin altında internet var.bi bakın zahmet olacak ama cinsel hastalıklar nasıl bulaşır?Burda bi insan dert paylasiyor. Siz onu sirf bi kac begeni ugruna, yermeye calisiyorsunuz hos degil tavriniz. Kadinin tek dusmani kadin degil. Kadinin tek dusmani bu gibi kadinlar. Gecmis olsin hakkinizda hayirli olsun diyeceginize, evlenip cocuk yapmayi biliyorsunuz ama diyorsunuz. Çok garip. Ne crktin hayatin boyunca da, bu kadar cirkin bir tavirla, vicdaninizi yillik izine ckartarak buyorumu yapabildiniz anlayamiyorum.