• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma zamanında çocuk

İstediğini söylesin, herseyden önce onun söylediklerine kulaklarını tıka, hakimler o kadar akıllılar ki, ciğerini biliyor karşısındaki adamın.. söylediği herseyi ispat etmek zorunda.. Sen kararlı ol, hiç geri adım atma, lafla seni yıldırmaya çalışacak, sen güçlü olunca , yılmayınca, o geri adım atmaya başlayacak emin ol.. Anlaşmalı yada çekilmeli boşan tüm haklarını al, duygusal yaklaşma olaya, ne varsa al yarısını, nafakanı da al..
Öyle bir plan hazırlamış ki beni hafta sonu ailemin yanında yatılı kalmam için ısrar üzerine ısrar edip durdu hayır evim benm var deyip geri evime gittim bir kez kaldım sadece onda da evin tüm odalarını dağıtıp resimlerini çekmiş güya beni evine bakmayan pis biri olarak gösterecek ben o resimleri görünce şok oldum

Öyle bir plan hazırlamış ki beni hafta sonu ailemin yanında yatılı kalmam için ısrar üzerine ısrar edip durdu hayır evim benm var deyip geri evime gittim bir kez kaldım sadece onda da evin tüm odalarını dağıtıp resimlerini çekmiş güya beni evine bakmayan pis biri olarak gösterecek ben o resimleri görünce şok oldum
Eşiniz gerçekten tehlikeli bir adam bence, net olun siz , hakkımı ver boşanalım diyin, büyük ihtimalle hayatında biri var yada niyeti o yönde, yoksa bu kadar zahmete girmezdi. Küçük çocuğu olan bir kadının evinin dağınık olması kusur değil zaten.. Allah yardımcınız oldun, imkanınız varsa bir avukata danışın derim.

Eşiniz gerçekten tehlikeli bir adam bence, net olun siz , hakkımı ver boşanalım diyin, büyük ihtimalle hayatında biri var yada niyeti o yönde, yoksa bu kadar zahmete girmezdi. Küçük çocuğu olan bir kadının evinin dağınık olması kusur değil zaten.. Allah yardımcınız oldun, imkanınız varsa bir avukata danışın derim.
Hakkımı istiyorum dediğimde ne hakkın var eğer bişey istersen zer zıkkım olsun yeme inşallah diyp beddua ediyor

Hakkımı istiyorum dediğimde ne hakkın var eğer bişey istersen zer zıkkım olsun yeme inşallah diyp beddua ediyor
Etsin siz umursamayın, tekrar söylüyorum ilk olarak umursamamayı öğrenin, itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.. Hukuk nezdinde de , dinende size bunlara vermekle yükümlü..

Kesinlikle boşanmalısınız böylesi birinden çocuğunuz böylesi bir ortaöğretim büyümeyi hak etmiyor
Bende çocugum böyle bir insanın yanında büyümesini istemediğim için ayrılmak istedim sürekli beni suçluyor sen cocugumu benden ayırdın bunun hesabını öteki tarafta veremezsin iki elim yakanda diyor

Bende çocugum böyle bir insanın yanında büyümesini istemediğim için ayrılmak istedim sürekli beni suçluyor sen cocugumu benden ayırdın bunun hesabını öteki tarafta veremezsin iki elim yakanda diyor
Eşin herşeyi söyler, her türlü çamura yatar... Sen kendi içine bak, gerçekten ayrılmak istiyorsan söylediklerine kulak tıka... Önemli olan senin kararın , herkes herşeyi söyleyecek bunu umursama..

Back